http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.htmlMKV Player: Full HD HDMI SD/USB Media PlayerAnda seorang yang suka memuat turun video / movie dari internet? Ingin menggunakan TV anda untuk menonton movie kegemaran? TV yang sedia ada boleh menerima input USB (pendrive/portable hard disk) tetapi tidak boleh support format MKV? Format MKV kini sudah semakin popular kerana saiznya yang kecil tetapi mampu memberikan kualiti gambar yang terbaik. Ada yang membeli media player, tapi tidak dapat play pula kerana media player tersebut tak support format MKV. Natijahnya masa dan duit terbazir begitu sahaja dek kerana membeli tanpa meneliti dahulu spesifikasi produk dan kegunaannya.

Anda gemar melayari laman youtube? Mungkin ada yang tidak tahu sebenarnya video-video di laman youtube boleh dimuat turun dengan menggunakan pelbagai perisian. Salah satunya ialah Internet Download Manager (IDM). Dan video-video yang dimuat turun menggunakan IDM akan mempunyai format FLV yang biasanya dapat dimainkan menggunakan PC/Laptop sahaja.

Jika jawapan anda kepada semua persoalan di atas adalah YA, maka anda harus memiliki produk terbaru kami ini. Produk yang dinamakan Mini Full HD SD/USB Media Player ini telah dikaji dan dikenalpasti sebagai media player terbaik yang sedang berada di pasaran sekarang. Tambahan pula, ianya merupakan yang termurah serta disifatkan sebagai produk mampu milik.sila klik disini> http://malaysubs.jomniaga.com/go/haziq87/

Carian dari Google untuk iklan ini....
 • kedai jual kasut roda di teluk intan
Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium
  constuction_bar

  Thursday, 13 June 2013 14:26 Kategori: Alatan Digital
  Label Iklan:

  Tanya pasal iklan ni :

  comments

  Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:  Tempah Website 2017  Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).