pokmat niagaKhasiatHerba.comYour Ad HereTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comwaterax.my
testimoni-vxgra-promosi-hebat

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

mencari Kiosk/Kedai/Pengedar Untuk Tart Nenas Saya



Salam, saya merupakan pembuat tart nenas. Saya ingin mencari pemborong dan pengedar tart nenas. Sebalang ada 24biji – RM16 je. Kalau ambil lebih dari 50balang jadi RM15 je sebalang. Tak payah keluar modal.Boleh letak dekat kedai/kiosk korang. Jual dulu bayar kemudian. Kalau tak habis, saya ambil balik. Harga pasaran sekarang RM20-RM25 sebalang.

saya juga ada membuat kuih samprit, kek coklat, red velvet dan kek buah.
lokasi : Desa Subang Permai, Selangor.

berminat boleh call/sms 010-8005929 atau email ke bankofcookies@gmail.com

Incoming search terms:

  • mesin tart murah (3)
  • kedai jual mesin shell tart (2)
  • mesin tart shell (2)
  • pembekal jem nenas (2)
  • mesin tat harga (1)
  • kulit tart segera di ipoh (1)
  • mencari mesin buat tart (1)
  • mesin cheese tart (1)
  • mesin kulit tart (1)
  • mesin membuat kulit tat (1)
  • mesin shell tart murah (1)
  • pemborong kulit tart selangor (1)
  • pembekal mesin tart shell (1)
  • mesin tart shell murah di malaysia (1)
  • alamat kilang membuat mesin kulit ta rt jb (1)
  • kulit tart murah (1)
  • kedai jual mesin kulit tat (1)
  • cara buat cheese tart utk jual (1)
  • cara nak buat shell tart nanas tanpa mesin (1)
  • crust tart borong di johor bahru (1)
  • dimana nak beli mesin tart gulung (1)
  • harga kulit tart di ipoh (1)
  • harga mesen buat tat (1)
  • harga mesin cheese tart (1)
  • harga shell tart paling murah (1)
  • jual kulit shell tat 2014 (1)
  • jual tart shell murah (1)
  • kedai cheese borong (1)
  • kedai jual cheese tart di kuala lumpur (1)
  • tart nenas door gift di ipoh (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Thursday, 16 August 2012 01:53 Kategori: Bisnes Makanan
Label Iklan:
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 406 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Beli Followers Murah (Sosial Media)

Kami merupakan pembekal terbesar media sosial di Malaysia, Brunei & Indonesia. Menawarkan harga yang termurah di pasaran!! Bandingkan harga kami dengan pembekal servis media sosial yang lain! Kami menyediakan servis pengiriman yang cepat & selamat tanpa memerlukan kata kunci akaun anda. Kami menyediakan servis seperti Instagram Followers…


Monday, 08 December 2014 07:56 | 111 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan: , , , , ,

Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Friday, 21 November 2014 02:59 | 531 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Testimoni TERBARU – PL SuperSpray Plus – Spray Tahan Lama

Dengan PL SuperSpray PLUS Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup. = Jimak lebih lama = isteri PUAS = boleh kontrol = Isteri senyum gembira = Sama-Sama puas http://www.terunasejati.com/ejen-pengedar/promosi/testimoni-terbaru-pl-superspray-plus.html


Friday, 24 October 2014 23:14 | 322 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

Sewa Kereta MURAH

Kami Menyediakan Perkhidmatan Pengangkutan Untuk 1. Kenduri Kahwin 2. Penghantaran Dan Pengambilan Di klia atau lcct 3. Majlis-Majlis rasmi 4.melancong tempat-tempat menarik di Kuala Lumpur 5.Genting Highland, A’famosa 6.mesyuarat 7.perjalanan ulang alik seperti (shuttel trip) *event *kilang *rumah ke rumah *penghantaran hadiah Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi 013-6362745 http://waterax.my/


Thursday, 20 November 2014 06:00 | 112 views | Kategori: Kendaraan
Label Iklan: , , , , , ,

Beli EMAS – Keuntungan secara Online : Suisse Quest

Salam Sejahtera Kini anda berpeluang membeli emas Pamp Suisse secara online. Bermula dari 10g mengikut harga semasa. Anda juga berpeluang mendapat keuntungan hasil dari perniagaan jual-beli emas. Inginkan penjelasan lanjut, sila whatsapp saya +6010-8069766 atau layari http://www.BeliEmasOnline.com untuk pra-pendaftaran. Sila hubungi saya selepas buat pendaftaran


Selesaikan Hutang PTPTN , JPA dan MARA

Program dan Kursus ini terbuka kepada lepasa siswazah yang masih MENGANGGUR sahaja. Atau bagi mereka yang masih menanggung beban HUTANG pinjaman pelajaran seperti PTPTN, JPA dan MARA. Dengan mengikuti kursus dan panduan ini, anda diberikan panduan dan pendapatan untuk membayar hutang dan pinjaman anda. Tempat adalah TERHAD Sila daftar PERCUMA di http://www.smartsoftskill.com/ptptn


Thursday, 23 October 2014 02:46 | 280 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).