jaguhbb@gmail.comKhasiatHerba.comBPTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comhttp://www.toneplusincome.com/admin
ejen-vgrip-bangi

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

mencari Kiosk/Kedai/Pengedar Untuk Tart Nenas Saya



Salam, saya merupakan pembuat tart nenas. Saya ingin mencari pemborong dan pengedar tart nenas. Sebalang ada 24biji – RM16 je. Kalau ambil lebih dari 50balang jadi RM15 je sebalang. Tak payah keluar modal.Boleh letak dekat kedai/kiosk korang. Jual dulu bayar kemudian. Kalau tak habis, saya ambil balik. Harga pasaran sekarang RM20-RM25 sebalang.

saya juga ada membuat kuih samprit, kek coklat, red velvet dan kek buah.
lokasi : Desa Subang Permai, Selangor.

berminat boleh call/sms 010-8005929 atau email ke bankofcookies@gmail.com

Incoming search terms:

  • mesin tart murah (2)
  • pembekal jem nenas (2)
  • mesin kulit tat (2)
  • pembuat tart nenas (2)
  • pembekal misin kuih tart (2)
  • mesin mudah membuay tat nenas (1)
  • mesin membuat kulit tat (1)
  • mesin membuat kulit tart (1)
  • mesin kulit tart murah (1)
  • mesin kuih tart yg mudah (1)
  • borong kulit tart manjung (1)
  • mesin tart shell (1)
  • mesin tat harga (1)
  • pembekal tart shell manjung (1)
  • pemborong tart nenas (1)
  • pencetak tart gulung (1)
  • pengedar mesin tart shell (1)
  • penjual mesin tart (1)
  • mesin buat kuih tart (1)
  • menjual jem nenas untuk tart (1)
  • mencari mesin buat tart (1)
  • cara buat cheese tart utk jual (1)
  • cara buat cheese tat (1)
  • contah iklan jualan biskut (1)
  • dimana ada jual mesin cheese tart murah-murah? (1)
  • dimana nak beli mesin tart gulung (1)
  • harga pencetak biskut (1)
  • harga tat jem (1)
  • jual kulit tart (1)
  • jual kulit tart diterengganu (1)
  • jual mesin tart cheese di kulai (1)
  • kedai buat barangan kulit di selangor (1)
  • kedai jual mesin pembuat kuih tart (1)
  • kedai menjual mesin kulit tat (1)
  • kedai menjual tart nenas sedap (1)
  • kulit cheese tart johor bahru (1)
  • kulit tart area sungai petani (1)
  • kulit tart murah (1)
  • tart shell area johor (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Thursday, 16 August 2012 01:53 Kategori: Bisnes Makanan
Label Iklan:
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Hanya WANITA boleh tengok web nie…

Fakta mengatakan, 70% wanita tidak mendapat kepuasan dalam hubungan seks mereka Minilove Orgasmic gel yang direka khas untuk wanita menggunakan teknologi pengekstrakan nano kilang dan molekul kecil formula berasaskan air, Minilove Orgasmic Gel sangat berkesan dalam meningkatkan perasaan seksual wanita dan keseronokan dalam hubungan seks dengan rasa ghairah yang tinggi. CIRI-CIRI MINILOVE ORGASMIC GEL ❥Merangsang…


Serum Vgrip MURAH – PERCUMA Dewi Perapat

Rindukan malam pertama? Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama? Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’? Agak longgar selepas bersalin? Suami kurang memberikan perhatian? Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM? Kenapa anda Serum VGRiP? Ketat dalam 5 minit – Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas…


Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


Krim Tahan Lama (untuk lelaki)

KELEBIHAN BILA DISAPU > Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama. > Isteri boleh mencapai kepuasan sehingga 3 kali. > Menyegarkan dan menghangatkan. > Pelayaran lancar dan jauh… http://www.belionline.asli.my/lelaki-2/superb-lotion-for-men.html


Thursday, 10 July 2014 07:50 | 954 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

JANA PENDAPATAN DENGAN PENGIKLANAN

Terbukti ! Spshops adalah tapak pengiklanan Terbaik masa kini dengan kos paling Murah RM10 , memberi Income yang cukup Lumayan..Daftar sekarang ! Info lanjut rujuk blog ini http://www.wangjuta.blogspot.com Daftar kat website


Thursday, 10 July 2014 08:12 | 530 views | Kategori: Online Business
Label Iklan:

Tongkat Ajimat Madura POWER (seperti dara semula)

Khasiat Tongkat Ajimat Madura 1. Tongkat Ajimat Madura memberi kemesraan yang luar biasa dalam hubungan seks suami isteri. 2. Tongkat Ajimat Madura menyembuhkan penyakit keputihan. 3. Tongkat Ajimat Madura menghilangkan bau busuk faraj. 4. Tongkat Ajimat Madura melenyapkan rasa gatal difaraj. 5. Tongkat Ajimat Madura mengeringkan faraj dari air lendir…


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).