DanaNiaga2u

http://www.dananiaga2u.com/starthttp://www.kedaipaklong.com/produk-lelaki/vxgra-men-cream.htmlhttp://www.khasiatherba.com/produk-herba/minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.kedaipaklong.com/produk-kesihatan/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlMiniLove Gelhttp://www.DanaNiaga2u.com/startvgrip kedaimesra



mencari Kiosk/Kedai/Pengedar Untuk Tart Nenas Saya



Salam, saya merupakan pembuat tart nenas. Saya ingin mencari pemborong dan pengedar tart nenas. Sebalang ada 24biji – RM16 je. Kalau ambil lebih dari 50balang jadi RM15 je sebalang. Tak payah keluar modal.Boleh letak dekat kedai/kiosk korang. Jual dulu bayar kemudian. Kalau tak habis, saya ambil balik. Harga pasaran sekarang RM20-RM25 sebalang.

saya juga ada membuat kuih samprit, kek coklat, red velvet dan kek buah.
lokasi : Desa Subang Permai, Selangor.

berminat boleh call/sms 010-8005929 atau email ke bankofcookies@gmail.com

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • pencetak shell tart



Iklan Teks Premium




constuction_bar

Thursday, 16 August 2012 01:53 Kategori: Bisnes Makanan
Label Iklan:

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











INCOME Online

bebas-hutang




Iklan FB Percuma

tijarahmaya-logo-free-iklanKami sediakan tapak iklan PERCUMA untuk Anda. Kenapa nak bayar, jika boleh dapat FREE..! Iklankan TANPA HAD, produk, servis dan perniagaan anda di sini… http://www.iklanFBpercuma.com


Thursday, 05 May 2016 00:03 | 217 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , ,

Tips dan Petua Kesihatan LELAKI

Salam Sejahtera, Umur dah meningkat? Badan kian lemah? Dapatkan produk dan tips kesihatan untuk lelaki dan wanita di sini. Pelbagai produk tempatan berkualiti dgn harga berpatutan dapatkan segera klik Web di bawah http://www.iklanproduk.biz


Wednesday, 27 April 2016 00:52 | 236 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , , ,

Nak beli Produk MUDAH?

Kami menjual produk-produk kesihatan utk kebahagian Suami-Isteri. Jangan malu-malu, beli online jer… Mudah dan senang Layari laman web kami http://www.rezekiberkat.com


Thursday, 05 May 2016 02:48 | 229 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).