Join Free - Peluang dapat Hadiah Percuma

VXGRA MENKrim Ibu PutihJJSOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelHadiahPercumaHUB - TerunaSejati.com

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>




Derma Wakaf Masjid

Assalamualaikum, wakaf-06 Sumbangan anda diperlukan. Masjid Ibadurrahman Kariah Baru Kg Ulu Legong. Sumbangan wakaf diperlukan untuk pembinaan Masjid Ibadurrahman Kg Ulu Legong, Mukim Siong, Baling, Kedah. http://masjidibadurrahman.blogspot.com/…


Wednesday, 08 April 2015 14:30 | 137 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

DIPERLUKAN : Jawatan Kosong (office admin)

Jawatan Kosong untuk Office Admin. Umur : 21 – 30 Tahun, Perempuan Salary – RM1500.00 Sila hubungi : Pn Hani – 012-6688976/ haniibrahim.hi7007@gmail.com


Wednesday, 08 April 2015 14:57 | 118 views | Kategori: Jawatan Kosong
Label Iklan: ,

VXGRA MEN – Ubat Kuat – Ubat Tahan Lama untuk lelaki

Tahukah Anda bahwa 90% Masalah lelaki di Malaysia berpunca dari Ejakulasi Pra Matang? Apakah ejakulasi pramatang itu? Ejakulasi Pra Matang boleh diertikan juga sebagai pancutan pramatang, tentu ini sangat bermasalah bagi isteri anda, tak sampai 3 minit bersama anda sudah pancut sedangkan isteri masih belum terangsang. Lelaki yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang (pancutan pramatang) tidak dapat…


Friday, 10 April 2015 04:08 | 107 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , ,

Promosi Madu Kelulut

Khasiat madu kelulut termasuklah meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga batin, menjaga kecantikan, menguatkan wanita yang baru bersalin dan merawati pelbagai penyakit dan kecederaan dalaman. 1.kencing Mamis 2. Darah Tinggi 3. Batu Karang 4. Ibu Lepas Bersalin Hubungi 0182575022 (afdhal) RM 50.00 Termasuk Pos


Wednesday, 08 April 2015 09:57 | 57 views | Kategori: Makanan Kesihatan
Label Iklan: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

SERUM VGRIP – KETATKAN FARAJ HANYA PERLU 5 MINIT jerr..

Khasiat utama Serum VGRIP : 1. Mengetatkan Faraj hanya dalam masa 5 minit – Membantu mengetatkan faraj yang longgar hanya dalam masa 5 minit selepas menggunakan, faraj akan terasa lebih mencengkam dan ketat. 2. Menambahkan deria faraj – Memudahkan faraj untuk merasai klimaks yang kemuncak sewaktu bersama suami. 3. Bagaikan pengantin baru – Membuat anda bersemangat untuk bersama suami dan merasakan anda seperti…


Wednesday, 08 April 2015 01:53 | 153 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan:

Promosi : 100 MERCEDES UTK PENGEDAR UNICO2U

Menjana pendapatan online sehingga RM15, 000 sehari dan miliki 1 dari 100 Mercedes Anugerah untuk 100 pengedar pertama Unico.


Tuesday, 24 March 2015 00:28 | 221 views | Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,

PROMOSI GAZEBO TERKINI – Harga Promosi

pembinaan gazebo, pergola, TAMAN KOLAM . Untuk pengetahuan anda semua, kami menjalankan sepenuhnya proses pembuatan & pembinaan barangan yang ditempah di kilang kami, hanya pemasangan sahaja di rumah pelanggan. Ini bertujuan untuk mengelakkan kawasan kediaman pelanggan tidak kotor & tidak bising bagi keselesaan jiran tetangga. Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di 016-3968242 call/sms/whatsapp/telegram


BINA WEBSITE + ANDROID APPS

Kami berbangga untuk membantu anda dalam membina website yang cantik, elegant, namun responsive dan mesra untuk pengguna smartphone, sangat sesuai untuk web jualan, profile company, dan lain-lain. Dan kami juga menyediakan khidmat menjadikan web anda sebuah aplikasi smartphone android dan upload di google playstore. Tentunya sangat bagus untuk anda peniaga online atau bisnes online. Untuk dapatkan harga berpatutan…


Wednesday, 08 April 2015 00:40 | 121 views | Kategori: Hosting-Web Design
Label Iklan:

Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


PRODUK KEBAHGIAAN SUAMI ISTERI

Dapatkan pelbagai barangan hebat suami isteri untuk kebahgiaan rumah tangga anda. Kak Wawa disini sangat ingin membantu agar semua rumah tangga hidup dalam suasana ceria, puas, bahgia, aman tenteram. Dapatkan juga tips dan petua berguna serta rahsia-rahsia seni dalam berumah tangga untuk kebahgiaan anda suami dan isteri. Hubungi Kak Wawa: +6011-11577206 MyKedaiOnline.com


Friday, 10 April 2015 04:44 | 58 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , ,

Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 1,753 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

POWER AURA – PEMBERSIH AURA – Menghilangkan Stress

POWER AURA membantu saya: TESTIMONI – Membantu rawatan untuk sakit rohani – Gangguan makhluk halus, sihir, jin dan syaitan – Memagar diri dari segala perkara negatif – Memudahkan untuk bangun tahajjud – Qiyamullail – Memberikan semangat untuk membaiki diri – Membantu untuk anda fokus dalm kerjaya – Memberikan rasa aman dan tenteram – Memberikan aura positif – dan 1001 lagi kebaikan…


Friday, 10 April 2015 04:06 | 95 views | Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,

Penapis air elken

Mempunyai 3 suhu yang berbeza iaitu sejuk, panas dan suam Pemasangan dan penghantaran percuma Pemindahan lokasi Servis setiap 2 kali setahun Penukaran penapis air berskala 6…

Friday, 17 April 2015 14:01 | 24 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan: , ,

aircond york terpakai untuk dijual

Saya ingin menjual aircond jenama york 1.5hp rm900 di bukit payong terengganu. Sebarang pertanyaan sila sms/call/whassup zaidi 01114976814

Saturday, 11 April 2015 08:34 | 30 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan: ,

renovation rumah membaiki rumah

Kami membuat:-table top.tail mosek.sambung blkng depan rumah dan ada lagi harga boleh di bincang hubungi saya:RIDZUAN 0177125836

Friday, 10 April 2015 05:43 | 38 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan:

sofa

casa leather sofa condition: 10/10 barang masih baru dan jarang guna. self collection: at cheng melaka harga: RM1600 (free Gift) sebab jual: owner nak berpindah ke shah alam

Wednesday, 01 April 2015 07:51 | 35 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan: ,

BED LINEN WATER PROOF PROTECTOR

Alas Tilam untuk elak kesan darah atau air kencing . Sesuai untuk semua peringkat umur. Biasa di gunakan di kebanyakkan hospital.

Saturday, 28 March 2015 02:17 | 38 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan:

TERATAK KAYU

PAKAR KERJA KAYU, BESI & UBAH SUAI RUMAH. Rasai Sentuhan Ajaib Dari Kami. Kerja-kerja berkaitan rumah iaitu membina GAZEBO, PERGOLA, AWNING KAYU/BESI, FOUNTAIN, UBAH SUAI…

HappyCall Pemanggang Ajaib

Pemanggang Ajaib HappyCall Pemanggang Ajaib HappyCall. Yang ni sangat tinggi permintaan sekarang ni, mana taknya semua nak masak makanan sihat. Berbaloi beli satu sebagai salah satu alat bantu masak di dapur kita.…

  • rekabentuk tempat pengunci motorsikal
Wednesday, 18 March 2015 03:18 | 39 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan:

baby stroller

Baby stroller baru.hanya pakai sekali.senang untuk di lipat.selamat untuk pemandu wanita seorang membawa anak keluar.Harga jual:RM500

  • toto narita king size 2015
  • toto narita king size parit buntar
Monday, 12 January 2015 12:14 | 82 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan:

barangan perabut berasaskan kayu asli,ash wood, rowan wood and apple tree wood

kami merupakan pejual barangan interior design. produk adalah sangat ekslusif dan harganya amat berpatutan.. barangan di import daripada beberapa negara luar.. anda pasti akan berpuas hati.. perkidmatan penghantaran…

Friday, 02 January 2015 05:29 | 81 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan:

perabot berasaskan kayu jati

kami merupakan pejual barangan interior design. produk adalah sangat ekslusif dan harganya amat berpatutan.. barangan di import daripada beberapa negara luar.. anda pasti akan berpuas hati.. perkidmatan penghantaran juga…

Friday, 02 January 2015 04:56 | 75 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan:

Cadar bundle

Untuk katil bujang. Hanya RM 15.00 kos penghantaran RM 6.00.corak cantik . Ada getah di empat penjuru menjadikan katil anda tampak kemas.kualiti kain yang tebal.berminat sila tel 019 5085270

Saturday, 27 December 2014 07:49 | 103 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan:

LAMAN IDAMAN ..KAMI PAKAR KERJA KAYU

PAKAR KERJA KAYU MALAYSIA!! kami menjalan kerja-kerja berkaitan kayu untuk rumah kediaman/pejabat swasta@kerajaan/taman-taman. Antara kerja yang kami laksanakan adalah membina…

Friday, 26 December 2014 03:59 | 127 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Oven Eletrik

Oven untuk dijual dengan harga RM700* Asal beli RM10200 -condition barang still elok -baru guna 3 kali je lepas tu tak guna langsung dah *harga boleh runding

  • mudah percuma jual oven
Tuesday, 23 December 2014 09:08 | 80 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan: ,

coway product

coway water purifier system. kegunaan rumah. bersuhu biasa. harga penuh terkini rm 2500. sewa beli serendah rm140 x 60 bulan. diskaun 20% untuk pengguna credit card.

Friday, 19 December 2014 10:49 | 88 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan:

promosi gazebo di lembah klang

Harga runtuh!!!Gazebo kayu CHENGAL saiz 4 x 5 berharga Rm4500 kini hanya Rm3500 anda jimat Rm1000.Pemasangan percuma tawaran hanya ke pada 5 orang pelanggan bertuah yg terawal sahaja..bermula hari ini hanya di lembah…

Thursday, 18 December 2014 02:28 | 115 views | Kategori : Alatan Rumah
Label Iklan: , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).