http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.html



Doorgift Bahulu Ikan

Bahulu ikan dewasa juga menjadi antara pilihan pelanggan sebagai doorgift atau cenderahati. Boleh dibungkus sepasang…

Wednesday, 16 August 2017 18:32 | 25 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

Doorgift Bahulu Pecah 8 / Kemboja JB

Majlis nak dekat dah?? takpe..akak boleh seatlekan yg majlis bulan 10 tu pon masih boleh order.. kalau majlis lambat lagi.. Tempahan area seluruh Johor Bahru, Pasir Gudang, Ulu Tiram, Kota Tinggi &…

Friday, 11 August 2017 14:59 | 30 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

Goodies Bunga Telur Coklat

Lieya Home-mate menyediakan tempahan bunga telur coklat di jadikan goodies untuk pelbagai majlis dia kawasan Johor Bahru, Ulu Tiram, Kota Tinggi, Pasir Gudang dan sekitarnya.. Senarai harga tidak termasuk…

Saturday, 22 July 2017 15:50 | 47 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

Goodies Pelbagai Majlis

Tempahan goodies bagi meriahkan majlis perkahwinan, pertunangan, berkhatan, cukur jambul dan juga untuk jualan bagi…

Saturday, 22 July 2017 15:34 | 45 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

KEK & CUPCAKE (DOORGIFT) RED VELVET, MOIST CHOC, MARBLE & KELAPA PELANGI

KEK & CUPCAKE (DOORGIFT) RED VELVET, MOIST CHOC, MARBLE, KELAPA PELANGI (HOMEMADE) Kek & cupcake (doorgift) red velvet, moist choc, marble & kelapa pelangi dibuka…

Saturday, 08 July 2017 21:44 | 58 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan: , ,

KUAH ROJAK, ROJAK BUAH, KARIPAP, POPIA, BUBUR SOM SOM, PUDING JAGUNG, & TALAM KASTARD JAGUNG

KUAH ROJAK RESEPI SENDIRI & ROJAK BUAH Kuah rojak dibuka untuk tempahan untuk majlis perkahwinan, majlis pertunangan, karnival, hari terbuka sekolah, rumah terbuka,…

Saturday, 08 July 2017 21:42 | 57 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan: , , , , , ,

Ikan Pekasam

Ikan Pekasam sedap dan lazat Sekali cuba memang terangkat Makan dengan nasi panas Goreng rangup bawang dengan cili perhhhh Pekasam tahan lama dan tidak berbau Mudah bawa balik kampung Jom order whatsapp saya 01139943451…

Wednesday, 07 June 2017 02:28 | 125 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan: , , , , ,

KUAH ROJAK, ROJAK BUAH, KARIPAP, POPIA SIRA, BUBUR SOM SOM, PUDING JAGUNG, & TALAM KASTARD JAGUNG

KUAH ROJAK RESEPI SENDIRI & ROJAK BUAH Kuah rojak dibuka untuk tempahan untuk majlis perkahwinan, majlis pertunangan, karnival, hari terbuka sekolah, rumah terbuka, majlis kesyukuran, hari jadi & sebagainya..…

Tuesday, 30 May 2017 01:11 | 97 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan: , , , , , ,

Katering Bajet

Adam Catera sedia menerima tempahan kenduri skala kecil seperti doa selamat, cukur jambul, pindah rumah, harijadi dan lain-lain.

Tuesday, 02 May 2017 21:49 | 191 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

KEK & CUPCAKE (DOORGIFT) RED VELVET, MOIST CHOC, MARBLE & KELAPA PELANGI (HOMEMADE)

KEK & CUPCAKE (DOORGIFT) RED VELVET, MOIST CHOC, MARBLE, KELAPA PELANGI (HOMEMADE) Kek & cupcake (doorgift) red velvet, moist choc, marble & kelapa pelangi dibuka utk tempahan majlis perkahwinan, majlis…

Sunday, 23 April 2017 11:45 | 115 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan: , ,

KUAH ROJAK, ROJAK BUAH, KARIPAP, POPIA SIRA, BUBUR SOM SOM, PUDING JAGUNG, TALAM & BADAK BERENDAM

KUAH ROJAK RESEPI SENDIRI & ROJAK BUAH Kuah rojak dibuka untuk tempahan untuk majlis perkahwinan, majlis pertunangan, karnival, hari terbuka sekolah, rumah terbuka, majlis kesyukuran, hari jadi & sebagainya..…

Sunday, 23 April 2017 11:43 | 120 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan: , , , , , ,

Roti Pocket Sandwich

Roti Pocket Sandwich – Diperbuat dari roti Gardenia yang berintikan ayam..100% halal..sesuai dimakan bila-bila masa..menerima tempahan untuk birthday party, meeting dan sebagainya.

Monday, 13 March 2017 04:24 | 154 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

KUAH ROJAK, ROJAK BUAH, KARIPAP PUSING, POPIA SIRA, BUBUR SOM SOM, PUDING JAGUNG & BADAK BERENDAM

KUAH ROJAK RESEPI SENDIRI & ROJAK BUAH Kuah rojak dibuka untuk tempahan untuk majlis perkahwinan, majlis pertunangan, karnival, hari terbuka sekolah, rumah terbuka, majlis kesyukuran, hari jadi & sebagainya..…

Saturday, 03 December 2016 10:02 | 135 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan: , , , , ,

Door Gift Mini Kerepek

Kami menyediakan door gift mini kerepek untuk pelbagai majlis perkahwinan, aqiqah, birthday dan sebagainya..Perkhidmatan di seluruh Johor Bahru, Pasir Gudang, Ulu Tiram, Skudai dan sekitarnya.. Harga setiap satu…

Friday, 02 December 2016 22:45 | 111 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

PEMBEKAL ANEKA KUAH _con. kuah mee rebus

Tiada tukang masak Tiada peralatan memasak Tiada tempat memasak Jimat gaji tukang masak Jimat sewa kedai memasak TAPI ANDA TETAP BOLIH BERNIAGA, TEMPAH SHJ ANEKA KUAH PD RBJ ENT.

Sunday, 27 November 2016 06:18 | 128 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

mencari pembantu restoran – Wanita

kami mencari pekerja wanita untuk jawatan pembantu restoran yang berkemahiran membuat air dan membantu pengurusan kedai.Berusia 25 tahun hingga 35 tahun

Tuesday, 20 September 2016 08:15 | 132 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

mengendalikan restoran

sesiapa yang ingin menguruskan restoran di plentong johor bahru. kami ade sebuah restoran untuk disewakan…sila hubungi :- shekin – 0197446999 azuri – 0127112719

Saturday, 10 September 2016 06:40 | 136 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

Pembantu bakeri dan kafe diperlukan

Salam, Kami dari NeeKay Confectionary memerlukan pembantu cafe dan bakeri yang RAJIN dan BERDISIPLIN yang berada dikawasan Serdang , Seri Kembangan dan sekitarnya.2 orang diperlukan. Tempat kerja : The Atmosphere, Seri Kembangan Waktu kerja: 8am-6pm Gaji : RM20-30 sehari Syarat Syarat: -Islam -Umur…

Wednesday, 17 August 2016 16:08 | 169 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

Snek Marbeles..!

Sekarang kan tengah demam Pokémon Go! Apa kata rilek2 jap bawak2 bertenang dulu… Sambil rilek2 tu meh dapatkan snek terbaru dari Bedroom Stories ni…! Dah jumpa apa lagi – ngap la… Harga 1 balang rm5…

Thursday, 11 August 2016 02:54 | 172 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

Snek Marbeles untuk anda..!

Sekarang kan tengah demam Pokémon Go! Apa kata rilek2 jap bawak2 bertenang dulu… Sambil rilek2 tu meh dapatkan snek terbaru dari Bedroom Stories ni…! Dah jumpa apa lagi – ngap la… Harga 1 balang rm5 (excl…

Thursday, 11 August 2016 02:34 | 185 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

AHLI , JASA PASANG BARU PARABOLA DIGITAL VENUS MPEG4 – HDMI BEBAS IURAN

CV.CITRA PARABOLA DIGITAL Call Center : 087886282847 – 085101583107 Jln.Krendang Raya No.14 Jakarta Barat Website: www.tokoparaboladigitalvenus.blogspot.co.id E_mail : www.citra_parabola@yahoo.com…

Saturday, 09 July 2016 08:12 | 190 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan: , , ,

Agen ~ Toko parabola & Jasa servis / Setting parabola digital Tangerang Selatan

CV.CITRA PARABOLA DIGITAL Call Center : 087886282847 – 085101583107 Jln.Krendang Raya No.14 Jakarta Barat Website: www.tokoparaboladigitalvenus.blogspot.co.id E_mail : www.citra_parabola@yahoo.com…

Saturday, 02 July 2016 14:24 | 173 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan: , , ,

popia

berminat untuk menempah area kuantan (cod) atau mana-kawasan.sila whatapp di 017-5651279(nurul) sebekasa hanya rm10(300g)

Wednesday, 25 May 2016 00:17 | 184 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan: , ,

Pembantu Kantin Tukang Masak Diperlukan SEGERA!!!

Wednesday, 18 May 2016 02:07 | 211 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

Warisan BBQ

1. 100% Bumiputera. 2. Juga menyediakan perkhidmatan ‘CATERING’ 3. Sedia menerima tempahan sebarang majlis.

Sunday, 08 May 2016 01:21 | 173 views | Kategori : Bisnes Makanan
Label Iklan:

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).