pokmat niagaKhasiatHerba.comBPTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comwaterax.my
testimoni-vxgra-promosi-hebat

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Nikon DSLR D70 untuk dijual segera



Nikon-dslr-D70-untuk-dijual-0108069766
Nikon D70

shutter count 7k only
bodi cantik
strap Nikon
CF Card 4 GB

Len Tamron 19-35mm
f3.5-4.5 mm, O-77mm
Kotak

Harga : RM1450
Serious Buyer only
Call/SMS : 019-3589574 (Rahimi)

Incoming search terms:

  • kedai juar camera digital canon mudah com (7)
  • kamera dslr murah untuk dijual (4)
  • kedai membeli kamera terpakai (3)
  • kamera dslr terpakai untuk dijual (3)
  • kamera nikon terpakai untuk dijual (3)
  • kedai juar camera video second hand muadah my (3)
  • www tempat jual kamera terpakai murah shah alam 2014 (3)
  • kedai pajak kamera di negeri sembilan (2)
  • mudah com camera dslr nikon secondhand sabah (2)
  • dslr second hand untuk dijual (2)
  • harga sandakan camera murah (2)
  • mudah sabah jual camera (2)
  • kedai kamera melaka murah (2)
  • kedai jual kamera cannon kuala terengganu (2)
  • camera dslr nikon secondhand sabah (2)
  • kedai menjual papago gps di pahang (1)
  • kedai membeli kamere area seremban (1)
  • kedai menjual kamera digital di sekitar klang (1)
  • kedai membeli kamera dslr terpakai (1)
  • kedai kamera nikon murah (1)
  • kedai kamera murah di melaka (1)
  • kedai jual camera terpakai melaka (1)
  • kedai kamera murah di kelantan (1)
  • kedai kamera in kota kinabalu (1)
  • kedai kamera digital pontian johor (1)
  • kedai juar camera digital mudah com (1)
  • kedai nak jual camera (1)
  • kedai pajak camera di klang (1)
  • nikon untuk dijual di muar (1)
  • nikon untuk dijual murah di malaysia (1)
  • playstation2 second-hand area kulim (1)
  • samsung galaxy tab 7 7 murah area pasir gudang (1)
  • sandakan jual camera nikon (1)
  • Senarai kedai Kamera DSLR terpakai (1)
  • spy kamera megamall (1)
  • tempat menjual kamera (1)
  • nikon second untuk dijual (1)
  • nak jual kamera dslr (1)
  • kedai video cam second hand di johor bahru (1)
  • kedai video cam terpakai di johor (1)
  • kedai yang membeli kamera terpakai (1)
  • macam mana ingin memjual camera terpakai di kuching (1)
  • menjual dslr terpakai (1)
  • menjual dslr terpakai 2014 (1)
  • mudah motor terpakai d jual (1)
  • mudah sabah/camera com (1)
  • kedai pajak kamera batu pahat (1)
  • beli secondhand camera (1)
  • dslr murah di malaysia (1)
  • dslr murah mudah com (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Friday, 03 May 2013 01:31 Kategori: Alatan Digital, Elektronik, Hiburan, Hobi
Label Iklan: , , , , ,
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Testimoni TERBARU – PL SuperSpray Plus – Spray Tahan Lama

Dengan PL SuperSpray PLUS Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup. = Jimak lebih lama = isteri PUAS = boleh kontrol = Isteri senyum gembira = Sama-Sama puas http://www.terunasejati.com/ejen-pengedar/promosi/testimoni-terbaru-pl-superspray-plus.html


Friday, 24 October 2014 23:14 | 204 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Friday, 21 November 2014 02:59 | 354 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


Sewa Kereta MURAH

Kami Menyediakan Perkhidmatan Pengangkutan Untuk 1. Kenduri Kahwin 2. Penghantaran Dan Pengambilan Di klia atau lcct 3. Majlis-Majlis rasmi 4.melancong tempat-tempat menarik di Kuala Lumpur 5.Genting Highland, A’famosa 6.mesyuarat 7.perjalanan ulang alik seperti (shuttel trip) *event *kilang *rumah ke rumah *penghantaran hadiah Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi 013-6362745 http://waterax.my/


Thursday, 20 November 2014 06:00 | 59 views | Kategori: Kendaraan
Label Iklan: , , , , , ,

Buat Duit Dengan Simkad POWER !!!

Siapa nak rasa suasana seperti ini –>> :) Tiap-tiap bulan dapat komisyen, :) setiap kali orang topup kita dapat komisyen, :) kerja satu kali dapat berkali-kali, :) ada yang tanya, berapa kali ? selagi member tu topup, selagi tu la kita dapat income berkali2 :) sampai satu masa tak perlu lagi promosi, :) tapi income dapat tak henti-henti, :) inilah yang dinamakan income pasif… Jom buat…


Selesaikan Hutang PTPTN , JPA dan MARA

Program dan Kursus ini terbuka kepada lepasa siswazah yang masih MENGANGGUR sahaja. Atau bagi mereka yang masih menanggung beban HUTANG pinjaman pelajaran seperti PTPTN, JPA dan MARA. Dengan mengikuti kursus dan panduan ini, anda diberikan panduan dan pendapatan untuk membayar hutang dan pinjaman anda. Tempat adalah TERHAD Sila daftar PERCUMA di http://www.smartsoftskill.com/ptptn


Thursday, 23 October 2014 02:46 | 201 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , , , , ,

Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 200 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Beli EMAS – Keuntungan secara Online : Suisse Quest

Salam Sejahtera Kini anda berpeluang membeli emas Pamp Suisse secara online. Bermula dari 10g mengikut harga semasa. Anda juga berpeluang mendapat keuntungan hasil dari perniagaan jual-beli emas. Inginkan penjelasan lanjut, sila whatsapp saya +6010-8069766 atau layari http://www.BeliEmasOnline.com untuk pra-pendaftaran. Sila hubungi saya selepas buat pendaftaran


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).