http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.html



Apartment tingkat bawah untuk disewa



Salam,

Kami ada rumah Apartment di Vista Indah Putra, Bayu Perdana Klang untuk disewa. Kemasukan serta merta.

Melayu sahaja, jika bujang tidak melebihi 6 org sbb ada 3 bilik dan ia syarat yg ditetapkan jawatankuasa apartment.

Tingkat bawah, keluasan 1100 kaki, ruang yg sgt luas berbanding unit2 di tingkat2 atas. Tak payah risau kalau lif rosak sebab rumah di tingkat bawah.

1 bilik master dengan bilik air, 2 bilik sederhana, 1 bilik air di bahagian dapur. Bilik master dan bilik kedua ada kipas gantung, hall ada 2 kipas auto dgn remote. Keseluruhan rumah baru bercat.

Dekat dengan :

Jusco AEON Bukit Tinggi : 4.4 km
Giant Bukit Tinggi : 1.4 km
HTAR : 2.0 km
Sek Teknik Klang : 1.4 km
Sek Men dan SK Batu Unjur : 1.6 km
Pekan Pelabuhan Klang : lebih kurang 7 km
Pusat Bandar Klang : lebih kurang 6 km

Deposit : 2 bulan (850*2) sewa bulan pertama (850) deposit api air (100*2) = 2750, bayar semasa booking selepas tengok rumah dan setuju nak sewa.

Boleh emel atau call no 0133209715 utk maklumat lanjut. Sila SMS jika call tidak berangkat. Prospect are welcome to view.

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • rumah sewa klang 2014
  • rumah sewa meru klang 2014
  • rumah sewa murah klang
  • rumah sewa meru klang
  • rumah sewa meru
  • rumah sewa meru klang 2013
  • rumah sewa di teluk gong klang
  • rumah sewa murah klang 2014
  • rumah sewa meru 2014
  • rumah sewa port klang 2014
  • rumah sewa di klang
  • rumah sewa di meru klang 2014
  • www mudah com rumah sewa klang
  • rumah sewa area klang
  • rumah sewa murah di klang 2014
  • rumah sewa port klang
  • rumah untuk disewa klang 2014
  • rumah sewa klang 2015
  • rumah sewa murah area klang
  • rumah untuk disewa di meru klang 2014
  • rumah sewa di meru klang
  • rumah sewa teluk pulai klang 2013
  • rumah sewa klang rm500
  • rumah sewa klang utama
  • rumah sewa meru klang mudah com
  • rumah sewa di meru klang 2013
  • rumah untuk disewa meru klang 2014
  • rumah sewa klang murah
  • rumah sewa di meru
  • rumah sewa di klang 2014
  • rumah sewa bukit tinggi klang 2014
  • rumah sewa bukit raja klang
  • rumah untuk disewa di klang 2014
  • rumah sewa murah klang 2015
  • rumah sewa area klang 2014
  • rumah sewa bukit tinggi klang 2013
  • bohsia kapar jual no fon
  • mencari rumah sewa yang murah area kapar
  • mencari bohsia kapar
  • mencari rumah sewa murah kapar
  • rumah sewa di batu belah klang
  • farmasi ariv teluk pulai klang telefon
  • bohsia telok gong
  • bohsia sekolah meru




Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium




    constuction_bar

    Saturday, 04 May 2013 03:38 Kategori: Hartanah
    Label Iklan: ,

    Tanya pasal iklan ni :

    comments

    Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











    Tempah Website 2017







    Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).