http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.html



Roll Over Program (R.O.P)



Roll Over Program (R.O.P)
Salam dan selamat sejahtera kepada semua..,

Saya ingin berkongsi perkara baik dengan tuan2/puan2/cik/encik sekalian..anda pernah dengar pasal Roll Over Program (R.O.P)?Nampaknya ramai yang tak tahu dan berminat nak tahu pasal ROP/PPP.
Memang betul ramai yang dengar cerita je tapi tak tahu perjalanannya macam mana. Saya boleh syer sikit pasal ROP/PPP ni. Perkara ni memang wujud dan telah lama dijalankan terutamanya diluar negara, khususnya di Hong Kong.

ROP/PPP TIDAK memerlukan kita memindahkan wang kepada mana2 akaun atau individu. Biasanya Trader/Banker cuma nak tengok POF(proof of fund) samada dalam bentuk bank statement, BG, SBLC dll. Memang ‘return’ yang akan diperolehi lebih tinggi berbanding simpan FD di bank Malaysia, lebih kurang minima 20%-30%. Tetapi bergantung kepada bank, setiap bank lain cara pengiraan dan atucara program itu.

Jadi di sini sayer ingin membuka peluang kepada sesiapa yang berminat, saya telah berjumpa dan berbincang secara lisan dengan salah seorang CEO sebuah bank tempatan(terpaksa dirahsiakan buat sementara waktu untuk tujuan keselamatan) dimana sekarng bank berkenaan sedang menjalankan projek ROP ini..details seperti berikut

Jumlah dana yang diperlukan (dana dari dalam Malaysia) – minimum RM100 Juta
Jumlah dana yang diperlukan (dana dari luar Malaysia) – minimum USD100 Juta (anggaran RM320 Juta)

sebenarnya jumlah dana yang diperlukan adalah USD100 Juta, tetapi jika pihak funder ini memiliki dana dalam negara Malaysia sendiri jadi minimum adalah RM100 Juta sebab kami akan gabungkan dengan dana2 dari pihak lain didalam Malaysia ini.
Jika duit itu berada di luar negara dan mengalami masalah sila rujuk kepada kami terlebih dahulu.Kami akan cube cari jalan menyelesaikan masalah tersebut.Funder ini boleh terdiri dari individu atau syarikat yg berminat.

Program ini sangat genuine dan telus, funder TIDAK, TIDAK, dan TIDAK perlu sesekali mengeluarkan duit atau memindahkan dana ke mana2 akaun, sebab pihak bank boleh access terus untuk mencari proof of fund, funder hanya perlu mengeluarkan bank statement as proof of fund/atau semudah dengan ‘snap the picture’.Segala dokumen yg diperlukan akan dibekalkan dan diberitahu kemudian.

ROP yang ditawarkan oleh pihak bank ini hanye berjalan selama 6 HARI sahaja dimana selepas 6 Hari keuntungan yang diterima dari jumlah dana sekitar 32%-34%, tetapi pembahagian keuntungan adalah seperti berikut:

20% – funder
14/% – introducer/trader/banker/team management

Dari mana keuntungan diperolehi?
ROP ini sebenarnya program yang memudahkan segala transaksi/trading yang berlaku di negara yang maju dan aktif seperti di UK dan HongKong, Di negara berkenaan kadar transaksi perniagaan berlaku dengan sangat pantas dengan melibatkan banyak sekali projek2 mega dan besar, jadi ade sesetengah projek yang memerlukan fund segera seperti pembayaran pembelian perlabuhan kapal, penyewaan kapal terbang untuk tujuan khursus, penukaran wang semasa dll.Jadi fund yg diperoleh dari ROP ini hanya pelengkap kepada projek2 mereka tadi yang sudah lama dijalankan dan harus diselesaikan dengan segera.Sebab itu program ini hanya berjalan semala 6 hari sahaja.

Sekian, rasanya cukup buat masa ni.

Boleh email pada saya jika ingin info lanjut/berminat.Tq, salam

Ikram, ROP’s Team
tokanlubuk@gmail.com

Ogos 2012

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • dana rop
  • roll over program
  • roll over program malaysia
  • dana rop 2013
  • roll over programme
  • apa dia dana rop
  • roll over prgram dan bank negara
  • dana rop terkini
  • dana rop 2016
  • apa itu roll of program
  • rolling over program rop




Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium




    constuction_bar

    Wednesday, 29 August 2012 10:50 Kategori: Hartanah
    Label Iklan: ,

    Tanya pasal iklan ni :

    comments

    Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











    Tempah Website 2017







    Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).