pokmat niagaKhasiatHerba.comBPTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comwaterax.my
testimoni-vxgra-promosi-hebat

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

RUMAH SEWA DI PONTIAN



Salam 1Malaysia… Rumah Semi-D amat sesuai disewa kepada penyewa pasangan berkeluarga @ penyewa di bawah kendalian syarikat/company yang mempunyai kontrak @ projek di sekitar daerah pontian dan benut(spt. tanjung bin dll). Sewaan rumah ini beserta dengan barang / keperluan untuk seisi rumah yang lengkap. Berdekatan dengan MRSM dan bandar Benut.

SPESIFIKASI;
– keluasan lantai; 2110 sq ft
– keluasan tanah; 3200 sq ft
– Porch untuk 2 buah kereta
– Keluasan dalaman rumah amat selesa(ketinggian lantai dengan siling: 12″)
– Mempunyai ruang dalaman yang lengkap;
* ruang tamu * ruang family * ruang makan * dapur * 4 bilik tidur * 3 bilik air * terrace 10X13″
– kemasan siling kapur, cornice dan arc untuk setiap ruang dalaman dan luaran(dome-ruang
tamu/keluarga).
– kemasan warna dinding rumah berbeza mengikut ruang.
– kemasan jubin seramik(16″) untuk semua ruang dalaman, porch, terrace dan kaki lima.
– grill wrought iron(personel idea) untuk semua tingkap, pintu, sliding/dapur & pintu pagar.
– pengubahsuaian dining hall.
– penambahan terrace(10X13″)
– penambahan dapur(10X33″)
– fully kitchen carbinet(atas bawah-14″)
– pagar konkrit

KEMUDAHAN YANG DISEDIAKAN;
– set bilik tidur (bilik no 1, 2, 3 dan 4)
– set meja makan(6 org)
– set ruang tamu
– set kerusi, almari sudut dan carbinet tv untuk ruang keluarga
– almari/cermin di dapur
– langsir tersedia disemua tingkap dan pintu
– 10 unit kipas siling
– 03 unit air cond(split type)
– peti sejuk 2 pintu
– mesin basuh auto
– water heater
– hood n hob

LOKASI;
taman sanglang jaya. benut, johor.
17KM ke pontian, 5KM ke benut. 4KM ke MRSM dan 1KM ke pekan sanglang.

HARGA SEWA;
RM1+++ sebulan (private-partially furnished)
RM3600 sebulan — boleh runding (company)

kepada yang berminat, sila hubungi/SMS untuk pertanyaan/temujanji;
019-3176009 / 013-9286009

Incoming search terms:

  • rumah sewa area pontian (4)
  • harga hood parit buntar (3)
  • rumah lelong di pontian (3)
  • rumah lelong pontian johor (3)
  • rumah sewa murah di pontian (3)
  • pusat seks pontian (2)
  • mudah rumah murah untuk dijual pontian johor (2)
  • rumah urut pontian (2)
  • pusat pelacur pontian (2)
  • Rumah sewa di benut (2)
  • rumah untuk disewa di benut (2)
  • bilik sewa di pontian (2)
  • b2b massage pontian (2)
  • rumah taman baru di pontian 2014 (2)
  • perkhidmatan sewa kereta di pontian (2)
  • ALAMAT TAMAN PERUMAHAN DI PONTIAN KECIL JOHOR (2)
  • pusat pelacur pontia (2)
  • rumah sewa sekitar benut (1)
  • rumah sewa murah di benut (1)
  • rumah sewa di tanjung kapur (1)
  • rumah sewa dan bilik sewa kosong di taman maju jaya pontian (1)
  • rumah sewa benut 2014 (1)
  • pontian urut batin (1)
  • rumah untuk di sewa di taman indah pontian (1)
  • rumah untuk dijual pontian (1)
  • Tukang urut zakar di pontian (1)
  • tukang urut pontian johor (1)
  • tukang urut di pontian (1)
  • tukang jubin pontian (1)
  • tempat makan menarik di pontian (1)
  • tempat lonte di pontian (1)
  • taman perumahan di pontian (1)
  • sewaan hotel sebulan di pontian (1)
  • rumah-sewa-benut-2014 (1)
  • rumah urut batin di pontian (1)
  • rumah untuk lelong pontian johor (1)
  • rumah untuk disewa siap perabot di tangkak (1)
  • www tempat pelacuran di pontian kecil (1)
  • rumah untuk dijual pontian september 2014 (1)
  • rumah seea sanglang (1)
  • rumah pelacuran di pontian (1)
  • rumah murah untuk dijual di pontian johor (1)
  • mudah mesin urut kaki murah johor (1)
  • mrsm pontian homestay (1)
  • mohon beli rumah kawasan pontian (1)
  • lokasi pelacur pontian (1)
  • laman web rumah sewa pontian (1)
  • Kerja Kosong Di Pontian Benut (1)
  • kereta sewa area benut (1)
  • kedai motor murah kat pontian (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Thursday, 09 May 2013 00:11 Kategori: Hartanah
Label Iklan:
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Sewa Kereta MURAH

Kami Menyediakan Perkhidmatan Pengangkutan Untuk 1. Kenduri Kahwin 2. Penghantaran Dan Pengambilan Di klia atau lcct 3. Majlis-Majlis rasmi 4.melancong tempat-tempat menarik di Kuala Lumpur 5.Genting Highland, A’famosa 6.mesyuarat 7.perjalanan ulang alik seperti (shuttel trip) *event *kilang *rumah ke rumah *penghantaran hadiah Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi 013-6362745 http://waterax.my/


Thursday, 20 November 2014 06:00 | 56 views | Kategori: Kendaraan
Label Iklan: , , , , , ,

Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 197 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Beli EMAS – Keuntungan secara Online : Suisse Quest

Salam Sejahtera Kini anda berpeluang membeli emas Pamp Suisse secara online. Bermula dari 10g mengikut harga semasa. Anda juga berpeluang mendapat keuntungan hasil dari perniagaan jual-beli emas. Inginkan penjelasan lanjut, sila whatsapp saya +6010-8069766 atau layari http://www.BeliEmasOnline.com untuk pra-pendaftaran. Sila hubungi saya selepas buat pendaftaran


Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Friday, 21 November 2014 02:59 | 351 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Selesaikan Hutang PTPTN , JPA dan MARA

Program dan Kursus ini terbuka kepada lepasa siswazah yang masih MENGANGGUR sahaja. Atau bagi mereka yang masih menanggung beban HUTANG pinjaman pelajaran seperti PTPTN, JPA dan MARA. Dengan mengikuti kursus dan panduan ini, anda diberikan panduan dan pendapatan untuk membayar hutang dan pinjaman anda. Tempat adalah TERHAD Sila daftar PERCUMA di http://www.smartsoftskill.com/ptptn


Thursday, 23 October 2014 02:46 | 200 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , , , , ,

Buat Duit Dengan Simkad POWER !!!

Siapa nak rasa suasana seperti ini –>> :) Tiap-tiap bulan dapat komisyen, :) setiap kali orang topup kita dapat komisyen, :) kerja satu kali dapat berkali-kali, :) ada yang tanya, berapa kali ? selagi member tu topup, selagi tu la kita dapat income berkali2 :) sampai satu masa tak perlu lagi promosi, :) tapi income dapat tak henti-henti, :) inilah yang dinamakan income pasif… Jom buat…


Testimoni TERBARU – PL SuperSpray Plus – Spray Tahan Lama

Dengan PL SuperSpray PLUS Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup. = Jimak lebih lama = isteri PUAS = boleh kontrol = Isteri senyum gembira = Sama-Sama puas http://www.terunasejati.com/ejen-pengedar/promosi/testimoni-terbaru-pl-superspray-plus.html


Friday, 24 October 2014 23:14 | 204 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).