http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.htmlhomestay muslim cameron highlandsApartment ini terletak di Tanah Rata. Bermula dari ground floor sehingga tingkat 3. Berdekatan dengan tempat-tempat menarik seperti Ladang Bharat Tea Cameron, stesen Mardi, padang, taman permainan, ladang mini strawberry Muslim, pasar malam dan banyak lagi.

Kemudahan:

– 3 bilik tidur
– 2 bilik air
– Boleh masak
– Ada TV dan Astro
– Peralatan asas masak disediakan
– Ada dapur, gas dan pinggan mangkuk juga
– Water filter dan seumpamanya

Kawasan apartment juga berdekatan dengan bank, klinik, pejabat pos, kedai runcit, kedai makan Muslim, shopping centre, balai polis, hospital, dobi, dll.

** Untuk Muslim Sahaja **
** 016-4215669 / 019-5088280
** www.muslimcameronhomestay.blogspot.com
** www.niezhomes.blogspot.com

Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium
  constuction_bar

  Tuesday, 13 November 2012 10:48 Kategori: Hotel-Travel
  Label Iklan: ,

  Tanya pasal iklan ni :

  comments

  Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:  Tempah Website 2017  Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).