http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.htmlPINJAMAN PERIBADI – “Untuk orang yang sedang kesempitan Wang”..??PINJAMAN PERIBADI – “Untuk orang yang sedang kesempitan Wang”..??

BERDASARKAN statistik dikumpul pengeluar kad kredit bagi 2007 hingga 2009, tiada kes muflis dilaporkan bagi pemegang kad kredit berusia 25 tahun ke bawah, manakala bagi pemegang kad kredit berusia 26 hingga 30 tahun, kes muflis akibat hutang itu secara puratanya adalah dua orang setahun.

Timbalan Mentri Kewangan, Datuk Dr Awang Adek Hussein berkata, lebih separuh daripada individu muflis akibat hutang kad kredit dalam tempoh tiga tahun lalu adalah individu berusia lebih 45 tahun, bermakna tanggapan bahawa golongan muda yang terbanyak menjadi muflis adalah tidak benar.

“Pada 2009, bilangan individu diisytiharkan muflis disebabkan hutang kad kredit adalah sebanyak 0.01 peratus atau 405 orang daripada 3.2 juta pemegang kad kredit utama dan bagi tempoh Januari hingga September tahun ini, bilangan individu muflis kekal pada kadar sama iaitu 449 orang daripada 3.2 juta orang.

“Bank Negara Malaysia (BNM) sentiasa memantau dan memastikan tahap penggunaan kad kredit berhemat dan terkawal dengan memperkenalkan Garis Panduan Kad Kredit yang memberikan perlindungan kepada pengguna serta pendidikan mengenai penggunaan kad kredit.

“Sebagai contoh, Garis Panduan Kad Kredit memerlukan pengeluar kad kredit membuat rujukan kepada Sistem Maklumat Pusat Rujukan Kredit (CCRIS), iaitu sistem yang dilengkapi maklumat kredit peminjam yang komprehensif untuk menilai kedudukan kewangan si pemohon, ” katanya di Dewan Rakyat, semalam.

SEBELUM IA TERJADI KEPADA DIRI KITA SENDIRI, LAKUKAN SESUATU.

Jadi bagaimana?? Anda mahu tahu cara alternatif yang efektif untuk menyelesaikan hutang ini .? Soalan yang cukup menarik sekali untuk anda ketengahkan dan perkukuhkan bagaimana mahu selesaikan hutang kad kredit anda dengan cara yang lebih selesa tanpa sebarang keluh kesah yang mengundang padah.

Kami tunjukkan satu cara alternatif…Bagaimana anda mahu bermula supaya poket tidak kosong lagi untuk meningkatkan sumber pendapatan harian anda agar tidak menjadi keluh kesah dengan kegawatan ekonomi masa kini. Biar apapun situasi ekonomi yang anda alami anda tetap boleh berdepan dengan segala cabaran yang mendatang lantaran anda telah menemui satu cara alternatif nak selesaikan hutang secara berperingkat dari semasa ke semasa. Apakah cara alternatif yang kami tawarkan tersebut?

PINJAMAN PERIBADI – “Untuk orang yang sedang kesempitan Wang”..??
Jika saya bercerita lebih panjang lagi,
tentu anda tak sabar nak tahu lebih lanjut.

Ok, anda terus baca dan dapatkan info di
http://tunai-4all.blogspot.com

Carian dari Google untuk iklan ini....
 • pinjam duit dengan orang kaya
 • pinjaman dari orang kaya
 • pinjaman duit dengan orang kaya
 • pinjaman wang dari orang kaya
 • pinjaman dari individu
 • pinjaman peribadi dari individu
 • pinjaman peribadi dari orang kaya
 • orang kaya bagi pinjaman
 • pinjaman segera orang kaya
 • pinjaman wang dar
 • CARA BUAT PINJAMAN BAGI INDIVIDU YANG MUFLIS
Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium
  constuction_bar

  Saturday, 21 April 2012 03:13 Kategori: Internet
  Label Iklan: ,

  Tanya pasal iklan ni :

  comments

  Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:  Tempah Website 2017  Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).