pokmat niagaKhasiatHerba.comBPTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comwaterax.my
testimoni-vxgra-promosi-hebat

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Chargeman (A1)



Skop Tugas:
-Kerja-kerja servis talian atas (VR) dan pemasangan lampu jalan dikawasan
Kemaman dengan TNB.

Kelayakan:
-Sijil Chargeman A1

Berminat sila hubungi pegurus syarikat:

Wan Ibrahim bin Wan Idris
(012-9005855)

Incoming search terms:

  • jawatan kosong chargeman a1 2013 (16)
  • sewa lesen chargeman (6)
  • jawatan kosong elektrik sandakan (3)
  • jawatan kosong chargeman a1 di sabah dan sarawak 2014 (3)
  • jawataan kosong chargeman kat kajang (3)
  • jawatan kosong chargeman A1 (3)
  • kekosongan chargerman melaka (2)
  • kursus chargman di terengganu (2)
  • kerja kosong chargaman AO sandakan 2014 (2)
  • utk masuk kelas chargman A1 part time kajang (2)
  • jwtn 0 elektrikal kemaman (2)
  • iklan jawatan kosong chargeman a1-a4 lahad datu 2014 (2)
  • kerja kosong terkini chargeman di lahad datu (1)
  • kerja kosong elektrik 2014 (1)
  • Kerja kosong chargman A4-1 (1)
  • kerja kosong chargeman elektrik 2014 SABAH (1)
  • khusus cargeman kemaman (1)
  • kerja kosong chargeman a4 di kuantan (1)
  • kerja kosong chargeman 2014 (1)
  • rumah sewa bukit mentok kemaman (1)
  • tugas chargeman di kilang (1)
  • kerja part time chargeman (1)
  • kursus chargeman di sarawak (1)
  • kursus chargeman di perak (1)
  • kursus chargeman di manjung (1)
  • kursus chargeman di ipoh (1)
  • kursus chargeman A4 2014 melaka (1)
  • kursus ao chargeman di kelantan (1)
  • sewa sijil chargeman (1)
  • sijil chargeman a4 2014 (1)
  • khusus chagman ao di kelantan (1)
  • kerja kosong chargaman A0 sandakan (1)
  • kerja chargeman sabah (1)
  • kerja chargeman a1 (1)
  • harga sewa lesen chargeman (1)
  • harga baju chargeman (1)
  • gantung lesen a1 (1)
  • emudah job sabah (1)
  • Chargman A4-1 utk disewa (1)
  • Chargeman untuk disewa (1)
  • chargeman a4 lahad datu (1)
  • chargeman a4 di sabah (1)
  • chargeman a1 (1)
  • blog chargerman (1)
  • iklan terkini jawatan kosong chargeman lahad datu (1)
  • a4 part time melaka 2014 (1)
  • kelas A1 seremban (1)
  • kekosongan jawatan electrical chargeman di kilang sawit sabah (1)
  • jawatan kosong chargeman a1-a4 area lahad datu 2014 (1)
  • jawatan kosong chargman a0 di terengganu (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Sunday, 23 December 2012 03:38 Kategori: Jawatan Kosong
Label Iklan:
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Selesaikan Hutang PTPTN , JPA dan MARA

Program dan Kursus ini terbuka kepada lepasa siswazah yang masih MENGANGGUR sahaja. Atau bagi mereka yang masih menanggung beban HUTANG pinjaman pelajaran seperti PTPTN, JPA dan MARA. Dengan mengikuti kursus dan panduan ini, anda diberikan panduan dan pendapatan untuk membayar hutang dan pinjaman anda. Tempat adalah TERHAD Sila daftar PERCUMA di http://www.smartsoftskill.com/ptptn


Thursday, 23 October 2014 02:46 | 195 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , , , , ,

Sewa Kereta MURAH

Kami Menyediakan Perkhidmatan Pengangkutan Untuk 1. Kenduri Kahwin 2. Penghantaran Dan Pengambilan Di klia atau lcct 3. Majlis-Majlis rasmi 4.melancong tempat-tempat menarik di Kuala Lumpur 5.Genting Highland, A’famosa 6.mesyuarat 7.perjalanan ulang alik seperti (shuttel trip) *event *kilang *rumah ke rumah *penghantaran hadiah Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi 013-6362745 http://waterax.my/


Thursday, 20 November 2014 06:00 | 55 views | Kategori: Kendaraan
Label Iklan: , , , , , ,

Buat Duit Dengan Simkad POWER !!!

Siapa nak rasa suasana seperti ini –>> :) Tiap-tiap bulan dapat komisyen, :) setiap kali orang topup kita dapat komisyen, :) kerja satu kali dapat berkali-kali, :) ada yang tanya, berapa kali ? selagi member tu topup, selagi tu la kita dapat income berkali2 :) sampai satu masa tak perlu lagi promosi, :) tapi income dapat tak henti-henti, :) inilah yang dinamakan income pasif… Jom buat…


Beli EMAS – Keuntungan secara Online : Suisse Quest

Salam Sejahtera Kini anda berpeluang membeli emas Pamp Suisse secara online. Bermula dari 10g mengikut harga semasa. Anda juga berpeluang mendapat keuntungan hasil dari perniagaan jual-beli emas. Inginkan penjelasan lanjut, sila whatsapp saya +6010-8069766 atau layari http://www.BeliEmasOnline.com untuk pra-pendaftaran. Sila hubungi saya selepas buat pendaftaran


Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Friday, 21 November 2014 02:59 | 338 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 184 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Testimoni TERBARU – PL SuperSpray Plus – Spray Tahan Lama

Dengan PL SuperSpray PLUS Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup. = Jimak lebih lama = isteri PUAS = boleh kontrol = Isteri senyum gembira = Sama-Sama puas http://www.terunasejati.com/ejen-pengedar/promosi/testimoni-terbaru-pl-superspray-plus.html


Friday, 24 October 2014 23:14 | 202 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).