http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.htmlPeluang berkerja sebagai Wakil/Konsultan/Mutawwif Umrah/Haji di Akademi Mutawwif (AMTC)Anda ingin bekerja dalam industri Haji dan Umrah ?
Anda mempunyai impian untuk ke Tanah Suci di Usia Muda
dan mahu mengerjakan Umrah setiap tahun ?
Tetapi belum berpeluang atas sebab masalah kewangan , kan ? Jangan bimbang , in sha ALLAH , Akademi Mutawwif (AMTC) akan membantu anda muslimin dan muslimat untuk merealisasikan impian anda ke Tanah Suci .

1 ) AMTC membuka peluang kerjaya Duniawi dan Ukhrawi ini kepada seluruh umat Islam di Malaysia yang mempunyai impian untuk ke Tanah Suci setiap tahun.
2 ) Peluang menunaikan Umrah dan Haji setiap tahun.
3 ) Potensi pendapatan sekitar RM5K ke RM6K setiap bulan.
4 ) Potensi pasaran 100% & Proven success result.
5 ) Elaun konsultan RM2K ke RM3K sebulan.
6 ) Latihan dan bimbingan berterusan percuma daripada AMTC.
7 ) Peluang melancong ke negara-negara Islam.
8 ) AMTC juga mempunyai Servis Centre di seluruh negeri dalam Malaysia.
9 ) AMTC juga menghadiahkan baucer umrah RM1600 (tiada tarikh luput & boleh diguna seumur hidup) tetapi hanya boleh ditebus di AMTC untuk tujuan umrah.
10 ) Juga akan ada tabungan dari AMTC untuk memudahkan staff menunaikan haji atau umrah dan pelbagai keistimewaan lain . in sha ALLAH.
11 ) Boleh bekerja SEPENUH MASA (full time) atau SEPARUH MASA (part time).

Sila hubungi Konsultan AMTC sekarang !!
(sila maklumkan nama konsultan/pengenal semasa
anda menghubungi AMTC atau menghadiri SEMINAR PERCUMA BERANI UMRAH Akademi Mutawwif @ AMTC)
HUDA ABDUL KHALIK (Konsultan/Pengenal)
Hotline AMTC : 010 407 1700
Telefon HQ AMTC : 03 8737 5605
Faks AMTC : 03 8737 5606
Emel : huda.amtc@gmail.com

Website : http://www.akademimutawwif.my/

Ramai yang beranggapan mengerjakan umrah hanya sekadar hukumnya sunat tetapi jika kita berkemampuan dan mempunyai kelebihan dari segi kewangan. Kita diwajibkan menunaikan umrah terlebih dahulu sebelum mengerjakan Haji . Oleh itu, ajaklah seramai mungkin kaum keluarga kita, teman-teman dan sesiapa sahaja umat Islam untuk ke Tanah Suci , Rumah ALLAH , Baitullah. Orang yang mengajak menunaikan Haji dan Umrah ke Mekah juga turut mendapat ganjaran pahala daripada ALLAH.

Salah satu Fadhilat Haji dan Umrah yang disebut dalam Hadith At-Tirmizi R.A ialah Menghilangkan Fakir dan Menghapuskan Dosa.

Ali bin Abi Talib r.a. mengatakan bahawa Rasulullah SAW telah bersabda, maksudnya: “ Barang siapa menghendaki ( kebaikan ) dunia dan akhirat, maka hendaklah dia mengunjungi Baitullah sebab setiap orang yang mendatanginya seraya memohon kepada ALLAH akan ( kebaikan ) dunia, nescaya ALLAH akan mengurniakannya dan setiap orang yang memohon kepada-Nya akan ( kebaikan ) akhirat, nescaya Dia akan menyimpan sebahagiannya untuknya. Ingatlah wahai manusia, kerjakanlah olehmu haji dan umrah, perturutkanlah antara keduanya, sebab keduanya akan mencuci dosa-doa, ibarat air mencuci kotoran yang melekat pada baju. Keduanya juga akan menghilangkan kefakiran, ibarat api menghilangkan kotoran besi ”

Carian dari Google untuk iklan ini....
 • iklan dimudah com
 • gaji mutawwif
 • kursus mutawwif 2014
 • kursus mutawif 2014
 • gaji mutawif malaysia
 • mutawif diperlukan
 • yhs-asus
Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium
  constuction_bar

  Wednesday, 03 July 2013 04:10 Kategori: Jawatan Kosong
  Label Iklan: , , ,

  Tanya pasal iklan ni :

  comments

  Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:  Tempah Website 2017  Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).