Produk Kecantikan

umamYour Ad HereSerum AriqaYour Ad HereMiniLove Gelumamcreativesolution2u@gmail.com

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>




perangsang sex untuk wanita kurang berahi



Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?
Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women..mengatasi germany sex drop mahu pun spanish fly.
Cecair tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nes, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid malahan tiada kesan sampingan.

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju, badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:10ml
Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)nak guna banyak kali pun boleh tapi kuranglah kesannya.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah, kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai kat rumah isteri Adi terus ajak tidur pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan sikap isterinya.Memang berbaloi….Cat Women memang miaaauuuu….katanya.

Berminat sila hubungi 0195460533

atau bankin ke Maybank 1570 9092 9702 abdul halim

harga rm 120

  • cerita berahi
  • ubat berahi
  • cerita ghairah berahi
  • ubat berahi untuk wanita
  • ubat tidur cecair
  • cerita seks melayu
  • cerita lucah
  • ubat berahi wanita
  • cerita lucah berahi
  • ubat tidur untuk perempuan
  • isteri berahi
  • ubat tidur untuk dijual
  • Cerita lucah melayu 2015
  • cerita seks pelacur
  • cerita seks curang
  • main gune ubat tidur
  • cerita lucah kisah nafsu
  • novel lucah spanish fly
  • ubat herba untuk wanita kurang nafsu
  • novel lucah diberi pil perangsang
  • novel lucah nk bg perempuan terangsang
  • pil babi untuk dijual
  • talipon ghairah
  • ubat tidur cecair jualan di malaysia
  • ubat berahi kucing
  • ubat tido seks
  • nombor telifon ubat tidur cecair
  • main isteri orang tukang urut
  • cerita lucah di ransang ubat peransang
  • Cerita lucah guna pilperangsang dapat pantat bini kawan
  • Cerita lucah indonesia isteri di beri makan obat tidur
  • cara nak bagi janda berahi
  • cerita seks gadis melayu
  • cerita seks ketika isteri mengandung
  • cerita seks melayu 2015
  • cerita ubat ghairah
  • citer diberi pil perangsang
  • herba untuk wanita dingin seks madu kelulut
  • cerita seks melayu bini mengandung curang
  • kisah benar bekentot makan ubat peransang
  • Kisah ghairah ubat peransang seks lucah
  • kisah wanita melayu trmakan ubat rangsang
  • Cerita lucah binikawan pinjam duit



Iklan Teks Premium




constuction_bar

Tuesday, 07 February 2012 12:46 Kategori: Kesihatan
Label Iklan:

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


PIL GUGUR / PIL CUCI / KLINIK CUCI

Nombor siri cytotec daripada Kementerian kesihatan Malaysia PIL CYTOTEC 200MCG MISOPROSTOL ( MAL19890225AR) Kepada yang memerlukan boleh menghubungi kami.Dengan kami, untuk pengetahuan semua, kami menjual pil cytotec berkandungan 200mcg daripada u.k made by pfizer company..Pil berbentuk segienam, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..…


Saturday, 01 August 2015 01:29 | 105 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

VXGRA MEN – Ubat Kuat – Ubat Tahan Lama untuk lelaki

Tahukah Anda bahwa 90% Masalah lelaki di Malaysia berpunca dari Ejakulasi Pra Matang? Apakah ejakulasi pramatang itu? Ejakulasi Pra Matang boleh diertikan juga sebagai pancutan pramatang, tentu ini sangat bermasalah bagi isteri anda, tak sampai 3 minit bersama anda sudah pancut sedangkan isteri masih belum terangsang. Lelaki yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang (pancutan pramatang) tidak dapat…


Friday, 10 April 2015 04:08 | 339 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , ,

Ariqa Oxygen Serum Untuk Kulit BerMasalah

stokis-serum-ariqaAnda Ada Masalah Muka Berjerawat & Jeragat? Jerawat anda naik berulang-ulang kali ditempat yang sama dan sukar sembuh? Jeragat anda bertompok-tompok, berkerak kehitaman dan merebak keseluruh muka? Sekarang Masanya Untuk Anda Join Komuniti Pengguna OXYGEN SERUM ARIQA 02 + CELLTECH Yang Telah Berjaya Mendapat Wajah…


Promosi Madu Kelulut

Khasiat madu kelulut termasuklah meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga batin, menjaga kecantikan, menguatkan wanita yang baru bersalin dan merawati pelbagai penyakit dan kecederaan dalaman. 1.kencing Mamis 2. Darah Tinggi 3. Batu Karang 4. Ibu Lepas Bersalin Hubungi 0182575022 (afdhal) RM 50.00 Termasuk Pos


Wednesday, 08 April 2015 09:57 | 229 views | Kategori: Makanan Kesihatan
Label Iklan: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).