DanaNiaga2u

http://www.dananiaga2u.com/starthttp://www.DanaNiaga2u.com/startYour Ad HereYour Ad HereMiniLove Gelhttp://www.DanaNiaga2u.com/startvgrip kedaimesra



perangsang sex untuk wanita kurang berahi



Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?
Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women..mengatasi germany sex drop mahu pun spanish fly.
Cecair tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nes, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid malahan tiada kesan sampingan.

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju, badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:10ml
Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)nak guna banyak kali pun boleh tapi kuranglah kesannya.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah, kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai kat rumah isteri Adi terus ajak tidur pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan sikap isterinya.Memang berbaloi….Cat Women memang miaaauuuu….katanya.

Berminat sila hubungi 0195460533

atau bankin ke Maybank 1570 9092 9702 abdul halim

harga rm 120

  • cerita berahi
  • ubat berahi
  • ubat tidur cecair
  • cerita ghairah berahi
  • ubat berahi untuk wanita
  • cerita lucah
  • ubat berahi wanita
  • cerita lucah berahi
  • ubat tidur untuk perempuan
  • ubat tidur untuk dijual
  • isteri berahi
  • cerita lucah pil perangsang
  • ubat cecair berahi
  • lucah janda peransang
  • kesan ubat berahi
  • cerita seks makan ubat ghairah
  • cerita lucah janda amoy
  • ubat tidur wanita



Iklan Teks Premium




constuction_bar

Tuesday, 07 February 2012 12:46 Kategori: Kesihatan
Label Iklan:

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











INCOME Online

bebas-hutang




PromosiNiaga.net – Hantar Iklan Tanpa Daftar

Promosikan Perniagaan dan perkhidmatan yang anda jalankan secara online. Ini akan membantu anda mendapat pelanggan dari seluruh Malaysia. PromosiNiaga.net menyediakan perkhidmatan iklan secara online PERCUMA kepada seluruh rakyat Malaysia. Perkhidmatan ini disediakan oleh: www.JaguhInternet.net – See more at: http://www.promosiniaga.net/perkhidmatan/hantar-iklan-tanpa-daftar.htm


Tuesday, 26 April 2016 07:26 | 1,307 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , ,

PAKAR KERJA KAYU DI SELANGOR

016-3968242 sms, whatsApp, telegram encik( ZAHIR RAZALI) *PAKAR KERJA KAYU & UBAH SUAI RUMAH. Rasai Sentuhan Ajaib Dari Kami. Kerja-kerja berkaitan rumah iaitu membina GAZEBO, PERGOLA, AWNING KAYU/BESI, FOUNTAIN, UBAH SUAI RUMAH, RUMAH KAYU, PAGAR KAYU/BESI, PLASTER SYILING, KITCHEN CABINET, WARDROBE , 24JAM SERVIES WIRING, ELEKTRIK , RUMPUT TIRUAN, DAN BANYAK LAGI. PERCUMA – Khidmat Nasihat PERCUMA-…


Monday, 28 March 2016 07:03 | 166 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan: ,

KAPSUL BIJI APRIKOT ANTI KANSER

Sebotol (100 kapsul). Kapsul Biji Aprikot NdLife dapat mengurangkan migrain dan juga stress. Hanya telan 3 biji setiap hari dan rasai kesan ketara seawal 3 hari. VITAMIN B17 TERAPI METABOLIK KANSER & KETUMBUHAN Sumber Vitamin B17 banyak dikesan dalam biji aprikot yang pahit dan mampu mengubati penyakit-penyakit metabolik seperti kanser & ketumbuhan. TEMPAHAN secara SMS / Whatsapp : +6011-11577 206 hantar…


Tuesday, 08 March 2016 01:44 | 258 views | Kategori: Perubatan
Label Iklan: , , ,

Tips dan Petua Kesihatan LELAKI

Salam Sejahtera, Umur dah meningkat? Badan kian lemah? Dapatkan produk dan tips kesihatan untuk lelaki dan wanita di sini. Pelbagai produk tempatan berkualiti dgn harga berpatutan dapatkan segera klik Web di bawah http://www.iklanproduk.biz


Wednesday, 27 April 2016 00:52 | 21 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , , ,

Kapsul Daun Durian Belanda

NDLife Kapsul Daun Durian Belanda Kapsul Daun Durian Belanda Kapsul daub durian belanda 1 Khasiat Kapsul Daun Durian Belanda NDLife : * Membantu merawat kanser. * Anti-sembelit. * Menurunkan asid urik (Gout). * Membantu antibodi tubuh. * Memudakan sel badan. * Mencegah selsema. * Mengatasi masalah kencing tidak lawas. kapsul daun durian belanda 2 CARA PENGAMBILAN :- 3 biji pagi, 3 biji malam.…


Tuesday, 08 March 2016 01:41 | 306 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).