IklanHarian2u.comKhasiatHerba.comHomestay LangkawiOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelAzizul NasriHUB - TerunaSejati.com
jawatan kosong

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

perangsang sex untuk wanita kurang berahi



Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?
Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women..mengatasi germany sex drop mahu pun spanish fly.
Cecair tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nes, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid malahan tiada kesan sampingan.

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju, badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:10ml
Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)nak guna banyak kali pun boleh tapi kuranglah kesannya.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah, kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai kat rumah isteri Adi terus ajak tidur pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan sikap isterinya.Memang berbaloi….Cat Women memang miaaauuuu….katanya.

Berminat sila hubungi 0195460533

atau bankin ke Maybank 1570 9092 9702 abdul halim

harga rm 120

Incoming search terms:

  • cerita berahi (71)
  • ubat berahi (39)
  • cerita ghairah berahi (30)
  • ubat berahi untuk wanita (30)
  • cerita lucah (17)
  • ubat tidur cecair (17)
  • cerita seks melayu (14)
  • ubat berahi wanita (13)
  • ubat tidur untuk perempuan (12)
  • cerita lucah berahi (11)
  • isteri berahi (10)
  • cerita berahi suami isteri (8)
  • ubat tidur untuk dijual (8)
  • cerita lucah ubat perangsang (5)
  • kisah pil perangsang (5)
  • kedai ubat perangsang di changlun (4)
  • Cerita seks ubat perangsang (4)
  • pil ghairah untuk pelacur (3)
  • cerita lucah pil perangsang (3)
  • cerita seks berahi (3)
  • cerita seks mengandung (3)
  • cerita berahi isteri mengandung (3)
  • lucah berahi (2)
  • cerita seks dengan pembantu rumah (2)
  • cerita seks ghairah (2)
  • cerita perangsang lucah terkini (2)
  • cerita bagi ubat peransang kepada wanita (2)
  • kisah lucah berahi (2)
  • kisah seks melayu november 2013 (2)
  • cecair tidur (2)
  • novel lucah suami bagi pil perangsang kat isteri main kawn suami (2)
  • cerita lucah benar 2014 (2)
  • cerita ubat perangsang (2)
  • cerita seks pil perangsang (2)
  • cerita pil perangsang (2)
  • cerita wanita berahi (2)
  • cerita ghairah wanita (2)
  • Kisah seks isteri melayu terkini November 2014 (1)
  • kuantan peransang seks (1)
  • kisah seks benar (1)
  • kisah seks panas part 3 (1)
  • kisah lucah pasang ubat perangsang (1)
  • kisah seks terkini (1)
  • kisah seks pil perangsang (1)
  • kisah lucah ubat perangsang (1)
  • kisah pengaruh pil perangsang (1)
  • kisah seks dekat kedai kopi (1)
  • kuantan ubat perangsang seks (1)
  • letak nombor telefon kat website lucah (1)
  • lucah pil tidur (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Tuesday, 07 February 2012 12:46 Kategori: Kesihatan
Label Iklan:
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 871 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI: Homestay, Kereta Sewa dan Pakej Pelancungan ke pulau2 dan tempat menarik sekitar LANGKAWI. di uruskan oleh : UH RSA Trading (kv 0008929-h 01115055313 call @ whatapp fax 049661373 email : uhrsatrading@yahoo.com


Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 865 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).