jaguhbb@gmail.comsyahzam09@gmail.commdzirbiz@yahoo.commyniaga2u@gmail.comYour Ad Heremdzirbiz@yahoo.comproduklelakipower@gmail.com
jaguhbb@gmail.commyniaga2u@gmail.comproduklelakipower@gmail.comproduklelakipower@gmail.comjaguhbb@gmail.comYour Ad Heremyniaga2u@gmail.com

<<  Tempah Laman Web Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

perangsang sex untuk wanita kurang berahi



Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?
Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women..mengatasi germany sex drop mahu pun spanish fly.
Cecair tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nes, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid malahan tiada kesan sampingan.

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju, badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:10ml
Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)nak guna banyak kali pun boleh tapi kuranglah kesannya.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah, kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai kat rumah isteri Adi terus ajak tidur pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan sikap isterinya.Memang berbaloi….Cat Women memang miaaauuuu….katanya.

Berminat sila hubungi 0195460533

atau bankin ke Maybank 1570 9092 9702 abdul halim

harga rm 120

Incoming search terms:

  • cerita berahi (40)
  • ubat berahi (30)
  • ubat berahi untuk wanita (26)
  • cerita ghairah berahi (20)
  • ubat berahi wanita (4)
  • ubat wanita berahi (3)
  • cerita seks ubat perangsang (3)
  • ubat tidur untuk dijual (2)
  • cecair untuk beri wanita berahi (2)
  • ubat tambah berahi wanita (2)
  • perangsang haiwan untuk berahi wanita (1)
  • pewanggi buat wanita berahi (1)
  • seex mudah coom (1)
  • pil ghairah untuk wanita (1)
  • pil berahi wanita (1)
  • ubat buat wanita ghairah sungai petani (1)
  • ubat ghairah perempuan (1)
  • ubat ghairah wanita di sungai petani (1)
  • ubat peransang seks wanita (1)
  • ubat buat perempuan ghairah (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tuesday, 07 February 2012 12:46 Kategori: Kesihatan
Label Iklan:

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:






Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).