IklanHarian2u.comKhasiatHerba.comHomestay LangkawiOkey-my Kunyit PutihMiniLove Geljjonatota@gmail.comHUB - TerunaSejati.com
jawatan kosong

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

perangsang sex untuk wanita kurang berahi



Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?
Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women..mengatasi germany sex drop mahu pun spanish fly.
Cecair tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nes, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid malahan tiada kesan sampingan.

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju, badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:10ml
Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)nak guna banyak kali pun boleh tapi kuranglah kesannya.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah, kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai kat rumah isteri Adi terus ajak tidur pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan sikap isterinya.Memang berbaloi….Cat Women memang miaaauuuu….katanya.

Berminat sila hubungi 0195460533

atau bankin ke Maybank 1570 9092 9702 abdul halim

harga rm 120

Incoming search terms:

  • cerita berahi (72)
  • ubat berahi (39)
  • cerita ghairah berahi (32)
  • ubat berahi untuk wanita (30)
  • ubat tidur cecair (19)
  • cerita lucah (17)
  • cerita seks melayu (15)
  • ubat tidur untuk perempuan (13)
  • ubat berahi wanita (13)
  • cerita lucah berahi (12)
  • isteri berahi (10)
  • ubat tidur untuk dijual (9)
  • cerita lucah benar 2014 (6)
  • kisah pil perangsang (5)
  • cerita lucah ubat perangsang (5)
  • kedai ubat perangsang di changlun (4)
  • Cerita seks ubat perangsang (4)
  • cerita berahi isteri mengandung (3)
  • cerita seks berahi (3)
  • cerita ghairah makan pil (3)
  • kisah seks melayu november 2013 (2)
  • cerita ubat perangsang (2)
  • cerita pil perangsang (2)
  • kisah berahi (2)
  • cerita seks dengan pembantu rumah (2)
  • cerita seks pil perangsang (2)
  • cerita wanita berahi (2)
  • kisah lucah berahi (2)
  • cerita berahi melayu (2)
  • cecair tidur (2)
  • ubat peransang berahi (2)
  • cerita bagi ubat peransang kepada wanita (2)
  • ubat peransang wanita (1)
  • kisah lucah ubat perangsang (1)
  • Ubat peransang untuk ayam laga (1)
  • kisah kisah berahi (1)
  • kisah berahi melayu (1)
  • guna ubat berahi untuk isteri yang dingin (1)
  • ubat merangsang wanita jual di kuantan (1)
  • kesan sampingan pil perangsang wanita (1)
  • www mudah dapat seks (1)
  • Ubat peransang Japanese (1)
  • ubat seks untuk wanita (1)
  • isteri untuk disewa untuk seks (1)
  • novel berahi com (1)
  • SEKS WANITA MENGANDUNG (1)
  • pil tidue untuk sek (1)
  • novel berahi suami isteri (1)
  • novel berahi (1)
  • novel seks bayar pakai badan (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Tuesday, 07 February 2012 12:46 Kategori: Kesihatan
Label Iklan:
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 1,130 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

PROMOSI GAZEBO TERKINI – Harga Promosi

pembinaan gazebo, pergola, TAMAN KOLAM . Untuk pengetahuan anda semua, kami menjalankan sepenuhnya proses pembuatan & pembinaan barangan yang ditempah di kilang kami, hanya pemasangan sahaja di rumah pelanggan. Ini bertujuan untuk mengelakkan kawasan kediaman pelanggan tidak kotor & tidak bising bagi keselesaan jiran tetangga. Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di 016-3968242 call/sms/whatsapp/telegram


Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 1,177 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


Waiter/Waitress di Restoran Ida Murni

-Pekerja yang rajin -Lelaki dan perempuan di perlukan -Waktu operasi : 7.00 hingga 5.00 petang -Bersihkan restoran , mengangkat pinggan, serve customer dan mengira harga makanan (akan diberikan tunjuk ajar) -Perempuan :mempunyai kenderaan sendiri ke tempat kerja Berminat hubungi fida di talian /whatapp 0133510415


Saturday, 21 February 2015 01:14 | 74 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan:

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI: Homestay, Kereta Sewa dan Pakej Pelancungan ke pulau2 dan tempat menarik sekitar LANGKAWI. di uruskan oleh : UH RSA Trading (kv 0008929-h 01115055313 call @ whatapp fax 049661373 email : uhrsatrading@yahoo.com


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).