DanaNiaga2u

http://www.dananiaga2u.com/starthttp://www.kedaipaklong.com/produk-lelaki/vxgra-men-cream.htmlhttp://www.khasiatherba.com/produk-herba/minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.kedaipaklong.com/produk-kesihatan/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlMiniLove Gelhttp://www.DanaNiaga2u.com/startvgrip kedaimesra



perangsang sex untuk wanita kurang berahi



Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?
Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women..mengatasi germany sex drop mahu pun spanish fly.
Cecair tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nes, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid malahan tiada kesan sampingan.

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju, badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:10ml
Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)nak guna banyak kali pun boleh tapi kuranglah kesannya.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah, kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai kat rumah isteri Adi terus ajak tidur pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan sikap isterinya.Memang berbaloi….Cat Women memang miaaauuuu….katanya.

Berminat sila hubungi 0195460533

atau bankin ke Maybank 1570 9092 9702 abdul halim

harga rm 120

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • cerita berahi
  • ubat tidur cecair
  • ubat berahi
  • cerita ghairah berahi
  • ubat berahi untuk wanita
  • cerita lucah
  • ubat tidur untuk perempuan
  • ubat berahi wanita
  • ubat tidur untuk dijual
  • cerita lucah berahi
  • isteri berahi
  • ubat cecair perangsang berahi wanita di permasi
  • kisah kursus yg berahi
  • kisah berahi kursus
  • cerita seks beraho
  • cerita lucah pil perangsang
  • ubat tidur untuk perempuan lucah




Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium




constuction_bar

Tuesday, 07 February 2012 12:46 Kategori: Kesihatan
Label Iklan:

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Tips Pendapatan di Rumah - untuk Suri Rumah Sahaja

bebas-hutang




(Offer) MACA Spray MURAH – Tahan Pancut AWAL

Sempena Promosi ini, kami OFFER cuma bayar RM 70.00 shj (Jimat RM30.00) TERHAD kepada 10 Pelanggan Pertama sahaja. Cara tempahan di bawah @ SMS : Maca Spray +6019-610 1095 PAK LONG (Wasap) Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubunganseks yang lebih panjang dan lama. Wieters® MACA diluluskan oleh pihak berkuasa…


Pendapatan TANPA MENAJA

Salam semua Mari kita berjimat cermat. Dapatkan diskaun bil2 anda sehingga 50%… Sambil jana pendapata santai tanpa menaja


Tab Mandi Rendam Dewasa (Promosi Hebat)

Tab mandi rendam SPA dewasa mudah alih ukuran 124 x 72 x 63 cm Diperbuat dari PP plastik, kukuh, lasak dengan air panas atau mandian ais. Baik untuk rendam badan bersama garam, rendam bersama aromaherapy oil, ais terapi dan berbagai lain kegunaan. Berat tab mandi ialah 8 kilo. Saiz 123.2 (lebar) x 71.7 x 65.8 (tinggi) cm. Ada penutup lubang laluan keluar air. Tab boleh letak di mana2, tidak perlu pemasagan…


Saturday, 12 November 2016 11:00 | 76 views | Kategori: Alatan Rumah
Label Iklan: , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).