Your Ad HereKhasiatHerba.comYour Ad HereTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comYour Ad Here
testimoni-vxgra-promosi-hebat

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

perangsang nafsu



Salam satu malaysia….

Samada anda ingin jadi pengguna, … ingin menjadi ejen…menjadi dropshiper atau nak borong sekali pun..
Inilah produk perangsang nafsu wanita terbaik buat masa ni..Germany sex drops dan yang seangkatan dengannya.
Jangan segan nak bertanya…hubungi saya…
Simpan satu unit kerana anda memerlukannya suatu hari nanti….itu pasti !

Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?

Jangan risau……
Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Germany sex drops….mengatasi masalah dingin seks…masalah isteri tak melawan ketika diranjang…atau langsung tak ingin berasmara., , banyak alasan…banyak helahnya.
Berbentuk cecair tanpa rasa dan warna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nesc, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Hasilnya……….. nafsu isteri anda akan membuak-buak inginkan seks.

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose, air, fructose, melatonin dan canitis.
Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid, dadah, alkohol… malah tiada kesan sampingan.

Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu…terus goda agar terus teransang.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:
Tuangkan separuh / sebotol pada minuman.Sebaiknya setengah cawan airnya.
Biarkan dalam 30-40 min dan anda dah boleh usha isteri anda….jangan biarkan ajeeee.

Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan, saudara mara, ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Produk ghairah wanita:
– Cat women 10ml – 1 botol rm70
– Germany sex drop 5ml – 1 botol rm70 ( terbaik )
– Spanish sex drop D8 10ml – rm70
– Spanish Fly D9 10ml – rm70

*** Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
*** Harga istimewa 2 in 1 – rm120.

Produk lelaki:
– Pro extender – Set peralatan untuk memanjang dan membesarkan zakar. Tambahan hampir 1 inci hanya dalam 3 -5 bulan penggunaan.Ukur lilit yang bertambah besar.Terbukti berkesan – rm170
– Krim sapu untuk tahan lama berjimak – Playboy rm30
– Kapsul herba power dari Indon: Peransang nafsu lelaki – 2 biji rm20. 10biji rm60 – 20 biji rm100
Tak sakit kepala bila makan tapi kepala bawah asyik nak mengamuk je…

Pembelian kurang dari rm50 dikenakan tambahan rm10 untuk pos laju.
Sabah/Sarawak tambahan rm10.
Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: jangan malu dan segan….call / sms 0127297053

Tanya pasal iklan ni :

comments




Thursday, 01 March 2012 13:08 Kategori: Khusus Untuk Wanita
Label Iklan: ,
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 417 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Beli EMAS – Keuntungan secara Online : Suisse Quest

Salam Sejahtera Kini anda berpeluang membeli emas Pamp Suisse secara online. Bermula dari 10g mengikut harga semasa. Anda juga berpeluang mendapat keuntungan hasil dari perniagaan jual-beli emas. Inginkan penjelasan lanjut, sila whatsapp saya +6010-8069766 atau layari http://www.BeliEmasOnline.com untuk pra-pendaftaran. Sila hubungi saya selepas buat pendaftaran


Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


Beli Followers Murah (Sosial Media)

Kami merupakan pembekal terbesar media sosial di Malaysia, Brunei & Indonesia. Menawarkan harga yang termurah di pasaran!! Bandingkan harga kami dengan pembekal servis media sosial yang lain! Kami menyediakan servis pengiriman yang cepat & selamat tanpa memerlukan kata kunci akaun anda. Kami menyediakan servis seperti Instagram Followers…


Monday, 08 December 2014 07:56 | 120 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan: , , , , ,

Selesaikan Hutang PTPTN , JPA dan MARA

Program dan Kursus ini terbuka kepada lepasa siswazah yang masih MENGANGGUR sahaja. Atau bagi mereka yang masih menanggung beban HUTANG pinjaman pelajaran seperti PTPTN, JPA dan MARA. Dengan mengikuti kursus dan panduan ini, anda diberikan panduan dan pendapatan untuk membayar hutang dan pinjaman anda. Tempat adalah TERHAD Sila daftar PERCUMA di http://www.smartsoftskill.com/ptptn


Thursday, 23 October 2014 02:46 | 286 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , , , , ,

Testimoni TERBARU – PL SuperSpray Plus – Spray Tahan Lama

Dengan PL SuperSpray PLUS Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup. = Jimak lebih lama = isteri PUAS = boleh kontrol = Isteri senyum gembira = Sama-Sama puas http://www.terunasejati.com/ejen-pengedar/promosi/testimoni-terbaru-pl-superspray-plus.html


Friday, 24 October 2014 23:14 | 327 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).