Produk Kecantikan

VXGRA MENKrim Ibu PutihJJSOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelSerum AriqaHUB - TerunaSejati.com

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>




perangsang nafsu



Salam satu malaysia….

Samada anda ingin jadi pengguna, … ingin menjadi ejen…menjadi dropshiper atau nak borong sekali pun..
Inilah produk perangsang nafsu wanita terbaik buat masa ni..Germany sex drops dan yang seangkatan dengannya.
Jangan segan nak bertanya…hubungi saya…
Simpan satu unit kerana anda memerlukannya suatu hari nanti….itu pasti !

Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?

Jangan risau……
Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Germany sex drops….mengatasi masalah dingin seks…masalah isteri tak melawan ketika diranjang…atau langsung tak ingin berasmara., , banyak alasan…banyak helahnya.
Berbentuk cecair tanpa rasa dan warna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nesc, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Hasilnya……….. nafsu isteri anda akan membuak-buak inginkan seks.

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose, air, fructose, melatonin dan canitis.
Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid, dadah, alkohol… malah tiada kesan sampingan.

Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu…terus goda agar terus teransang.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:
Tuangkan separuh / sebotol pada minuman.Sebaiknya setengah cawan airnya.
Biarkan dalam 30-40 min dan anda dah boleh usha isteri anda….jangan biarkan ajeeee.

Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan, saudara mara, ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Produk ghairah wanita:
– Cat women 10ml – 1 botol rm70
– Germany sex drop 5ml – 1 botol rm70 ( terbaik )
– Spanish sex drop D8 10ml – rm70
– Spanish Fly D9 10ml – rm70

*** Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
*** Harga istimewa 2 in 1 – rm120.

Produk lelaki:
– Pro extender – Set peralatan untuk memanjang dan membesarkan zakar. Tambahan hampir 1 inci hanya dalam 3 -5 bulan penggunaan.Ukur lilit yang bertambah besar.Terbukti berkesan – rm170
– Krim sapu untuk tahan lama berjimak – Playboy rm30
– Kapsul herba power dari Indon: Peransang nafsu lelaki – 2 biji rm20. 10biji rm60 – 20 biji rm100
Tak sakit kepala bila makan tapi kepala bawah asyik nak mengamuk je…

Pembelian kurang dari rm50 dikenakan tambahan rm10 untuk pos laju.
Sabah/Sarawak tambahan rm10.
Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: jangan malu dan segan….call / sms 0127297053




Iklan Teks Premium




constuction_bar

Thursday, 01 March 2012 13:08 Kategori: Khusus Untuk Wanita
Label Iklan: ,

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




POWER AURA – PEMBERSIH AURA – Menghilangkan Stress

POWER AURA membantu saya: TESTIMONI – Membantu rawatan untuk sakit rohani – Gangguan makhluk halus, sihir, jin dan syaitan – Memagar diri dari segala perkara negatif – Memudahkan untuk bangun tahajjud – Qiyamullail – Memberikan semangat untuk membaiki diri – Membantu untuk anda fokus dalm kerjaya – Memberikan rasa aman dan tenteram – Memberikan aura positif – dan 1001 lagi kebaikan…


Monday, 20 April 2015 07:27 | 121 views | Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,

VXGRA MEN – Ubat Kuat – Ubat Tahan Lama untuk lelaki

Tahukah Anda bahwa 90% Masalah lelaki di Malaysia berpunca dari Ejakulasi Pra Matang? Apakah ejakulasi pramatang itu? Ejakulasi Pra Matang boleh diertikan juga sebagai pancutan pramatang, tentu ini sangat bermasalah bagi isteri anda, tak sampai 3 minit bersama anda sudah pancut sedangkan isteri masih belum terangsang. Lelaki yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang (pancutan pramatang) tidak dapat…


Friday, 10 April 2015 04:08 | 114 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , ,

PL SuperLotion – Tingkatkan Ghairah Wanita

Rangsang Isteri atau pasangan anda dalam 15 minit dengan PL SUPERLOTION!! Seorang wanita kadang-kala memiliki waktu yang buruk emosional, dia mungkin kehilangan minat pada seks disebabkan oleh :- Depresi Stres dan terlalu banyak pekerjaan Kegelisahan Hang-up dari masa kanak-kanak Lalu gangguan seksual atau pemerkosaan Laten lesbianisme Hubungan serius masalah dengan pasangan anda Sulit keadaan hidup, misalnya…


Tuesday, 21 April 2015 02:31 | 19 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: ,

PRODUK KEBAHGIAAN SUAMI ISTERI

Dapatkan pelbagai barangan hebat suami isteri untuk kebahgiaan rumah tangga anda. Kak Wawa disini sangat ingin membantu agar semua rumah tangga hidup dalam suasana ceria, puas, bahgia, aman tenteram. Dapatkan juga tips dan petua berguna serta rahsia-rahsia seni dalam berumah tangga untuk kebahgiaan anda suami dan isteri. Hubungi Kak Wawa: +6011-11577206 MyKedaiOnline.com


Friday, 10 April 2015 04:44 | 69 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , ,

PROMOSI GAZEBO TERKINI – Harga Promosi

pembinaan gazebo, pergola, TAMAN KOLAM . Untuk pengetahuan anda semua, kami menjalankan sepenuhnya proses pembuatan & pembinaan barangan yang ditempah di kilang kami, hanya pemasangan sahaja di rumah pelanggan. Ini bertujuan untuk mengelakkan kawasan kediaman pelanggan tidak kotor & tidak bising bagi keselesaan jiran tetangga. Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di 016-3968242 call/sms/whatsapp/telegram


SERUM VGRIP – KETATKAN FARAJ HANYA PERLU 5 MINIT jerr..

Khasiat utama Serum VGRIP : 1. Mengetatkan Faraj hanya dalam masa 5 minit – Membantu mengetatkan faraj yang longgar hanya dalam masa 5 minit selepas menggunakan, faraj akan terasa lebih mencengkam dan ketat. 2. Menambahkan deria faraj – Memudahkan faraj untuk merasai klimaks yang kemuncak sewaktu bersama suami. 3. Bagaikan pengantin baru – Membuat anda bersemangat untuk bersama suami dan merasakan anda seperti…


Wednesday, 08 April 2015 01:53 | 163 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan:

Promosi : 100 MERCEDES UTK PENGEDAR UNICO2U

Menjana pendapatan online sehingga RM15, 000 sehari dan miliki 1 dari 100 Mercedes Anugerah untuk 100 pengedar pertama Unico.


Tuesday, 24 March 2015 00:28 | 231 views | Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,

VXGRA PAM ZAKAR ADVANCE (MEN GUN)

VXGRA MEN GUN VXGRA MEN GUN adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse. Fungsi VXGRA MEN GUN Pam Zakar VXGRA MEN GUN merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda…


Monday, 20 April 2015 07:24 | 23 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 1,768 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


Promosi Madu Kelulut

Khasiat madu kelulut termasuklah meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga batin, menjaga kecantikan, menguatkan wanita yang baru bersalin dan merawati pelbagai penyakit dan kecederaan dalaman. 1.kencing Mamis 2. Darah Tinggi 3. Batu Karang 4. Ibu Lepas Bersalin Hubungi 0182575022 (afdhal) RM 50.00 Termasuk Pos


Wednesday, 08 April 2015 09:57 | 62 views | Kategori: Makanan Kesihatan
Label Iklan: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Derma Wakaf Masjid

Assalamualaikum, wakaf-06 Sumbangan anda diperlukan. Masjid Ibadurrahman Kariah Baru Kg Ulu Legong. Sumbangan wakaf diperlukan untuk pembinaan Masjid Ibadurrahman Kg Ulu Legong, Mukim Siong, Baling, Kedah. http://masjidibadurrahman.blogspot.com/…


Wednesday, 08 April 2015 14:30 | 140 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

DIPERLUKAN : Jawatan Kosong (office admin)

Jawatan Kosong untuk Office Admin. Umur : 21 – 30 Tahun, Perempuan Salary – RM1500.00 Sila hubungi : Pn Hani – 012-6688976/ haniibrahim.hi7007@gmail.com


Wednesday, 08 April 2015 14:57 | 136 views | Kategori: Jawatan Kosong
Label Iklan: ,

KAPSUL BIJI APRIKOT ANTI KANSER

Sebotol (100 kapsul). Kapsul Biji Aprikot NdLife dapat mengurangkan migrain dan juga stress. Hanya telan 3 biji setiap hari dan rasai kesan ketara seawal 3 hari. VITAMIN B17 TERAPI METABOLIK KANSER & KETUMBUHAN Sumber Vitamin B17 banyak dikesan dalam biji aprikot yang pahit dan mampu mengubati penyakit-penyakit metabolik seperti kanser & ketumbuhan. TEMPAHAN secara SMS / Whatsapp : +6011-11577 206 hantar…


Tuesday, 21 April 2015 02:22 | 17 views | Kategori: Perubatan
Label Iklan: , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).