IklanHarian2u.comKhasiatHerba.comHomestay LangkawiOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelAzizul NasriHUB - TerunaSejati.com
jawatan kosong

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

perangsang nafsu



Salam satu malaysia….

Samada anda ingin jadi pengguna, … ingin menjadi ejen…menjadi dropshiper atau nak borong sekali pun..
Inilah produk perangsang nafsu wanita terbaik buat masa ni..Germany sex drops dan yang seangkatan dengannya.
Jangan segan nak bertanya…hubungi saya…
Simpan satu unit kerana anda memerlukannya suatu hari nanti….itu pasti !

Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?

Jangan risau……
Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Germany sex drops….mengatasi masalah dingin seks…masalah isteri tak melawan ketika diranjang…atau langsung tak ingin berasmara., , banyak alasan…banyak helahnya.
Berbentuk cecair tanpa rasa dan warna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nesc, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Hasilnya……….. nafsu isteri anda akan membuak-buak inginkan seks.

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose, air, fructose, melatonin dan canitis.
Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid, dadah, alkohol… malah tiada kesan sampingan.

Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu…terus goda agar terus teransang.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:
Tuangkan separuh / sebotol pada minuman.Sebaiknya setengah cawan airnya.
Biarkan dalam 30-40 min dan anda dah boleh usha isteri anda….jangan biarkan ajeeee.

Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan, saudara mara, ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Produk ghairah wanita:
– Cat women 10ml – 1 botol rm70
– Germany sex drop 5ml – 1 botol rm70 ( terbaik )
– Spanish sex drop D8 10ml – rm70
– Spanish Fly D9 10ml – rm70

*** Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
*** Harga istimewa 2 in 1 – rm120.

Produk lelaki:
– Pro extender – Set peralatan untuk memanjang dan membesarkan zakar. Tambahan hampir 1 inci hanya dalam 3 -5 bulan penggunaan.Ukur lilit yang bertambah besar.Terbukti berkesan – rm170
– Krim sapu untuk tahan lama berjimak – Playboy rm30
– Kapsul herba power dari Indon: Peransang nafsu lelaki – 2 biji rm20. 10biji rm60 – 20 biji rm100
Tak sakit kepala bila makan tapi kepala bawah asyik nak mengamuk je…

Pembelian kurang dari rm50 dikenakan tambahan rm10 untuk pos laju.
Sabah/Sarawak tambahan rm10.
Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: jangan malu dan segan….call / sms 0127297053

Tanya pasal iklan ni :

comments




Thursday, 01 March 2012 13:08 Kategori: Khusus Untuk Wanita
Label Iklan: ,
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 829 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 814 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI: Homestay, Kereta Sewa dan Pakej Pelancungan ke pulau2 dan tempat menarik sekitar LANGKAWI. di uruskan oleh : UH RSA Trading (kv 0008929-h 01115055313 call @ whatapp fax 049661373 email : uhrsatrading@yahoo.com


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).