Join Free - Peluang dapat Hadiah Percuma

mukmin07@hotmail.comKhasiatHerba.comJJSOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelHadiahPercumaHUB - TerunaSejati.com

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>




perangsang nafsu



Salam satu malaysia….

Samada anda ingin jadi pengguna, … ingin menjadi ejen…menjadi dropshiper atau nak borong sekali pun..
Inilah produk perangsang nafsu wanita terbaik buat masa ni..Germany sex drops dan yang seangkatan dengannya.
Jangan segan nak bertanya…hubungi saya…
Simpan satu unit kerana anda memerlukannya suatu hari nanti….itu pasti !

Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?

Jangan risau……
Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Germany sex drops….mengatasi masalah dingin seks…masalah isteri tak melawan ketika diranjang…atau langsung tak ingin berasmara., , banyak alasan…banyak helahnya.
Berbentuk cecair tanpa rasa dan warna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nesc, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Hasilnya……….. nafsu isteri anda akan membuak-buak inginkan seks.

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose, air, fructose, melatonin dan canitis.
Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid, dadah, alkohol… malah tiada kesan sampingan.

Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu…terus goda agar terus teransang.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:
Tuangkan separuh / sebotol pada minuman.Sebaiknya setengah cawan airnya.
Biarkan dalam 30-40 min dan anda dah boleh usha isteri anda….jangan biarkan ajeeee.

Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan, saudara mara, ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Produk ghairah wanita:
– Cat women 10ml – 1 botol rm70
– Germany sex drop 5ml – 1 botol rm70 ( terbaik )
– Spanish sex drop D8 10ml – rm70
– Spanish Fly D9 10ml – rm70

*** Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
*** Harga istimewa 2 in 1 – rm120.

Produk lelaki:
– Pro extender – Set peralatan untuk memanjang dan membesarkan zakar. Tambahan hampir 1 inci hanya dalam 3 -5 bulan penggunaan.Ukur lilit yang bertambah besar.Terbukti berkesan – rm170
– Krim sapu untuk tahan lama berjimak – Playboy rm30
– Kapsul herba power dari Indon: Peransang nafsu lelaki – 2 biji rm20. 10biji rm60 – 20 biji rm100
Tak sakit kepala bila makan tapi kepala bawah asyik nak mengamuk je…

Pembelian kurang dari rm50 dikenakan tambahan rm10 untuk pos laju.
Sabah/Sarawak tambahan rm10.
Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: jangan malu dan segan….call / sms 0127297053




Iklan Teks Premium




constuction_bar

Thursday, 01 March 2012 13:08 Kategori: Khusus Untuk Wanita
Label Iklan: ,

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Promosi : 100 MERCEDES UTK PENGEDAR UNICO2U

Menjana pendapatan online sehingga RM15, 000 sehari dan miliki 1 dari 100 Mercedes Anugerah untuk 100 pengedar pertama Unico.


Tuesday, 24 March 2015 00:28 | 98 views | Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,

Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 1,509 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


TERBARU : Cipta Income Kedua Anda Sendiri

Cipta Income Kedua Anda – Dengan 3 Langkah Mudah – Berbelanja Tanpa Usik Duit Gagi – Anda Boleh Simpan 100% Duit Gaji Anda – Ikut Sahaja Arahan Langkah Demi Langkah – Semuanya Telah Disediakan – Hanya 30% Sahaja Usaha Anda Diperlukan, 70% Lagi Sistem Yang Lakukan – BARU DILANCARKAN


New Elitebook 840 G1,4th Gen Core i5,1TB HDD,Graphics DDR5,3 years HP Warranty

unnamedNEW Laptop HP EliteBook 840 G1 (Ultrabook) Core i5 with Graphics DDR5 (3 Years HP Warranty) NEW Market price RM 3700 ++. Now selling NEW for ONLY RM 2285 (fix, no nego, already cheap, item NEW not secondhand) -Gambar di atas adalah gambar sebenar. Condition VERY NEW. Never used before. Performance 100% working. Full Set include Bag, Manual,…


Monday, 09 March 2015 07:58 | 173 views | Kategori: Komputer
Label Iklan:

PROMOSI GAZEBO TERKINI – Harga Promosi

pembinaan gazebo, pergola, TAMAN KOLAM . Untuk pengetahuan anda semua, kami menjalankan sepenuhnya proses pembuatan & pembinaan barangan yang ditempah di kilang kami, hanya pemasangan sahaja di rumah pelanggan. Ini bertujuan untuk mengelakkan kawasan kediaman pelanggan tidak kotor & tidak bising bagi keselesaan jiran tetangga. Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di 016-3968242 call/sms/whatsapp/telegram


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).