http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.html



Tips Ketatkan Faraj | Cara Mudah Dan Berkesan Tongkat Ajimat Madura



Tongkat Ajimat Madura

Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.

Ketahuilah wahai kaum Hawa…. Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT….

TONGKAT AJIMAT MADURA

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu… jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya… sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Untuk itu saya perkenalkan “Tongkat Ajimat Madura”. Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.

”TONGKAT AJIMAT MADURA” (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.
Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

Cara memakainya:

1. Ambil Tongkat Ajimat Madura dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan untuk digunakan di lain masa.

Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 5-10 minit sebelum bersetubuh… dan lihatlahh…hasilnyaa…Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli…..lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah…dan percayalahhh!!!!!

PERINGATAN : “WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN”. ORDER HARI INI SEMENTARA HARGA BELUM DINAIKKAN LAGI… BILA PERMINTAAN TINGGI DAN PRODUK SUKAR DIPEROLEHI SUDAH PASTI HARGA AKAN MELAMBUNG TINGGI…. DI CHINA TONGKAT AJIMAT MADURA DI JUAL PADA HARGA USD63.00

Apa kata penguna TONGKAT AJIMAT MADURA.

Dari : Puan Bariah (Bukan nama sebenar)

Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks…

Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan…dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least…tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit…so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj…lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit…bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan…rasa kering dan ketat sungguh ketara…

mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse… Terkenang saya masa malam pertama…mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 …suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang…maaf sensor sikit…masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks…dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya..

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus …..melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi…saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak… selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2… hanya sekadar melepaskan tanggungjawab… dan melampias nafsu jerk…

thanks TONGKAT AJIMAT MADURA…saya akan rekemen pada kawan2…kalau encik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la…tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact encik lagi. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha ha
sekian komen ikhlas dari saya ..

***Testimoni dari pengguna akan kami tambah dari semasa ke semasa.***

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
CimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit

1. Bankin RM39.90 ke Akaun :

Nama : Mohd ZaidiBin Mohamad Yusof
Nama Bank : CIMB BANK
Acc No : 05060105841523

Nama :Noraimi Binti Mohamad Som
Nama Bank : Maybank
Acc No : 155135115255

Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 012-2791925
Berikan butiran lengkap berikut :

Contoh Arahan SMS
Fatimah Binti Abdullah No 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor. Maybank RM39.90 10.00AM 231108 AJIMAT

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • ketatkan lubang




Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium




    constuction_bar

    Thursday, 03 January 2013 13:04 Kategori: Khusus Untuk Wanita
    Label Iklan: , , , , ,

    Tanya pasal iklan ni :

    comments

    Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











    Tempah Website 2017







    Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).