pokmat niagaKhasiatHerba.comBPTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comwaterax.my
testimoni-vxgra-promosi-hebat

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

CELCOM BROADBAND PALING MURAH RM25 SEBULAN TANPA HAD



*bulanan rm25. FIX! confirm!
*kelajuan sehingga 1.5mbps
*kuota yg boleh dikatakan tiada HAD
*celcom provider
*prepaid. takde kontrak!
*hanya reload celcom shj!
*cara pengaktifan yg mudah!!! boleh pakai di Ipad, Iphone & Galaxy & HTC

hanya rm60. termasuk penghantaran.

* BERSAMA *

USB modem Huawei E220.

Open SIM @ Unlock Sim(boleh dipakai semua sim)

kelajuan 7.2mbps. komfem.
mudah digunakan. hanya plug & play.

harga rm85. termasuk penghantaran.

*sekiranya membeli 1set permulaan modem + sim, hanya rm140. termasuk postage.

* pencarian agen digalakkan. minimum order 10pcs

COD DI IPOH

Sila lawati facebook untuk lebih gambar modem dan broadband

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2155026728799&set=a.1526025204154.63857.1640376726&type=1&permPage=1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2171129731364&set=a.1526025204154.63857.1640376726&type=1&permPage=1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2168221338656&set=a.1526025204154.63857.1640376726&type=1&permPage=1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2111411118436&set=a.1526025204154.63857.1640376726&type=1&permPage=1

sebarang pertanyaan boleh msg di facebook, sms, atau call terus 0175333360

No Hp: 0175333360 – LUTFI

Incoming search terms:

  • sim card celcom hantu (12)
  • sim card 1 malaysia untuk dijual (5)
  • sim kad celcom 1malaysia (5)
  • sim kad 1 malaysia untuk dijual (4)
  • celcom ghost untuk dijual (4)
  • teknik ghost sim celcom (3)
  • supplier simghost malaysia (3)
  • hack celcom ghost (3)
  • sim kad 1malaysia dijual di kota kinabalu (2)
  • cara ghost simcard 1 m (2)
  • cim card broadband ghost murah com (2)
  • sim kad ghost murah (2)
  • mesin ghost celcom 1 malaysia (2)
  • sim card broadband ghost murah (2)
  • kota kinabalu celcom ghost (2)
  • jualan borong simkad hantu (2)
  • trick celcom hantu (42) (2)
  • suppilier simkad speakout termurah (2)
  • simkad ghost rm60 (2)
  • simkad ghost murah (2)
  • celcom 1 malaysia ghost (2)
  • sim card ghost kelantan (1)
  • sim ghost murah (1)
  • kedai menjual speak out celcom (1)
  • sim 1malaysia ipoh (1)
  • sim 1malaysia kawasan ipoh (1)
  • sim ghost mudah my (1)
  • sim 1malaysia yang di jual (1)
  • sim ghost kelantan (1)
  • sim card 1 malaysia area teluk intan (1)
  • sim card ghost celcom di batu pahat (1)
  • sim ghost johor (1)
  • sim ghost batu pahat (1)
  • Sim card 1 malaysia area sungai petani kedah (1)
  • sim card 1malaysia di penang (1)
  • simcard speakout jual di ipoh (1)
  • supplier celcom 1 malaysia borong (1)
  • wakil jual modem sim kad (1)
  • simkad ghost kulim kedah (1)
  • simkad ghost ipoh cod (1)
  • simkad celcom ghost di kedah (1)
  • simkad celcom 1malaysia ghost (1)
  • simkad celcom 1 malaysia cod puchong (1)
  • simkad borong (1)
  • simkad 1 malaysia murah di kota bharu (1)
  • simkad 1 malaysia di ipoh (1)
  • simcard speakout area kulim (1)
  • simcard hantu murah (1)
  • simcard ghost murah (1)
  • simcard 1malaysia (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Saturday, 17 December 2011 08:09 Kategori: Komputer
Label Iklan: , ,
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Buat Duit Dengan Simkad POWER !!!

Siapa nak rasa suasana seperti ini –>> :) Tiap-tiap bulan dapat komisyen, :) setiap kali orang topup kita dapat komisyen, :) kerja satu kali dapat berkali-kali, :) ada yang tanya, berapa kali ? selagi member tu topup, selagi tu la kita dapat income berkali2 :) sampai satu masa tak perlu lagi promosi, :) tapi income dapat tak henti-henti, :) inilah yang dinamakan income pasif… Jom buat…


Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 159 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Selesaikan Hutang PTPTN , JPA dan MARA

Program dan Kursus ini terbuka kepada lepasa siswazah yang masih MENGANGGUR sahaja. Atau bagi mereka yang masih menanggung beban HUTANG pinjaman pelajaran seperti PTPTN, JPA dan MARA. Dengan mengikuti kursus dan panduan ini, anda diberikan panduan dan pendapatan untuk membayar hutang dan pinjaman anda. Tempat adalah TERHAD Sila daftar PERCUMA di http://www.smartsoftskill.com/ptptn


Thursday, 23 October 2014 02:46 | 187 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , , , , ,

Testimoni TERBARU – PL SuperSpray Plus – Spray Tahan Lama

Dengan PL SuperSpray PLUS Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup. = Jimak lebih lama = isteri PUAS = boleh kontrol = Isteri senyum gembira = Sama-Sama puas http://www.terunasejati.com/ejen-pengedar/promosi/testimoni-terbaru-pl-superspray-plus.html


Friday, 24 October 2014 23:14 | 189 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Friday, 21 November 2014 02:59 | 321 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Sewa Kereta MURAH

Kami Menyediakan Perkhidmatan Pengangkutan Untuk 1. Kenduri Kahwin 2. Penghantaran Dan Pengambilan Di klia atau lcct 3. Majlis-Majlis rasmi 4.melancong tempat-tempat menarik di Kuala Lumpur 5.Genting Highland, A’famosa 6.mesyuarat 7.perjalanan ulang alik seperti (shuttel trip) *event *kilang *rumah ke rumah *penghantaran hadiah Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi 013-6362745 http://waterax.my/


Thursday, 20 November 2014 06:00 | 42 views | Kategori: Kendaraan
Label Iklan: , , , , , ,

Beli EMAS – Keuntungan secara Online : Suisse Quest

Salam Sejahtera Kini anda berpeluang membeli emas Pamp Suisse secara online. Bermula dari 10g mengikut harga semasa. Anda juga berpeluang mendapat keuntungan hasil dari perniagaan jual-beli emas. Inginkan penjelasan lanjut, sila whatsapp saya +6010-8069766 atau layari http://www.BeliEmasOnline.com untuk pra-pendaftaran. Sila hubungi saya selepas buat pendaftaran


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).