http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.htmlgaram buluh Hai-O (premium drink)*berfungsi untuk menyingkirkan toksin dlm badan, meneutralkan Asid dan bahan kimia dalam badan, membantu menyerap vitamin yang diambil dgn lebih berkesan, memberi lebih tenaga pada tubuh badan.
*sgt sesuai untuk pengidap kencing manis dan darah tinggi..

100% garam buluh organik diformulasi berasaskan remedi tradisional Korea yang diwarisi sejak 1300 tahun. Garam laut dimasukkan ke dalam buluh berusia 3 tahun dan ditutupi tanah liat yang diperolehi dari kedalaman 20m.
Kemudian buluh itu dibakar berulangan dalam relau bagas pada suhu 1000-1500 c. dengan menggunakan pokok pine.

RM 128/box
(40 sachets)

BERMINAT?
SMS SAYA 0145234523 (kiera)

Carian dari Google untuk iklan ini....
 • garam buluh cosway
Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium
  constuction_bar

  Thursday, 16 August 2012 00:16 Kategori: Makanan Kesihatan
  Label Iklan: ,

  Tanya pasal iklan ni :

  comments

  Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:  Tempah Website 2017  Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).