pokmat niagaKhasiatHerba.comBPTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comwaterax.my
testimoni-vxgra-promosi-hebat

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu



BEDAK ARAB…BEDAK ARAB…BEDAK ARAB… (KOKURYU SUPER SUMMER CAKE)
MACAM MASUK KELAS MAKE UP!
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.
Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak…sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.
7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

HANYA RM66 SAHAJA TERMASUK POSTAGE. BERMINAT BOLEH ODER DGN SAYA.

Lakukan Pembayaran RM66 termasuk postage atas nama MARZALISA BINTI OMAR ke akaun:

MAYBANK :156094105951

CIMB : 06010004570200

INTERNET BANKING
MESIN CASH DEPOSIT
PINDAHAN WANG MELALUI ATM
MELALUI KAUNTER

SIMPAN RESIT & SEGALA BUKTI untuk semakan dan hantarkan kepada kami maklumat berikut dengan lengkap.

HANTARKAN segala maklumat tersebut melalui SMS ke 019-9696280

Incoming search terms:

  • kedai jual bedak arab di shah alam (22)
  • pengedar bedak arab di kelantan (15)
  • pengedar bedak arab di terengganu (13)
  • bedak arab di kuantan (12)
  • daitshu feroza untuk di jual di langkawi (11)
  • stokis chriszen di kelantan (5)
  • stokis chriszen terengganu (4)
  • chriszen stokis terengganu (3)
  • Dimana nak cari bedak arab di kluang johor (3)
  • bedak arab kokuryu yang dijual dipulau pinang (2)
  • stokis bedak arab di kelantan (2)
  • jualan bedak arab di melaka (2)
  • stokis bedak arab di temerloh (2)
  • agen jual bedak arab area sabah (2)
  • stokis bedak arab di kuala terengganu (1)
  • stokis bdak kokuryu di trg (1)
  • stokis bedak chriszen di puchong (1)
  • Tempat menjual bedak arab (1)
  • stokis bedak chriszen dikuantan (1)
  • Tempat jual bedak arab (1)
  • tempat bedak arab dijual di kuala terenggan (1)
  • agen bedak arab di melaka (1)
  • pengedar bedak arab di taiping (1)
  • bedak arab di sabah (1)
  • bedak arab dijual dimana (1)
  • bedak arab jual di mana di penang (1)
  • bedak arab langkawi (1)
  • dimana nak dapatkan bedak arab shah alam (1)
  • kedai bedak arab kokuryu di sabah (1)
  • kedai menjual bedak arab (1)
  • kedai menjual bedak kokuryu di kuantan (1)
  • mana nak carik bedak arab di puchong (1)
  • my mall shah alam bedak Arab (1)
  • pengedar bdak kokuryu d trg (1)
  • Tempat menjual bedak arab sabah (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Friday, 25 January 2013 09:41 Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Beli EMAS – Keuntungan secara Online : Suisse Quest

Salam Sejahtera Kini anda berpeluang membeli emas Pamp Suisse secara online. Bermula dari 10g mengikut harga semasa. Anda juga berpeluang mendapat keuntungan hasil dari perniagaan jual-beli emas. Inginkan penjelasan lanjut, sila whatsapp saya +6010-8069766 atau layari http://www.BeliEmasOnline.com untuk pra-pendaftaran. Sila hubungi saya selepas buat pendaftaran


Sewa Kereta MURAH

Kami Menyediakan Perkhidmatan Pengangkutan Untuk 1. Kenduri Kahwin 2. Penghantaran Dan Pengambilan Di klia atau lcct 3. Majlis-Majlis rasmi 4.melancong tempat-tempat menarik di Kuala Lumpur 5.Genting Highland, A’famosa 6.mesyuarat 7.perjalanan ulang alik seperti (shuttel trip) *event *kilang *rumah ke rumah *penghantaran hadiah Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi 013-6362745 http://waterax.my/


Thursday, 20 November 2014 06:00 | 47 views | Kategori: Kendaraan
Label Iklan: , , , , , ,

Selesaikan Hutang PTPTN , JPA dan MARA

Program dan Kursus ini terbuka kepada lepasa siswazah yang masih MENGANGGUR sahaja. Atau bagi mereka yang masih menanggung beban HUTANG pinjaman pelajaran seperti PTPTN, JPA dan MARA. Dengan mengikuti kursus dan panduan ini, anda diberikan panduan dan pendapatan untuk membayar hutang dan pinjaman anda. Tempat adalah TERHAD Sila daftar PERCUMA di http://www.smartsoftskill.com/ptptn


Thursday, 23 October 2014 02:46 | 190 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , , , , ,

Buat Duit Dengan Simkad POWER !!!

Siapa nak rasa suasana seperti ini –>> :) Tiap-tiap bulan dapat komisyen, :) setiap kali orang topup kita dapat komisyen, :) kerja satu kali dapat berkali-kali, :) ada yang tanya, berapa kali ? selagi member tu topup, selagi tu la kita dapat income berkali2 :) sampai satu masa tak perlu lagi promosi, :) tapi income dapat tak henti-henti, :) inilah yang dinamakan income pasif… Jom buat…


Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Friday, 21 November 2014 02:59 | 328 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 172 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Testimoni TERBARU – PL SuperSpray Plus – Spray Tahan Lama

Dengan PL SuperSpray PLUS Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup. = Jimak lebih lama = isteri PUAS = boleh kontrol = Isteri senyum gembira = Sama-Sama puas http://www.terunasejati.com/ejen-pengedar/promosi/testimoni-terbaru-pl-superspray-plus.html


Friday, 24 October 2014 23:14 | 194 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).