IklanHarian2u.comKhasiatHerba.comHomestay LangkawiOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelAzizul NasriHUB - TerunaSejati.com
jawatan kosong

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu



BEDAK ARAB…BEDAK ARAB…BEDAK ARAB… (KOKURYU SUPER SUMMER CAKE)
MACAM MASUK KELAS MAKE UP!
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.
Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak…sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.
7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

HANYA RM66 SAHAJA TERMASUK POSTAGE. BERMINAT BOLEH ODER DGN SAYA.

Lakukan Pembayaran RM66 termasuk postage atas nama MARZALISA BINTI OMAR ke akaun:

MAYBANK :156094105951

CIMB : 06010004570200

INTERNET BANKING
MESIN CASH DEPOSIT
PINDAHAN WANG MELALUI ATM
MELALUI KAUNTER

SIMPAN RESIT & SEGALA BUKTI untuk semakan dan hantarkan kepada kami maklumat berikut dengan lengkap.

HANTARKAN segala maklumat tersebut melalui SMS ke 019-9696280

Incoming search terms:

  • kedai jual bedak arab di shah alam (22)
  • pengedar bedak arab di kelantan (15)
  • pengedar bedak arab di terengganu (13)
  • bedak arab di kuantan (12)
  • daitshu feroza untuk di jual di langkawi (11)
  • stokis chriszen di kelantan (8)
  • nama kedai bedak arab di kemaman (3)
  • agen jual bedak arab area sabah (2)
  • stokis bedak arab di kuantan (1)
  • stokis jual bedak riszten di puchong (1)
  • pembekal bedak arab taiping (1)
  • pengedar chriszen di Taiping (1)
  • kedai menjual bedak kokuryu di kuantan (1)
  • kedai jual bedak arab kokuryu (1)
  • kat tesco ada jual bedak arab (1)
  • dimana nak dapatkan bedak kokuryu (1)
  • dimana ada menjual bedak korkuyu (1)
  • bedak arab jual di mana di penang (1)
  • arab (1)
  • tempat bedak arab dijual di kuala terenggan (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Friday, 25 January 2013 09:41 Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 830 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI: Homestay, Kereta Sewa dan Pakej Pelancungan ke pulau2 dan tempat menarik sekitar LANGKAWI. di uruskan oleh : UH RSA Trading (kv 0008929-h 01115055313 call @ whatapp fax 049661373 email : uhrsatrading@yahoo.com


Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 820 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).