DanaNiaga2u

http://www.dananiaga2u.com/starthttp://www.kedaipaklong.com/produk-lelaki/vxgra-men-cream.htmlhttp://www.khasiatherba.com/produk-herba/minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.kedaipaklong.com/produk-kesihatan/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlMiniLove Gelhttp://www.DanaNiaga2u.com/startvgrip kedaimesra



Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu



BEDAK ARAB…BEDAK ARAB…BEDAK ARAB… (KOKURYU SUPER SUMMER CAKE)
MACAM MASUK KELAS MAKE UP!
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.
Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak…sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.
7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

HANYA RM66 SAHAJA TERMASUK POSTAGE. BERMINAT BOLEH ODER DGN SAYA.

Lakukan Pembayaran RM66 termasuk postage atas nama MARZALISA BINTI OMAR ke akaun:

MAYBANK :156094105951

CIMB : 06010004570200

INTERNET BANKING
MESIN CASH DEPOSIT
PINDAHAN WANG MELALUI ATM
MELALUI KAUNTER

SIMPAN RESIT & SEGALA BUKTI untuk semakan dan hantarkan kepada kami maklumat berikut dengan lengkap.

HANTARKAN segala maklumat tersebut melalui SMS ke 019-9696280

  • kedai jual bedak arab di shah alam
  • pengedar bedak arab di kelantan
  • pengedar bedak arab di terengganu
  • bedak arab di kuantan
  • daitshu feroza untuk di jual di langkawi
  • bedak arab cod area kelantan



Iklan Teks Premium




constuction_bar

Friday, 25 January 2013 09:41 Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











INCOME Online

bebas-hutang




Nak beli Produk MUDAH?

Kami menjual produk-produk kesihatan utk kebahagian Suami-Isteri. Jangan malu-malu, beli online jer… Mudah dan senang Layari laman web kami http://www.rezekiberkat.com


Thursday, 05 May 2016 02:48 | 101 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Iklan FB Percuma

tijarahmaya-logo-free-iklanKami sediakan tapak iklan PERCUMA untuk Anda. Kenapa nak bayar, jika boleh dapat FREE..! Iklankan TANPA HAD, produk, servis dan perniagaan anda di sini… http://www.iklanFBpercuma.com


Thursday, 05 May 2016 00:03 | 92 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , ,

PEMANDU LORI 5 TON, DIKEHENDAKI segera

Memiliki lesen GDL, Pengalaman 2 tahun lokasi di Taman Mount Austin JB. sila hubungi Tel 012-789 4224/013-721 7884 (En. Qaha)


Thursday, 02 June 2016 05:40 | 87 views | Kategori: Jawatan Kosong
Label Iklan:

Tips dan Petua Kesihatan LELAKI

Salam Sejahtera, Umur dah meningkat? Badan kian lemah? Dapatkan produk dan tips kesihatan untuk lelaki dan wanita di sini. Pelbagai produk tempatan berkualiti dgn harga berpatutan dapatkan segera klik Web di bawah http://www.iklanproduk.biz


Wednesday, 27 April 2016 00:52 | 119 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).