IklanHarian2u.comKhasiatHerba.comHomestay LangkawiOkey-my Kunyit PutihMiniLove Geljjonatota@gmail.comHUB - TerunaSejati.com
jawatan kosong

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu



BEDAK ARAB…BEDAK ARAB…BEDAK ARAB… (KOKURYU SUPER SUMMER CAKE)
MACAM MASUK KELAS MAKE UP!
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.
Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak…sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.
7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

HANYA RM66 SAHAJA TERMASUK POSTAGE. BERMINAT BOLEH ODER DGN SAYA.

Lakukan Pembayaran RM66 termasuk postage atas nama MARZALISA BINTI OMAR ke akaun:

MAYBANK :156094105951

CIMB : 06010004570200

INTERNET BANKING
MESIN CASH DEPOSIT
PINDAHAN WANG MELALUI ATM
MELALUI KAUNTER

SIMPAN RESIT & SEGALA BUKTI untuk semakan dan hantarkan kepada kami maklumat berikut dengan lengkap.

HANTARKAN segala maklumat tersebut melalui SMS ke 019-9696280

Incoming search terms:

  • kedai jual bedak arab di shah alam (22)
  • pengedar bedak arab di kelantan (15)
  • pengedar bedak arab di terengganu (13)
  • bedak arab di kuantan (12)
  • daitshu feroza untuk di jual di langkawi (11)
  • stokis chriszen di kelantan (8)
  • nama kedai bedak arab di kemaman (3)
  • tempat jual bedak arab (2)
  • kat tesco ada jual bedak arab (1)
  • stokis jual bedak riszten di puchong (1)
  • bedak arab area shah alam (1)
  • stokis bedak arab di kuantan (1)
  • pengedar chriszen di Taiping (1)
  • bedak arab di kelantan (1)
  • pengedar bedak arab di miri (1)
  • dimana ada menjual bedak korkuyu (1)
  • pembekal bedak arab taiping (1)
  • dimana nak dapatkan bedak kokuryu (1)
  • kedai jual bedak arab kokuryu (1)
  • arab (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Friday, 25 January 2013 09:41 Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




PROMOSI GAZEBO TERKINI – Harga Promosi

pembinaan gazebo, pergola, TAMAN KOLAM . Untuk pengetahuan anda semua, kami menjalankan sepenuhnya proses pembuatan & pembinaan barangan yang ditempah di kilang kami, hanya pemasangan sahaja di rumah pelanggan. Ini bertujuan untuk mengelakkan kawasan kediaman pelanggan tidak kotor & tidak bising bagi keselesaan jiran tetangga. Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di 016-3968242 call/sms/whatsapp/telegram


Waiter/Waitress di Restoran Ida Murni

-Pekerja yang rajin -Lelaki dan perempuan di perlukan -Waktu operasi : 7.00 hingga 5.00 petang -Bersihkan restoran , mengangkat pinggan, serve customer dan mengira harga makanan (akan diberikan tunjuk ajar) -Perempuan :mempunyai kenderaan sendiri ke tempat kerja Berminat hubungi fida di talian /whatapp 0133510415


Saturday, 21 February 2015 01:14 | 72 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan:

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI: Homestay, Kereta Sewa dan Pakej Pelancungan ke pulau2 dan tempat menarik sekitar LANGKAWI. di uruskan oleh : UH RSA Trading (kv 0008929-h 01115055313 call @ whatapp fax 049661373 email : uhrsatrading@yahoo.com


PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 1,118 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 1,158 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).