Your Ad HereKhasiatHerba.comYour Ad HereTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comYour Ad Here
testimoni-vxgra-promosi-hebat

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab)



ingin kulit halus seperti wanita Arab. Ini lah rahsia kecantikan mereka Kokuryu Super Summer Cake (Red).
Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab):
HARGA RM60
– 3 in 1 moisturizer , foundation, powder
– Tahan selama 8 jam
– Boleh diguna ketika solat
– Ada Cop HALAL
– Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu
– Bedak ni sangat wangi
– Bedak ni ikut darah
– Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat
– Muka semakin lembut dan gebu
– Menjimatkan masa & wang

Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai
Cara menggunakannya:
*Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.

ctc no 0137715383

http://www.beautysmiracle.com/

http://www.facebook.com/chamar.aini

Incoming search terms:

  • bedak arab rm20 (28)
  • bedak arab murah rm20 (27)
  • bedak arab borong rm25 (21)
  • bedak arab borong rm20 (20)
  • bedak arab murah rm25 (14)
  • bedak arab kokuryu rm25 (13)
  • borong bedak arab rm25 (12)
  • bedak arab rm25 (11)
  • bedak arab kajang (10)
  • pemborong bedak arab paling murah (2)
  • pemborong bedak arab murah (1)
  • stokis bedak arab di kulim (1)
  • bedak qasidah (1)
  • bedak arab ada jual di plaza gm (1)
  • bedak arab kulim (1)
  • bedak arab di plaza gm (1)
  • stokis bedak arab kawasan selama perak (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Sunday, 19 August 2012 06:06 Kategori: Online Business
Label Iklan:
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 429 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


Testimoni TERBARU – PL SuperSpray Plus – Spray Tahan Lama

Dengan PL SuperSpray PLUS Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup. = Jimak lebih lama = isteri PUAS = boleh kontrol = Isteri senyum gembira = Sama-Sama puas http://www.terunasejati.com/ejen-pengedar/promosi/testimoni-terbaru-pl-superspray-plus.html


Friday, 24 October 2014 23:14 | 334 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

Beli EMAS – Keuntungan secara Online : Suisse Quest

Salam Sejahtera Kini anda berpeluang membeli emas Pamp Suisse secara online. Bermula dari 10g mengikut harga semasa. Anda juga berpeluang mendapat keuntungan hasil dari perniagaan jual-beli emas. Inginkan penjelasan lanjut, sila whatsapp saya +6010-8069766 atau layari http://www.BeliEmasOnline.com untuk pra-pendaftaran. Sila hubungi saya selepas buat pendaftaran


Beli Followers Murah (Sosial Media)

Kami merupakan pembekal terbesar media sosial di Malaysia, Brunei & Indonesia. Menawarkan harga yang termurah di pasaran!! Bandingkan harga kami dengan pembekal servis media sosial yang lain! Kami menyediakan servis pengiriman yang cepat & selamat tanpa memerlukan kata kunci akaun anda. Kami menyediakan servis seperti Instagram Followers…


Monday, 08 December 2014 07:56 | 125 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan: , , , , ,

Selesaikan Hutang PTPTN , JPA dan MARA

Program dan Kursus ini terbuka kepada lepasa siswazah yang masih MENGANGGUR sahaja. Atau bagi mereka yang masih menanggung beban HUTANG pinjaman pelajaran seperti PTPTN, JPA dan MARA. Dengan mengikuti kursus dan panduan ini, anda diberikan panduan dan pendapatan untuk membayar hutang dan pinjaman anda. Tempat adalah TERHAD Sila daftar PERCUMA di http://www.smartsoftskill.com/ptptn


Thursday, 23 October 2014 02:46 | 291 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).