DanaNiaga2u

http://www.dananiaga2u.com/starthttp://www.kedaipaklong.com/produk-lelaki/vxgra-men-cream.htmlhttp://www.khasiatherba.com/produk-herba/minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.kedaipaklong.com/produk-kesihatan/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlMiniLove Gelhttp://www.DanaNiaga2u.com/startvgrip kedaimesra



Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab)



ingin kulit halus seperti wanita Arab. Ini lah rahsia kecantikan mereka Kokuryu Super Summer Cake (Red).
Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab):
HARGA RM60
– 3 in 1 moisturizer , foundation, powder
– Tahan selama 8 jam
– Boleh diguna ketika solat
– Ada Cop HALAL
– Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu
– Bedak ni sangat wangi
– Bedak ni ikut darah
– Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat
– Muka semakin lembut dan gebu
– Menjimatkan masa & wang

Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai
Cara menggunakannya:
*Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.

ctc no 0137715383
http://www.beautysmiracle.com/
http://www.facebook.com/chamar.aini

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • bedak arab murah rm20
  • bedak arab rm20
  • bedak arab borong rm20
  • bedak arab borong rm25
  • bedak arab murah rm25
  • bedak arab kokuryu rm25
  • borong bedak arab rm25
  • bedak arab rm25
  • bedak arab kajang



Iklan Teks Premium




constuction_bar

Sunday, 19 August 2012 06:06 Kategori: Online Business
Label Iklan:

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











INCOME Online

bebas-hutang




Tips dan Petua Kesihatan LELAKI

Salam Sejahtera, Umur dah meningkat? Badan kian lemah? Dapatkan produk dan tips kesihatan untuk lelaki dan wanita di sini. Pelbagai produk tempatan berkualiti dgn harga berpatutan dapatkan segera klik Web di bawah http://www.iklanproduk.biz


Wednesday, 27 April 2016 00:52 | 242 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , , ,

Iklan FB Percuma

tijarahmaya-logo-free-iklanKami sediakan tapak iklan PERCUMA untuk Anda. Kenapa nak bayar, jika boleh dapat FREE..! Iklankan TANPA HAD, produk, servis dan perniagaan anda di sini… http://www.iklanFBpercuma.com


Thursday, 05 May 2016 00:03 | 221 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , ,

Nak beli Produk MUDAH?

Kami menjual produk-produk kesihatan utk kebahagian Suami-Isteri. Jangan malu-malu, beli online jer… Mudah dan senang Layari laman web kami http://www.rezekiberkat.com


Thursday, 05 May 2016 02:48 | 236 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).