IklanHarian2u.comKhasiatHerba.comHomestay LangkawiOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelAzizul NasriHUB - TerunaSejati.com
jawatan kosong

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab)



ingin kulit halus seperti wanita Arab. Ini lah rahsia kecantikan mereka Kokuryu Super Summer Cake (Red).
Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab):
HARGA RM60
– 3 in 1 moisturizer , foundation, powder
– Tahan selama 8 jam
– Boleh diguna ketika solat
– Ada Cop HALAL
– Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu
– Bedak ni sangat wangi
– Bedak ni ikut darah
– Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat
– Muka semakin lembut dan gebu
– Menjimatkan masa & wang

Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai
Cara menggunakannya:
*Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.

ctc no 0137715383

http://www.beautysmiracle.com/

http://www.facebook.com/chamar.aini

Incoming search terms:

  • bedak arab rm20 (28)
  • bedak arab murah rm20 (27)
  • bedak arab borong rm20 (21)
  • bedak arab borong rm25 (21)
  • bedak arab murah rm25 (14)
  • bedak arab kokuryu rm25 (13)
  • borong bedak arab rm25 (12)
  • bedak arab rm25 (11)
  • bedak arab kajang (10)
  • kedai jual bedak arab kat kulim (1)
  • stokis bedak arab di kulim (1)
  • alamat kedai jual bedak arab di kulim (1)
  • bedak arab kulim (1)
  • bedak arab ada jual di plaza gm (1)
  • stokis bedak arab kawasan selama perak (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Sunday, 19 August 2012 06:06 Kategori: Online Business
Label Iklan:
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 884 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI: Homestay, Kereta Sewa dan Pakej Pelancungan ke pulau2 dan tempat menarik sekitar LANGKAWI. di uruskan oleh : UH RSA Trading (kv 0008929-h 01115055313 call @ whatapp fax 049661373 email : uhrsatrading@yahoo.com


Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 881 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).