DanaNiaga2u

http://www.dananiaga2u.com/starthttp://www.kedaipaklong.com/produk-lelaki/vxgra-men-cream.htmlhttp://www.khasiatherba.com/produk-herba/minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.kedaipaklong.com/produk-kesihatan/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlMiniLove Gelhttp://www.DanaNiaga2u.com/startvgrip kedaimesra



Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab)



ingin kulit halus seperti wanita Arab. Ini lah rahsia kecantikan mereka Kokuryu Super Summer Cake (Red).
Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab):
HARGA RM60
– 3 in 1 moisturizer , foundation, powder
– Tahan selama 8 jam
– Boleh diguna ketika solat
– Ada Cop HALAL
– Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu
– Bedak ni sangat wangi
– Bedak ni ikut darah
– Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat
– Muka semakin lembut dan gebu
– Menjimatkan masa & wang

Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai
Cara menggunakannya:
*Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.

ctc no 0137715383
http://www.beautysmiracle.com/
http://www.facebook.com/chamar.aini

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • bedak arab murah rm20
  • bedak arab rm20
  • bedak arab borong rm20
  • bedak arab borong rm25
  • bedak arab murah rm25
  • bedak arab kokuryu rm25
  • borong bedak arab rm25
  • bedak arab rm25
  • bedak arab kajang




Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium




constuction_bar

Sunday, 19 August 2012 06:06 Kategori: Online Business
Label Iklan:

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Tips Pendapatan di Rumah - untuk Suri Rumah Sahaja

bebas-hutang




Pendapatan TANPA MENAJA

Salam semua Mari kita berjimat cermat. Dapatkan diskaun bil2 anda sehingga 50%… Sambil jana pendapata santai tanpa menaja


Tab Mandi Rendam Dewasa (Promosi Hebat)

Tab mandi rendam SPA dewasa mudah alih ukuran 124 x 72 x 63 cm Diperbuat dari PP plastik, kukuh, lasak dengan air panas atau mandian ais. Baik untuk rendam badan bersama garam, rendam bersama aromaherapy oil, ais terapi dan berbagai lain kegunaan. Berat tab mandi ialah 8 kilo. Saiz 123.2 (lebar) x 71.7 x 65.8 (tinggi) cm. Ada penutup lubang laluan keluar air. Tab boleh letak di mana2, tidak perlu pemasagan…


Saturday, 12 November 2016 11:00 | 74 views | Kategori: Alatan Rumah
Label Iklan: , , ,

(Offer) MACA Spray MURAH – Tahan Pancut AWAL

Sempena Promosi ini, kami OFFER cuma bayar RM 70.00 shj (Jimat RM30.00) TERHAD kepada 10 Pelanggan Pertama sahaja. Cara tempahan di bawah @ SMS : Maca Spray +6019-610 1095 PAK LONG (Wasap) Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubunganseks yang lebih panjang dan lama. Wieters® MACA diluluskan oleh pihak berkuasa…


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).