http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.html



Iklan Teks Premium : RM 40 sebulan.

Rubber speed hump cat eyes/PU flexible post elastic JKR

Our company, Accfree Malaysia Sdn Bhd, is the largest importer and manufacturer of road and plastic rotational moulding traffic management safety products which include Korea yellow flexible post,…

EJEN Jual TOPUP… Diperlukan Seluruh Negara

Anda berminat jalankan BISNES TOPUP?? EJEN diperlukan seluruh negara.. Kami tawarkan KOMISEN PALING TINGGI, mengatasi lain2 komisen yang ada Celcom 5.8%, mxis 4.2%, digi 5%, umobile 7%, tunetalk 6.5%, xox 5% Yuran pendaftaran…

Monday, 15 May 2017 14:39 | 180 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan: , ,

PROMOSI PAKEJ KOREA 2017 & 2018 (BACKPACKER STYLE)

MIALIZA LANGKAWI MANAGEMENT (KV0008440-V) PROMOSI PAKEJ KOREA 2017 & 2018 (BACKPACKER STYLE) Ye Betul RM999 je. Ni Pakej Ground. Ground tu apa? Ground tu arrangement untuk anda di…

Tuesday, 09 May 2017 15:52 | 202 views | Kategori: Perlancongan
Label Iklan:

OSAKA-KYOTO-NARA-KOBE PACKAGE 5 DAYS 4 NIGHTS

MIALIZA LANGKAWI MANAGEMENT (KV0008440-V) OSAKA-KYOTO-NARA-KOBE PACKAGE 5 DAYS 4 NIGHTS FULL PACKAGE RM1999 dewasa RM1899 kanak-kanak (4-11 tahun) RM800 kanak-kanak (2-3 tahun) RM260 bayi (0-1 tahun) DEPOSIT : RM1000…

Tuesday, 09 May 2017 15:45 | 169 views | Kategori: Perlancongan
Label Iklan:

Khidmat mengurut

Perkhidmatan mengurut kaki dan seluruh badan .Caj rm50 sejam. Perkhidmatan ke tempat anda turut disediakan. Di kawasan sekitar melaka. manakala Caj dan bayaran upah seikhlas hati anda untuk perkhidmatan di rumah saya.…

Monday, 08 May 2017 17:04 | 221 views | Kategori: Perubatan
Label Iklan:

Guna Aplikasi ANDROID.. Untuk Jana Income Mudah

Anda guna ANDROID pada hp @ tablet anda?? Kini jadikan aplikasi ANDROID yang anda guna sekarang sebagai sumber income lumayan Download aplikasi ANDROID ini, ikuti beberapa langkah mudah, duit akan mengalir…

Sunday, 07 May 2017 15:51 | 141 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan:

Aplikasi Duit.. Cara Baru Jana Income Dengan HP

Tercari-cari cara jana income dengan mudah dan lumayan?? Ini berita baik MEMPERKENALKAN… program APLIKASI DUIT.. cara terkini yang anda semua boleh gunakan untuk jana income lumayan Download aplikasi ini,…

Saturday, 06 May 2017 15:14 | 148 views | Kategori: Online Business
Label Iklan:

Katering Bajet

Adam Catera sedia menerima tempahan kenduri skala kecil seperti doa selamat, cukur jambul, pindah rumah, harijadi dan lain-lain.

Tuesday, 02 May 2017 21:49 | 226 views | Kategori: Bisnes Makanan
Label Iklan:

kelas menggunting rambut asas (lelaki)

kelas menggunting rambut asas lelaki kelas :sabtu-ahad masa:10-1 yuran promosi rm 350 pelajaran yang diajar.. guntingan lurus guntiungan v guntingan vertikal guntingan layer cara menggunting rambut budak…

Sunday, 30 April 2017 08:45 | 230 views | Kategori: Pendidikan-Kursus
Label Iklan:

Servis Google Adwords No 1

–> Korang nak trafik & lebih pengunjung ke laman web bisnes korang melalui carian keyword di Google? –> Dah pernah guna Google Adwords tetapi hanya habis duit banyak & trafik teruk? Adanya saya disini…

Formula incom seumur hidup

F.I.S.H…! Formula income eumur hidup. 100% online. Tak perlu ada produk sendiri. Tak perlu bina laman web. Hanya kongsi LINK, anda mungkin dibayar! Bagaimana? sila klik link yang diberikan, ambil masa dan fahamkan.…

Thursday, 27 April 2017 10:43 | 182 views | Kategori: Online Business
Label Iklan:

Gandakan JUALAN dgn Software HANTU?

Gandakan JUALAN dgn Software HANTU? . Memperkenalkan 1 Software Yg Boleh Membantu Anda Automatik kan Tugas Harian Anda di Fesbuk. . Klik sini ==> http://softwareberhantu.blogspot.my . TQ…

Tuesday, 25 April 2017 07:34 | 166 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan:

TerBukti.. ROBOT ini Penuhkan Poket anda

Khas utk anda… Aplikasi ini benar-benar membantu saya menyelesaikan segala hutang tertunggak. Ini memang lain sekali dari segala program yang saya pernah cuba sebelum ini. Ia bukan program atau skim tetapi…

Sunday, 23 April 2017 15:56 | 158 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan:

KEK & CUPCAKE (DOORGIFT) RED VELVET, MOIST CHOC, MARBLE & KELAPA PELANGI (HOMEMADE)

KEK & CUPCAKE (DOORGIFT) RED VELVET, MOIST CHOC, MARBLE, KELAPA PELANGI (HOMEMADE) Kek & cupcake (doorgift) red velvet, moist choc, marble & kelapa pelangi dibuka utk tempahan majlis perkahwinan, majlis…

Sunday, 23 April 2017 11:45 | 143 views | Kategori: Bisnes Makanan
Label Iklan: , ,

KUAH ROJAK, ROJAK BUAH, KARIPAP, POPIA SIRA, BUBUR SOM SOM, PUDING JAGUNG, TALAM & BADAK BERENDAM

KUAH ROJAK RESEPI SENDIRI & ROJAK BUAH Kuah rojak dibuka untuk tempahan untuk majlis perkahwinan, majlis pertunangan, karnival, hari terbuka sekolah, rumah terbuka, majlis kesyukuran, hari jadi & sebagainya..…

Sunday, 23 April 2017 11:43 | 147 views | Kategori: Bisnes Makanan
Label Iklan: , , , , , ,

Guna Handphone Dapat Duit.!

Duit asyik tak cukup? Nak Kerja Part Time? Serious??? Bekerja dengan hanya menggunakan computer dan handphone atau secara offline juga boleh. Potensi pendapatan unlimited (tanpa had) ikut kerajinan dan…

Sunday, 23 April 2017 07:26 | 162 views | Kategori: Online Business
Label Iklan:

Buat Duit Dgn Video YouTube

Buat Duit Dgn Video YouTube Saya berjaya menjana lebih dari RM4, 216, 000 – YA – lebih dari 4 Juta Ringit Malaysia melalui pelbagai jenis website dan perniagaan, semuanya 100% online.. Tak percaya? Lihat bukti pendapatan

Saturday, 22 April 2017 07:49 | 162 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan:

Penginapan Hazhias

ALAMAT: Lot 15359, Taman Seri Tembusu, Kuala Nerus, 21300 K.Trg, Trg KEMUDAHAN: – 3 Bilik Tidur – 2 Bilik Air – T.V, Peti Sejuk, Meja Makan, Rice Cooker, Cerek Elektrik dll TEMPAT MENARIK YANG BERDEKATAN:…

Friday, 21 April 2017 14:07 | 162 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan:

krim xgene royael dr ismail

X-GENE Royale adalah Cream(krim) sapuan untuk luaran, iaitu krim ini digunakan untuk sapuan terus ke bahagian alat kelamin lelaki. krim xgene royale CREAM merupakan FORMULASI KHUSUS OLEH DR. ISMAIL TAMBI (PAKAR…

Friday, 21 April 2017 12:20 | 156 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan:

pes makanan yg lazat dan senang disediakan

Assalam kami menawarkan 5 jenis pes memudahkan dan menjimatkan masa anda utk menyediakan masakan yg lazat.. – pes asam pedas hot sales – pes rendang hot sales – pes kerutuk hot sales utk pengemar nasi…

Thursday, 20 April 2017 15:53 | 143 views | Kategori: Makanan-Minuman
Label Iklan:

Panduan Raja Adsense Revive 2017

Buat Duit USD dgn Panduan Raja Adsense 2017 Berita baik untuk anda kerana sudah ada panduan terbaru dalam Bahasa Malaysia yang mudah untuk anda faham dan buat. Panduan ini “straight to point” sahaja. Ia sesuai…

Thursday, 20 April 2017 02:29 | 150 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan:

Part time Agent Internet Broadband.

Sesiapapun dari latar belakang yang berbeza adalah dialu-alukan untuk menyertainya. Selepas menyertai, seorang pengurus akaun membantu anda dalam segala-galanya yang berkaitan. Anda boleh menghubungi pengurus…

Wednesday, 19 April 2017 04:27 | 147 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , ,

Panas.. Jualan Produk Resell Rights 2017

Panas.. Jualan Produk Resell Rights 2017 Terdapat 5 produk dalam pakej RR Firesale ini. Semuanya boleh Dijual Semula secara individu atau bundle pada harga minimum yang ditetapkan (keuntungan disimpan 100% oleh anda).…

Wednesday, 19 April 2017 03:45 | 134 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan:

kelas menggunting rambut lanjutan.

kami dari sihatspa beauty salon akan menganjurkan kursus menggunting rambut lanjutan selama 2 hari di…. yuran rm 300 shj peralatan akan diberikan percuma .. sikat gunting gunting rambut klip rambut…

Tuesday, 18 April 2017 11:27 | 135 views | Kategori: Pendidikan-Kursus
Label Iklan:

Aromatherapy Massage

Hi, , salam sejahtera pd semua.. Sya ada menyediakan rawatan urut terapi utk kesegaran dan melancarkan perjalanan darah..terbuka utk lelaki dan wanita.. 1jam RM70, , 1 1/2jam RM 100 ..

Tuesday, 18 April 2017 09:10 | 169 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan:

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).