bizOnline2u

http://www.dananiaga2u.com/jaguh10http://www.DanaNiaga2u.com/jaguh10Your Ad HereYour Ad HereMiniLove Gelhttp://www.DanaNiaga2u.com/jaguh10vgrip kedaimesra



Kelas Menjahit Express



Berminat untuk belajar menjahit ? Masih baru di dalam bidang jahitan ? Ingin menambah kemahiran menjahit ?

Lynns Boutique & Collections memberikan peluang keemasan kepada mereka yang berminat untuk menyertai kelas jahitan kami. Kelas terbuka kepada sesiapa samaada mempunyai pengetahuan menjahit atau tidak. Kelas terhad kepada wanita sahaja.

Pakej menjahit pakaian kami adalah seperti kategori berikut:

Kelas Permulaan (Basic) 50 Sessi – Terbuka kepada semua, sama ada mempunyai pengalaman menjahit atau pun tidak.

Kelas Pertengahan (Intermediate) 100 Sessi – Terbuka kepada yang mempunyai pengetahuan asas menjahit.
Kelas Lanjutan (Advance) 150 Sessi – Terbuka kepada mereka yang mempunyai asas menjahit dan ingin melanjutkan atau menambah kepakaran dalam bidang jahitan.
Kelas jahitan Express (6 bulan penuh masa dan boleh dipendekkan mengikut keupayaan sendiri). Keterangan lanjut boleh di lihat di Project Spesifikasi Pakaian
Kursus pendek – Kami menawarkan pelbagai kursus jangka pendek yang relevant dengan keperluan masa kini. Antara contoh seperti “patch work”, menjahit kusyen, menjahit langsir, menjahit “soft toys”, kraftangan iaitu membuat kad, “key chain”, membuat kasut bayi, membuat gelang tangan kristal, rantai leher kristal, kerongsang kristal, anting-anting kristal, set barangan bayi dari kain termasuk comforter, menjahit beg tangan, set cadar pengantin, baju pengantin, “dress” sarung bantal, Blouse berbagai fesyen, Kurung berbagai fesyen, kebaya berbagai fesyen, seluar berbagai fesyen, jubah berbagai fesyen, baju pengantin berbagai fesyen, punjabi suit berbagai fesyen, blouse sari berbagai fesyen, jahitan fesyen cara butik dan bermacam-macam lagi. dan lain-lain lagi. Semua kelas kami akan diajarkan oleh guru yang bertauliah dan berpengalaman serta peramah. Jadual adalah tertakluk kepada siapa cepat dia dulu . Peserta hanya perlu melihat kursus yang diminati dan talipon kami untuk membuat Pendaftaran. Anda boleh memilih hari dan masa yang bersesuaian dengan kerjaya atau bidang yang diceburi. Anda cuma perlu selalu melihat tawaran mengenai jenis kursus yang ditawarkan melalui laman web kami di lynnsbc.blogspot.com

  • kelas menjahit pulau pinang
  • kelas jahitan tudung di terengganu
  • PUSAT MENJAHIT lynns craft
  • kelas jahitan terengganu 2016
  • kursus menjahit 2016 penang
  • kolej komuniti penang kelas menjahit 2016
  • kelas menjahit sg petani
  • kelas menjahit sekitar alor setar
  • www khusus menjahit area terengganu
  • kelas menjahit percuma di kelantan 2016
  • kelas menjahit penang 2016
  • KURSUS 2016 DI LANGKAWI KEDAH
  • kursus belajar percuma 2016 penang
  • kursus jahitan 2016 terengganu
  • sekolah jahitan fesyen men art ipoh
  • sekolah belajar menjahit ampang 2016
  • sambung belajar kemahiran menjahit atau fesyen
  • program di kolej komuniti kuching2016
  • Kursus menjahit di aceh tamiang
  • kursus menjahit baju pengantin di penang
  • kursus menjahit 2015 di terengganu
  • kursus jahitan di port dickson
  • kelas menjahit di kuching 2016
  • kelas menjahit di kuala terengganu 2016
  • kelas beLajar menjahit di kulaija
  • kelas belajar menjahit di kuala te
  • kelas belajar menjahit di alor setar
  • kedai manik kristal senawang
  • cara jahit beg bermacam fesyen
  • buku panduan lengkap menjahit diterengganu
  • blog menjahit segamat
  • belajar menjahit kemas sungai petani
  • kelas belajar menjahit online di terengganu
  • kelas gim dan zumba di senawang
  • kelas jahit di melaka 2016
  • kelas menjahit di kluang india
  • kelas menjahit di kluang
  • kelas jahitan pulau pinang
  • kelas jahitan percuma di kluang
  • kelas jahitan pengantin
  • kelas jahitan kraft di terengganu
  • kelas jahitan di rumah sungai petani
  • kelas jahit tudung kluang johor
  • belajar menjahit di kuala terengganu



Iklan Teks Premium




constuction_bar

Saturday, 24 November 2012 15:59 Kategori: Pendidikan-Kursus
Label Iklan: , ,

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











INCOME Online

Pelik-taja-sorang




PAKAR KERJA KAYU DI SELANGOR

016-3968242 sms, whatsApp, telegram encik( ZAHIR RAZALI) *PAKAR KERJA KAYU & UBAH SUAI RUMAH. Rasai Sentuhan Ajaib Dari Kami. Kerja-kerja berkaitan rumah iaitu membina GAZEBO, PERGOLA, AWNING KAYU/BESI, FOUNTAIN, UBAH SUAI RUMAH, RUMAH KAYU, PAGAR KAYU/BESI, PLASTER SYILING, KITCHEN CABINET, WARDROBE , 24JAM SERVIES WIRING, ELEKTRIK , RUMPUT TIRUAN, DAN BANYAK LAGI. PERCUMA – Khidmat Nasihat PERCUMA-…


Thursday, 28 January 2016 07:02 | 32 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan: ,

Bonus La Genius Dah Masuk…

Alhamdulillah… komisyen La Genius dah dapat… Saya pakai kad jimat La Genius, saya dapat jimat petrol & elektrik sehingga 30%. Semalam saya terima gaji dari La Genius.. wow… Jimat dapat, income pun dapat… sape nak daftar di sini.. http://jutawanlagenius.com/syaril1775


Thursday, 21 January 2016 01:58 | 53 views | Kategori: Online Business
Label Iklan: , , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).