pokmat niagaKhasiatHerba.comBPTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comwaterax.my
testimoni-vxgra-promosi-hebat

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Kelas Menjahit Express



Berminat untuk belajar menjahit ? Masih baru di dalam bidang jahitan ? Ingin menambah kemahiran menjahit ?

Lynns Boutique & Collections memberikan peluang keemasan kepada mereka yang berminat untuk menyertai kelas jahitan kami. Kelas terbuka kepada sesiapa samaada mempunyai pengetahuan menjahit atau tidak. Kelas terhad kepada wanita sahaja.

Pakej menjahit pakaian kami adalah seperti kategori berikut:

Kelas Permulaan (Basic) 50 Sessi – Terbuka kepada semua, sama ada mempunyai pengalaman menjahit atau pun tidak.

Kelas Pertengahan (Intermediate) 100 Sessi – Terbuka kepada yang mempunyai pengetahuan asas menjahit.
Kelas Lanjutan (Advance) 150 Sessi – Terbuka kepada mereka yang mempunyai asas menjahit dan ingin melanjutkan atau menambah kepakaran dalam bidang jahitan.
Kelas jahitan Express (6 bulan penuh masa dan boleh dipendekkan mengikut keupayaan sendiri). Keterangan lanjut boleh di lihat di Project Spesifikasi Pakaian
Kursus pendek – Kami menawarkan pelbagai kursus jangka pendek yang relevant dengan keperluan masa kini. Antara contoh seperti “patch work”, menjahit kusyen, menjahit langsir, menjahit “soft toys”, kraftangan iaitu membuat kad, “key chain”, membuat kasut bayi, membuat gelang tangan kristal, rantai leher kristal, kerongsang kristal, anting-anting kristal, set barangan bayi dari kain termasuk comforter, menjahit beg tangan, set cadar pengantin, baju pengantin, “dress” sarung bantal, Blouse berbagai fesyen, Kurung berbagai fesyen, kebaya berbagai fesyen, seluar berbagai fesyen, jubah berbagai fesyen, baju pengantin berbagai fesyen, punjabi suit berbagai fesyen, blouse sari berbagai fesyen, jahitan fesyen cara butik dan bermacam-macam lagi. dan lain-lain lagi. Semua kelas kami akan diajarkan oleh guru yang bertauliah dan berpengalaman serta peramah. Jadual adalah tertakluk kepada siapa cepat dia dulu . Peserta hanya perlu melihat kursus yang diminati dan talipon kami untuk membuat Pendaftaran. Anda boleh memilih hari dan masa yang bersesuaian dengan kerjaya atau bidang yang diceburi. Anda cuma perlu selalu melihat tawaran mengenai jenis kursus yang ditawarkan melalui laman web kami di lynnsbc.blogspot.com

Incoming search terms:

  • kelas menjahit kuala terengganu 2014 (6)
  • kelas menjahit di ipoh (6)
  • belajar menjahit langsir 2014 di pulau pinang (5)
  • kelas menjahit alor setar (5)
  • Kelas Jahitan di kuching (5)
  • cara jahit langsir d peneng (4)
  • kelas menjahit di pulau pinang (4)
  • belajar jahit di georgetown 2014 (4)
  • kursus pendek menjahit kolej komuniti terengganu (3)
  • kelas menjahit di alor setar (3)
  • bengkel jahitan jangkat pendek di segamat (3)
  • kursus menjahit penang (3)
  • tempat belajar menjahit di seremban (3)
  • kursus jahitan kemas pulau pinang (2)
  • kursus menjahit di terengganu (2)
  • kelas menjahit penang (2)
  • kelas menjahit di seremban (2)
  • Kursus menjahit ogos 2014 rm20 (2)
  • belajar jahit di penang (2)
  • kursus jahitan jangka pendek kuala terengganu (2)
  • kursus menjahit di kuala terengganu (2)
  • KELAS MENJAHIT DIBANDAR UNIVERSITI PERAK (2)
  • kursus menjahit dikluang (2)
  • kursus jahitan langsir 2014 di penang (2)
  • belajar menjahit di kluang (2)
  • kelas menjahit seremban 2013 (2)
  • kelas jahitan di penang (2)
  • kelas belajar menjahit di area penang (2)
  • kursus menjahit baju pengantin di alor star (2)
  • belajar buat pila seluar tidur (2)
  • belajar menjahit di seremban (2)
  • kursus jahitan butik di sri iskandar perak (2)
  • kursus jangka pendek kolej komuniti alor setar (2)
  • kursus jahit kolej komuniti kluang (1)
  • kursus jahitan pjbt kemas ledang (1)
  • kursus jahitan part time di terengganu (1)
  • kursus jahitan mara perak (1)
  • kursus jahitan percuma di terengganu (1)
  • kursus jangka pendek di seremban (1)
  • kursus jahitan jangka pendek du gombak (1)
  • kursus jahitan 2014 penang (1)
  • kursus jahit tudung terengganu (1)
  • kursus jahitan di ipoh (1)
  • kursus jahitan di penang (1)
  • kursus jahitan di segamat (1)
  • kursus jahitan fesyen kuala terengganu (1)
  • kursus jahitan ipoh (1)
  • kursus jahitan jangka pendek di perak (1)
  • kursus jahit tudung di seremban (1)
  • kursus jahitan dn fesyen di melaka (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Saturday, 24 November 2012 15:59 Kategori: Pendidikan-Kursus
Label Iklan: , ,
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Buat Duit Dengan Simkad POWER !!!

Siapa nak rasa suasana seperti ini –>> :) Tiap-tiap bulan dapat komisyen, :) setiap kali orang topup kita dapat komisyen, :) kerja satu kali dapat berkali-kali, :) ada yang tanya, berapa kali ? selagi member tu topup, selagi tu la kita dapat income berkali2 :) sampai satu masa tak perlu lagi promosi, :) tapi income dapat tak henti-henti, :) inilah yang dinamakan income pasif… Jom buat…


Sewa Kereta MURAH

Kami Menyediakan Perkhidmatan Pengangkutan Untuk 1. Kenduri Kahwin 2. Penghantaran Dan Pengambilan Di klia atau lcct 3. Majlis-Majlis rasmi 4.melancong tempat-tempat menarik di Kuala Lumpur 5.Genting Highland, A’famosa 6.mesyuarat 7.perjalanan ulang alik seperti (shuttel trip) *event *kilang *rumah ke rumah *penghantaran hadiah Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi 013-6362745 http://waterax.my/


Thursday, 20 November 2014 06:00 | 51 views | Kategori: Kendaraan
Label Iklan: , , , , , ,

PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Friday, 21 November 2014 02:59 | 333 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


Selesaikan Hutang PTPTN , JPA dan MARA

Program dan Kursus ini terbuka kepada lepasa siswazah yang masih MENGANGGUR sahaja. Atau bagi mereka yang masih menanggung beban HUTANG pinjaman pelajaran seperti PTPTN, JPA dan MARA. Dengan mengikuti kursus dan panduan ini, anda diberikan panduan dan pendapatan untuk membayar hutang dan pinjaman anda. Tempat adalah TERHAD Sila daftar PERCUMA di http://www.smartsoftskill.com/ptptn


Thursday, 23 October 2014 02:46 | 191 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , , , , ,

Testimoni TERBARU – PL SuperSpray Plus – Spray Tahan Lama

Dengan PL SuperSpray PLUS Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup. = Jimak lebih lama = isteri PUAS = boleh kontrol = Isteri senyum gembira = Sama-Sama puas http://www.terunasejati.com/ejen-pengedar/promosi/testimoni-terbaru-pl-superspray-plus.html


Friday, 24 October 2014 23:14 | 195 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

Beli EMAS – Keuntungan secara Online : Suisse Quest

Salam Sejahtera Kini anda berpeluang membeli emas Pamp Suisse secara online. Bermula dari 10g mengikut harga semasa. Anda juga berpeluang mendapat keuntungan hasil dari perniagaan jual-beli emas. Inginkan penjelasan lanjut, sila whatsapp saya +6010-8069766 atau layari http://www.BeliEmasOnline.com untuk pra-pendaftaran. Sila hubungi saya selepas buat pendaftaran


Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 176 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).