Join Free - Peluang dapat Hadiah Percuma

mukmin07@hotmail.comKhasiatHerba.comJJSOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelHadiahPercumaHUB - TerunaSejati.com

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>




Kelas Menjahit Express



Berminat untuk belajar menjahit ? Masih baru di dalam bidang jahitan ? Ingin menambah kemahiran menjahit ?

Lynns Boutique & Collections memberikan peluang keemasan kepada mereka yang berminat untuk menyertai kelas jahitan kami. Kelas terbuka kepada sesiapa samaada mempunyai pengetahuan menjahit atau tidak. Kelas terhad kepada wanita sahaja.

Pakej menjahit pakaian kami adalah seperti kategori berikut:

Kelas Permulaan (Basic) 50 Sessi – Terbuka kepada semua, sama ada mempunyai pengalaman menjahit atau pun tidak.

Kelas Pertengahan (Intermediate) 100 Sessi – Terbuka kepada yang mempunyai pengetahuan asas menjahit.
Kelas Lanjutan (Advance) 150 Sessi – Terbuka kepada mereka yang mempunyai asas menjahit dan ingin melanjutkan atau menambah kepakaran dalam bidang jahitan.
Kelas jahitan Express (6 bulan penuh masa dan boleh dipendekkan mengikut keupayaan sendiri). Keterangan lanjut boleh di lihat di Project Spesifikasi Pakaian
Kursus pendek – Kami menawarkan pelbagai kursus jangka pendek yang relevant dengan keperluan masa kini. Antara contoh seperti “patch work”, menjahit kusyen, menjahit langsir, menjahit “soft toys”, kraftangan iaitu membuat kad, “key chain”, membuat kasut bayi, membuat gelang tangan kristal, rantai leher kristal, kerongsang kristal, anting-anting kristal, set barangan bayi dari kain termasuk comforter, menjahit beg tangan, set cadar pengantin, baju pengantin, “dress” sarung bantal, Blouse berbagai fesyen, Kurung berbagai fesyen, kebaya berbagai fesyen, seluar berbagai fesyen, jubah berbagai fesyen, baju pengantin berbagai fesyen, punjabi suit berbagai fesyen, blouse sari berbagai fesyen, jahitan fesyen cara butik dan bermacam-macam lagi. dan lain-lain lagi. Semua kelas kami akan diajarkan oleh guru yang bertauliah dan berpengalaman serta peramah. Jadual adalah tertakluk kepada siapa cepat dia dulu . Peserta hanya perlu melihat kursus yang diminati dan talipon kami untuk membuat Pendaftaran. Anda boleh memilih hari dan masa yang bersesuaian dengan kerjaya atau bidang yang diceburi. Anda cuma perlu selalu melihat tawaran mengenai jenis kursus yang ditawarkan melalui laman web kami di lynnsbc.blogspot.com

  • Belajar menjahit di ipoh
  • kelas jahitan sekitar kluang
  • belajar menjahit di kluang
  • kelas jahit langsir di port dickson negeri sembilan
  • kelas jahitan baitumal separuh masa kuala lumpur
  • kelas menjahit di terengganu 2015
  • kelas menjahit di pontian
  • kursus jahitan kolej komuniti terengganu
  • kursus menjahit kusyen kereta
  • tempat belajar menjahit cadar bayi di negeri sembilan
  • kelas jahitan cadar ipoh
  • fesyen beg cara menjahit
  • Tempat belajar kemudi kereta di ipoh perak
  • kursus menjahit area penang
  • tempat belajar menjahit di terengganu
  • kursus menjahit di kluang
  • kursus menjahit port dickson
  • ipoh mengajar menjahit di ipoh jue
  • sekolah menjahit express kuala terengganu
  • kursus menjahit kolej kmuniti segamat2015
  • khusus menjahit kuala terengganu 2015
  • Cara menjahit saree blouse
  • kursus menjahit di pontian
  • kursus jahitan jangka pendek di langkawi
  • kursus jahitan di kolej komuniti area kuala lumpur
  • kursus jahitan jubah a line 8mac2015 kolej kominiti klang
  • kursus jahitan kolej komuniti kuala terengganu
  • kursus menjahit di jb
  • kursus jahitan kolej komuniti negeri sembilan
  • kelas malam belajar menjahit kl
  • kursus jahitan tudung di pasir gudang
  • kursus jahitan kemas pulau pinang
  • kursus kemahiran menjahit 2015
  • kursus kraftangan pulau pinang 2015
  • kursus membuat makanan2015 dimelaka
  • kursus menjahit di ipoh
  • kursus jangka pendek kolej komuniti alor setar
  • Kursus menjahit di segamat 2015
  • pusat kemahiran belajar menjahit
  • pusat kemahiran belajar menjahit tudung 2015
  • tmpat yg mnawarkan kursus mnjahit di terengganu
  • senarai harga belajar jahit baju kolej komuniti pasir gudang
  • separuh hari belajar menjahi teganu
  • tawaran kursus pusat kraftangan sabah
  • tempat belajar jahit cadar bayi di seremban
  • tempat belajar menjahit di alor setar 2015
  • tempat belajar menjahit langsir di segamat 2015
  • pengedar minyak daree segamat
  • man web kami di lynnsbc blogspot com
  • kursus menjahit percuma 2015 putrajaya
  • kursus menjahit seat kereta
  • kursus ndt di ipoh
  • kursus ndt jangka pendek 2015 terengganu
  • kursus pendek 2 bulan giatmara
  • kursus pendek ipoh
  • kursus pendek kemas alor setar
  • kursus premium kek kolej komuniti p gudang 2015
  • kursus separuh masa jahitan di kawasan melaka atau negeri sembian
  • tempat belajar menjahit separuh masa di seremban
  • belajar jahit di kemas terengganu
  • jadual kursus jangka pendek kolej komuniti penampang sabah 2015
  • kedai mengajar menjahit langsir di segamat
  • kedai sewa baju pengantin punjabi diperak
  • kelas fesyen dan jahitan seremban 2015
  • kelas jahit baju alor star
  • kelas jahit di ipoh 2015
  • kelas jahitan baju kurung di alor setar
  • kelas jahitan di alor setar
  • kelas jahitan di ipoh perak
  • giatmara seremban
  • giatmara alor setar kursus jangka pendek
  • cara nak belajar menjahit anjuran kemas di penang 2015
  • belajar menjahit di alor setar
  • belajar menjahit di kuala terengganu
  • belajar menjahit kemas terengganu
  • belajar menjahit langsir di ipoh
  • belajar percuma 2015
  • belajar sehari di kolej komuniti kuala lumpur
  • bengkel solekan 2015 seri iskandar
  • cara belajar menjahit cadar sikuin bayi
  • cara mnjaht cadar katil
  • kelas jahitan di terengganu
  • kelas jahitan express sekitar jb
  • kelas menjahit sekitar kluang
  • kemas langkawi jahitan
  • kemas perak menjahit
  • keperluan asas untuk menjahit
  • khusus menjahit 2015
  • kolej komuniti shah alam kursus pendek 2015
  • kolej yang menawarkan menjahit diklang
  • krusus jangka pendek kolej komuniti kluang 2015
  • kursus fesyen dan menjahit di kv area penang
  • kelas menjahit saree blouse kerajaan
  • kelas menjahit langsir dan kusyen di kluang
  • kelas menjahit kolej komuniti kajang
  • kelas jahitan free dalam jangka masa pendek
  • kelas jahitan giat mara perak 2015
  • kelas jahitan langsir kemahiran KEMAS di port dickson negeri sembilan
  • kelas jahitan murah putrajaya 2015
  • kelas jahitan percuma 2015 di shah alam
  • kelas makeup area segamat
  • kelas menjahit di ipoh perak
  • kelas menjahit diseremban
  • kelas menjahit ipoh
  • kursus jahitan di kluang



Iklan Teks Premium




constuction_bar

Saturday, 24 November 2012 15:59 Kategori: Pendidikan-Kursus
Label Iklan: , ,

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 1,476 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

PROMOSI GAZEBO TERKINI – Harga Promosi

pembinaan gazebo, pergola, TAMAN KOLAM . Untuk pengetahuan anda semua, kami menjalankan sepenuhnya proses pembuatan & pembinaan barangan yang ditempah di kilang kami, hanya pemasangan sahaja di rumah pelanggan. Ini bertujuan untuk mengelakkan kawasan kediaman pelanggan tidak kotor & tidak bising bagi keselesaan jiran tetangga. Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di 016-3968242 call/sms/whatsapp/telegram


PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 1,405 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Promosi : 100 MERCEDES UTK PENGEDAR UNICO2U

Menjana pendapatan online sehingga RM15, 000 sehari dan miliki 1 dari 100 Mercedes Anugerah untuk 100 pengedar pertama Unico.


Tuesday, 24 March 2015 00:28 | 90 views | Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,

Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


New Elitebook 840 G1,4th Gen Core i5,1TB HDD,Graphics DDR5,3 years HP Warranty

unnamedNEW Laptop HP EliteBook 840 G1 (Ultrabook) Core i5 with Graphics DDR5 (3 Years HP Warranty) NEW Market price RM 3700 ++. Now selling NEW for ONLY RM 2285 (fix, no nego, already cheap, item NEW not secondhand) -Gambar di atas adalah gambar sebenar. Condition VERY NEW. Never used before. Performance 100% working. Full Set include Bag, Manual,…


Monday, 09 March 2015 07:58 | 159 views | Kategori: Komputer
Label Iklan:

TERBARU : Cipta Income Kedua Anda Sendiri

Cipta Income Kedua Anda – Dengan 3 Langkah Mudah – Berbelanja Tanpa Usik Duit Gagi – Anda Boleh Simpan 100% Duit Gaji Anda – Ikut Sahaja Arahan Langkah Demi Langkah – Semuanya Telah Disediakan – Hanya 30% Sahaja Usaha Anda Diperlukan, 70% Lagi Sistem Yang Lakukan – BARU DILANCARKAN


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).