Produk Kecantikan

VXGRA MENKrim Ibu PutihJJSOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelSerum AriqaYour Ad Here

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>




Kelas Menjahit Express



Berminat untuk belajar menjahit ? Masih baru di dalam bidang jahitan ? Ingin menambah kemahiran menjahit ?

Lynns Boutique & Collections memberikan peluang keemasan kepada mereka yang berminat untuk menyertai kelas jahitan kami. Kelas terbuka kepada sesiapa samaada mempunyai pengetahuan menjahit atau tidak. Kelas terhad kepada wanita sahaja.

Pakej menjahit pakaian kami adalah seperti kategori berikut:

Kelas Permulaan (Basic) 50 Sessi – Terbuka kepada semua, sama ada mempunyai pengalaman menjahit atau pun tidak.

Kelas Pertengahan (Intermediate) 100 Sessi – Terbuka kepada yang mempunyai pengetahuan asas menjahit.
Kelas Lanjutan (Advance) 150 Sessi – Terbuka kepada mereka yang mempunyai asas menjahit dan ingin melanjutkan atau menambah kepakaran dalam bidang jahitan.
Kelas jahitan Express (6 bulan penuh masa dan boleh dipendekkan mengikut keupayaan sendiri). Keterangan lanjut boleh di lihat di Project Spesifikasi Pakaian
Kursus pendek – Kami menawarkan pelbagai kursus jangka pendek yang relevant dengan keperluan masa kini. Antara contoh seperti “patch work”, menjahit kusyen, menjahit langsir, menjahit “soft toys”, kraftangan iaitu membuat kad, “key chain”, membuat kasut bayi, membuat gelang tangan kristal, rantai leher kristal, kerongsang kristal, anting-anting kristal, set barangan bayi dari kain termasuk comforter, menjahit beg tangan, set cadar pengantin, baju pengantin, “dress” sarung bantal, Blouse berbagai fesyen, Kurung berbagai fesyen, kebaya berbagai fesyen, seluar berbagai fesyen, jubah berbagai fesyen, baju pengantin berbagai fesyen, punjabi suit berbagai fesyen, blouse sari berbagai fesyen, jahitan fesyen cara butik dan bermacam-macam lagi. dan lain-lain lagi. Semua kelas kami akan diajarkan oleh guru yang bertauliah dan berpengalaman serta peramah. Jadual adalah tertakluk kepada siapa cepat dia dulu . Peserta hanya perlu melihat kursus yang diminati dan talipon kami untuk membuat Pendaftaran. Anda boleh memilih hari dan masa yang bersesuaian dengan kerjaya atau bidang yang diceburi. Anda cuma perlu selalu melihat tawaran mengenai jenis kursus yang ditawarkan melalui laman web kami di lynnsbc.blogspot.com

  • Belajar menjahit di ipoh
  • kelas jahitan sekitar kluang
  • belajar menjahit di kluang
  • kelas jahit langsir di port dickson negeri sembilan
  • tempat belajar menjahit cadar bayi di negeri sembilan
  • kursus menjahit kusyen kereta
  • kursus jahitan kolej komuniti terengganu
  • kelas menjahit di pontian
  • kelas jahitan baitumal separuh masa kuala lumpur
  • kelas jahitan anjuran kemas johor bahru
  • ipoh mengajar menjahit di ipoh jue
  • kursus menjahit di kluang
  • kursus menjahit kolej kmuniti segamat2015
  • belajar menjahit di segamat
  • kursus menjahit port dickson
  • kelas jahitan cadar ipoh
  • sekolah menjahit express kuala terengganu
  • kursus menjahit area penang
  • tempat belajar menjahit di terengganu
  • Tempat belajar kemudi kereta di ipoh perak
  • Cara menjahit saree blouse
  • kursus jahitan kolej komuniti port dickson
  • kursus jahitan kolej komuniti kuala terengganu
  • kursus jahitan kemas pulau pinang
  • kursus jahitan jubah a line 8mac2015 kolej kominiti klang
  • kursus menjahit seat kereta
  • kursus ndt di ipoh
  • kursus membuat makanan2015 dimelaka
  • kursus jangka pendek menjahit area pahang dan segamat
  • Kursus menjahit di segamat 2015
  • kursus menjahit di pontian
  • kursus jangka pendek sabah april mei 2015
  • kursus kemahiran menjahit 2015
  • kursus kraftangan pulau pinang 2015
  • kursus menjahit di jb
  • kursus menjahit di ipoh
  • kursus ndt percuma 2015
  • senarai harga belajar jahit baju kolej komuniti pasir gudang
  • separuh hari belajar menjahi teganu
  • tawaran kursus pusat kraftangan sabah
  • tempat belajar jahit cadar bayi di seremban
  • tempat belajar menjahit di alor setar 2015
  • 时光汽车工艺高等学院2015
  • tempat belajar menjahit langsir di segamat 2015
  • tempat belajar menjahit separuh masa di seremban
  • tempat mengajar kemahiran memasak menjahit kawasan pasir gudang johor
  • kursus ndt jangka pendek 2015 terengganu
  • saree blouse fesyen
  • pusat kemahiran belajar menjahit tudung 2015
  • kursus pendek 2 bulan giatmara
  • kursus pendek ipoh
  • promosi mesin jahit mei 2015 terengganu
  • kursus percuma NDT 2015
  • kursus premium kek kolej komuniti p gudang 2015
  • kursus separuh masa jahitan di kawasan melaka atau negeri sembian
  • man web kami di lynnsbc blogspot com
  • pengedar minyak daree segamat
  • pusat kemahiran belajar menjahit
  • www kelas mengajar jahit baju di batu pahat
  • kursus jahitan jangka pendek di langkawi
  • belajar jahit di ipoh
  • giatmara ipoh perak jahitan
  • giatmara seremban
  • giatmara yang menawarkan kursus jahitan di kelantan
  • jadual kursus jangka pendek kolej komuniti penampang sabah 2015
  • kedai kusyen di seri iskandar
  • kedai sewa baju pengantin punjabi diperak
  • kelas fesyen dan jahitan seremban 2015
  • kelas jahit baju alor star
  • kelas jahit di ipoh 2015
  • kelas jahit langsir di kluang
  • giat mara di tanjung bungan pulau pinang kursus fesyen
  • free video cara ukur panjabi sute
  • belajar jahit di kemas terengganu
  • belajar menjahit april 2015 anjuran kemas terengganu
  • belajar menjahit di alor setar
  • belajar menjahit di kuala terengganu
  • belajar percuma 2015
  • belajar sehari di kolej komuniti kuala lumpur
  • bengkel solekan 2015 seri iskandar
  • cara belajar menjahit cadar sikuin bayi
  • cara mnjaht cadar katil
  • cara nak belajar menjahit anjuran kemas di penang 2015
  • kelas jahitan baitumal
  • kelas jahitan di ipoh perak
  • kelas menjahit percuma hangka pendek dari KEMAS april 2015 terengganu
  • kelas menjahit saree blouse kerajaan
  • kelas menjahit sekitar kluang
  • kemas langkawi jahitan
  • kemas melaka kursus pendek 2015
  • keperluan asas untuk menjahit
  • kolej komuniti shah alam kursus pendek 2015
  • kolej yang menawarkan menjahit diklang
  • kursus fesyen dan menjahit di kv area penang
  • kursus jahitan di kluang
  • kelas menjahit may 2015
  • kelas menjahit langsir dan kusyen di kluang
  • kelas jahitan express sekitar jb
  • kelas jahitan kemas penang
  • kelas jahitan langsir kemahiran KEMAS di port dickson negeri sembilan
  • kelas jahitan percuma 2015 di shah alam
  • kelas makeup area segamat
  • kelas malam belajar menjahit kl
  • kelas menjahit di batu pahat
  • kelas menjahit di ipoh perak
  • kelas menjahit ipoh
  • kelas menjahit kolej komuniti kajang
  • kursus jahitan di kolej komuniti area kuala lumpur



Iklan Teks Premium




constuction_bar

Saturday, 24 November 2012 15:59 Kategori: Pendidikan-Kursus
Label Iklan: , ,

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




KUATKAN ZAKAR, RAWAT MATI PUCUK – MKGKING

KELEBIHAN MKG KING KUAT, BESAR, KEMBANG & TAHAN LAMA Menegangkan semula urat & otot zakar anda yang telah lembik Memulihkan tissue-tissue zakar Mengelakkan ngilu ketika bersama Melancarkan peredaran darah zakar Merawat Mati pucuk (ED) Membantu membesar, menguat dan menegangkan zakar Mengelakkan Ejakulasi pramatang Memberikan rasa ghairah Merawat Faraj untuk wanita Membantu mengecutkan pangkal rahim Membersihkan dalaman faraj Memulihkan luka selepas bersalin Menghilangkan keputihan dan bau tak sedap…


Saturday, 25 April 2015 08:06 | 57 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: ,

Promosi Madu Kelulut

Khasiat madu kelulut termasuklah meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga batin, menjaga kecantikan, menguatkan wanita yang baru bersalin dan merawati pelbagai penyakit dan kecederaan dalaman. 1.kencing Mamis 2. Darah Tinggi 3. Batu Karang 4. Ibu Lepas Bersalin Hubungi 0182575022 (afdhal) RM 50.00 Termasuk Pos


Wednesday, 08 April 2015 09:57 | 70 views | Kategori: Makanan Kesihatan
Label Iklan: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

POWER AURA – PEMBERSIH AURA – Menghilangkan Stress

POWER AURA membantu saya: TESTIMONI – Membantu rawatan untuk sakit rohani – Gangguan makhluk halus, sihir, jin dan syaitan – Memagar diri dari segala perkara negatif – Memudahkan untuk bangun tahajjud – Qiyamullail – Memberikan semangat untuk membaiki diri – Membantu untuk anda fokus dalm kerjaya – Memberikan rasa aman dan tenteram – Memberikan aura positif – dan 1001 lagi kebaikan…


Monday, 20 April 2015 07:27 | 138 views | Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,

SERUM VGRIP – KETATKAN FARAJ HANYA PERLU 5 MINIT jerr..

Khasiat utama Serum VGRIP : 1. Mengetatkan Faraj hanya dalam masa 5 minit – Membantu mengetatkan faraj yang longgar hanya dalam masa 5 minit selepas menggunakan, faraj akan terasa lebih mencengkam dan ketat. 2. Menambahkan deria faraj – Memudahkan faraj untuk merasai klimaks yang kemuncak sewaktu bersama suami. 3. Bagaikan pengantin baru – Membuat anda bersemangat untuk bersama suami dan merasakan anda seperti…


Wednesday, 08 April 2015 01:53 | 182 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan:

Ariqa Oxygen Serum Untuk Kulit BerMasalah

stokis-serum-ariqaAnda Ada Masalah Muka Berjerawat & Jeragat? Jerawat anda naik berulang-ulang kali ditempat yang sama dan sukar sembuh? Jeragat anda bertompok-tompok, berkerak kehitaman dan merebak keseluruh muka? Sekarang Masanya Untuk Anda Join Komuniti Pengguna OXYGEN SERUM ARIQA 02 + CELLTECH Yang Telah Berjaya Mendapat Wajah…


Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 1,796 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

KAPSUL BIJI APRIKOT ANTI KANSER

Sebotol (100 kapsul). Kapsul Biji Aprikot NdLife dapat mengurangkan migrain dan juga stress. Hanya telan 3 biji setiap hari dan rasai kesan ketara seawal 3 hari. VITAMIN B17 TERAPI METABOLIK KANSER & KETUMBUHAN Sumber Vitamin B17 banyak dikesan dalam biji aprikot yang pahit dan mampu mengubati penyakit-penyakit metabolik seperti kanser & ketumbuhan. TEMPAHAN secara SMS / Whatsapp : +6011-11577 206 hantar…


Tuesday, 21 April 2015 02:22 | 28 views | Kategori: Perubatan
Label Iklan: , , ,

PRODUK KEBAHGIAAN SUAMI ISTERI

Dapatkan pelbagai barangan hebat suami isteri untuk kebahgiaan rumah tangga anda. Kak Wawa disini sangat ingin membantu agar semua rumah tangga hidup dalam suasana ceria, puas, bahgia, aman tenteram. Dapatkan juga tips dan petua berguna serta rahsia-rahsia seni dalam berumah tangga untuk kebahgiaan anda suami dan isteri. Hubungi Kak Wawa: +6011-11577206 MyKedaiOnline.com


Friday, 10 April 2015 04:44 | 78 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , ,

VXGRA MEN – Ubat Kuat – Ubat Tahan Lama untuk lelaki

Tahukah Anda bahwa 90% Masalah lelaki di Malaysia berpunca dari Ejakulasi Pra Matang? Apakah ejakulasi pramatang itu? Ejakulasi Pra Matang boleh diertikan juga sebagai pancutan pramatang, tentu ini sangat bermasalah bagi isteri anda, tak sampai 3 minit bersama anda sudah pancut sedangkan isteri masih belum terangsang. Lelaki yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang (pancutan pramatang) tidak dapat…


Friday, 10 April 2015 04:08 | 138 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , ,

DIPERLUKAN : Jawatan Kosong (office admin)

Jawatan Kosong untuk Office Admin. Umur : 21 – 30 Tahun, Perempuan Salary – RM1500.00 Sila hubungi : Pn Hani – 012-6688976/ haniibrahim.hi7007@gmail.com


Wednesday, 08 April 2015 14:57 | 162 views | Kategori: Jawatan Kosong
Label Iklan: ,

VXGRA PAM ZAKAR ADVANCE (MEN GUN)

VXGRA MEN GUN VXGRA MEN GUN adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse. Fungsi VXGRA MEN GUN Pam Zakar VXGRA MEN GUN merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda…


Monday, 20 April 2015 07:24 | 30 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

PROMOSI GAZEBO TERKINI – Harga Promosi

pembinaan gazebo, pergola, TAMAN KOLAM . Untuk pengetahuan anda semua, kami menjalankan sepenuhnya proses pembuatan & pembinaan barangan yang ditempah di kilang kami, hanya pemasangan sahaja di rumah pelanggan. Ini bertujuan untuk mengelakkan kawasan kediaman pelanggan tidak kotor & tidak bising bagi keselesaan jiran tetangga. Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di 016-3968242 call/sms/whatsapp/telegram


Derma Wakaf Masjid

Assalamualaikum, wakaf-06 Sumbangan anda diperlukan. Masjid Ibadurrahman Kariah Baru Kg Ulu Legong. Sumbangan wakaf diperlukan untuk pembinaan Masjid Ibadurrahman Kg Ulu Legong, Mukim Siong, Baling, Kedah. http://masjidibadurrahman.blogspot.com/…


Wednesday, 08 April 2015 14:30 | 151 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


PL SuperLotion – Tingkatkan Ghairah Wanita

Rangsang Isteri atau pasangan anda dalam 15 minit dengan PL SUPERLOTION!! Seorang wanita kadang-kala memiliki waktu yang buruk emosional, dia mungkin kehilangan minat pada seks disebabkan oleh :- Depresi Stres dan terlalu banyak pekerjaan Kegelisahan Hang-up dari masa kanak-kanak Lalu gangguan seksual atau pemerkosaan Laten lesbianisme Hubungan serius masalah dengan pasangan anda Sulit keadaan hidup, misalnya…


Thursday, 23 April 2015 23:14 | 105 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).