jaguhbb@gmail.comKhasiatHerba.comBPTAMMiniLove Gelmyniaga2u@gmail.comhttp://www.toneplusincome.com/admin
ejen-vgrip-bangi

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Kelas Menjahit Express



Berminat untuk belajar menjahit ? Masih baru di dalam bidang jahitan ? Ingin menambah kemahiran menjahit ?

Lynns Boutique & Collections memberikan peluang keemasan kepada mereka yang berminat untuk menyertai kelas jahitan kami. Kelas terbuka kepada sesiapa samaada mempunyai pengetahuan menjahit atau tidak. Kelas terhad kepada wanita sahaja.

Pakej menjahit pakaian kami adalah seperti kategori berikut:

Kelas Permulaan (Basic) 50 Sessi – Terbuka kepada semua, sama ada mempunyai pengalaman menjahit atau pun tidak.

Kelas Pertengahan (Intermediate) 100 Sessi – Terbuka kepada yang mempunyai pengetahuan asas menjahit.
Kelas Lanjutan (Advance) 150 Sessi – Terbuka kepada mereka yang mempunyai asas menjahit dan ingin melanjutkan atau menambah kepakaran dalam bidang jahitan.
Kelas jahitan Express (6 bulan penuh masa dan boleh dipendekkan mengikut keupayaan sendiri). Keterangan lanjut boleh di lihat di Project Spesifikasi Pakaian
Kursus pendek – Kami menawarkan pelbagai kursus jangka pendek yang relevant dengan keperluan masa kini. Antara contoh seperti “patch work”, menjahit kusyen, menjahit langsir, menjahit “soft toys”, kraftangan iaitu membuat kad, “key chain”, membuat kasut bayi, membuat gelang tangan kristal, rantai leher kristal, kerongsang kristal, anting-anting kristal, set barangan bayi dari kain termasuk comforter, menjahit beg tangan, set cadar pengantin, baju pengantin, “dress” sarung bantal, Blouse berbagai fesyen, Kurung berbagai fesyen, kebaya berbagai fesyen, seluar berbagai fesyen, jubah berbagai fesyen, baju pengantin berbagai fesyen, punjabi suit berbagai fesyen, blouse sari berbagai fesyen, jahitan fesyen cara butik dan bermacam-macam lagi. dan lain-lain lagi. Semua kelas kami akan diajarkan oleh guru yang bertauliah dan berpengalaman serta peramah. Jadual adalah tertakluk kepada siapa cepat dia dulu . Peserta hanya perlu melihat kursus yang diminati dan talipon kami untuk membuat Pendaftaran. Anda boleh memilih hari dan masa yang bersesuaian dengan kerjaya atau bidang yang diceburi. Anda cuma perlu selalu melihat tawaran mengenai jenis kursus yang ditawarkan melalui laman web kami di lynnsbc.blogspot.com

Incoming search terms:

  • Kelas Jahitan di kuching (5)
  • belajar menjahit langsir 2014 di pulau pinang (5)
  • cara jahit langsir d peneng (4)
  • kelas menjahit baju kurung kluang johor (4)
  • kursus pendek menjahit kolej komuniti terengganu (3)
  • bengkel jahitan jangkat pendek di segamat (3)
  • kursus menjahit penang (3)
  • kursus jangka pendek menjahit pakaian diipoh perak (3)
  • tempat belajar menjahit di seremban (3)
  • belajar jahit di georgetown 2014 (3)
  • krusus jahit tudung sabah (3)
  • kelas menjahit di pulau pinang (3)
  • kelas menjahit di ipoh (2)
  • kelas menjahit kuala terengganu 2014 (2)
  • kursus jahit dress kanak di pulau pinang (2)
  • kelas buat brooch di pulau pinang (2)
  • kelas belajar menjahit di kluang johor (2)
  • Kursus menjahit ogos 2014 rm20 (2)
  • KELAS MENJAHIT DIBANDAR UNIVERSITI PERAK (2)
  • kelas menjahit di kuala terengganu (2)
  • kursus menjahit di terengganu (2)
  • kursus jahitan langsir 2014 di penang (2)
  • kelas menjahit di alor setar (2)
  • cara menjahit saree blouse (2)
  • cara jahit saree blouse (2)
  • belajar menjahit di seremban (2)
  • belajar menjahit di segamat (2)
  • belajar buat pila seluar tidur (2)
  • tempat belajar menjahit pulau pinang (1)
  • kursus jahitan kemas di pulau pinang (1)
  • tempat belajar menjahit penang (1)
  • tempat belajar menjahit di seremban 2 (1)
  • Tempat belajar menjahit di kuching (1)
  • tempat belajar menjahit di ipoh (1)
  • kursus jahit cadar patch (1)
  • kursus jahitan di ipoh (1)
  • kursus jahitan kemas pulau pinang (1)
  • kursus menjahit kemas 2014 di sabah (1)
  • kursus jahitan pendek kolej komuniti alor setar (1)
  • kursus jahitan pjbt kemas ledang (1)
  • tempat belajar di ledang (1)
  • kursus jangka pendek ogos 2014 kuala terengganu (1)
  • kursus kemas pulau pinang (1)
  • kursus jahitan kawasan segamat johor (1)
  • kursus jahitan jangka pendek di ipoh (1)
  • kursus jahit jangka pendek ipoh (1)
  • kursus jahit kolej komuniti kluang (1)
  • kursus jahit tudung di kuala terengganu (1)
  • kursus jahit tudung di seremban (1)
  • kursus jahit tudung di terengganu (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Saturday, 24 November 2012 15:59 Kategori: Pendidikan-Kursus
Label Iklan: , ,
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Hanya WANITA boleh tengok web nie…

Fakta mengatakan, 70% wanita tidak mendapat kepuasan dalam hubungan seks mereka Minilove Orgasmic gel yang direka khas untuk wanita menggunakan teknologi pengekstrakan nano kilang dan molekul kecil formula berasaskan air, Minilove Orgasmic Gel sangat berkesan dalam meningkatkan perasaan seksual wanita dan keseronokan dalam hubungan seks dengan rasa ghairah yang tinggi. CIRI-CIRI MINILOVE ORGASMIC GEL ❥Merangsang…


Serum Vgrip MURAH – PERCUMA Dewi Perapat

Rindukan malam pertama? Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama? Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’? Agak longgar selepas bersalin? Suami kurang memberikan perhatian? Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM? Kenapa anda Serum VGRiP? Ketat dalam 5 minit – Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas…


Krim Tahan Lama (untuk lelaki)

KELEBIHAN BILA DISAPU > Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama. > Isteri boleh mencapai kepuasan sehingga 3 kali. > Menyegarkan dan menghangatkan. > Pelayaran lancar dan jauh… http://www.belionline.asli.my/lelaki-2/superb-lotion-for-men.html


Thursday, 10 July 2014 07:50 | 965 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , ,

JANA PENDAPATAN DENGAN PENGIKLANAN

Terbukti ! Spshops adalah tapak pengiklanan Terbaik masa kini dengan kos paling Murah RM10 , memberi Income yang cukup Lumayan..Daftar sekarang ! Info lanjut rujuk blog ini http://www.wangjuta.blogspot.com Daftar kat website


Thursday, 10 July 2014 08:12 | 538 views | Kategori: Online Business
Label Iklan:

Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


Tongkat Ajimat Madura POWER (seperti dara semula)

Khasiat Tongkat Ajimat Madura 1. Tongkat Ajimat Madura memberi kemesraan yang luar biasa dalam hubungan seks suami isteri. 2. Tongkat Ajimat Madura menyembuhkan penyakit keputihan. 3. Tongkat Ajimat Madura menghilangkan bau busuk faraj. 4. Tongkat Ajimat Madura melenyapkan rasa gatal difaraj. 5. Tongkat Ajimat Madura mengeringkan faraj dari air lendir…


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).