DanaNiaga2u

http://www.dananiaga2u.com/starthttp://www.kedaipaklong.com/produk-lelaki/vxgra-men-cream.htmlhttp://www.khasiatherba.com/produk-herba/minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.kedaipaklong.com/produk-kesihatan/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlMiniLove Gelhttp://www.DanaNiaga2u.com/startvgrip kedaimesra



Kelas Menjahit Express



Berminat untuk belajar menjahit ? Masih baru di dalam bidang jahitan ? Ingin menambah kemahiran menjahit ?

Lynns Boutique & Collections memberikan peluang keemasan kepada mereka yang berminat untuk menyertai kelas jahitan kami. Kelas terbuka kepada sesiapa samaada mempunyai pengetahuan menjahit atau tidak. Kelas terhad kepada wanita sahaja.

Pakej menjahit pakaian kami adalah seperti kategori berikut:

Kelas Permulaan (Basic) 50 Sessi – Terbuka kepada semua, sama ada mempunyai pengalaman menjahit atau pun tidak.

Kelas Pertengahan (Intermediate) 100 Sessi – Terbuka kepada yang mempunyai pengetahuan asas menjahit.
Kelas Lanjutan (Advance) 150 Sessi – Terbuka kepada mereka yang mempunyai asas menjahit dan ingin melanjutkan atau menambah kepakaran dalam bidang jahitan.
Kelas jahitan Express (6 bulan penuh masa dan boleh dipendekkan mengikut keupayaan sendiri). Keterangan lanjut boleh di lihat di Project Spesifikasi Pakaian
Kursus pendek – Kami menawarkan pelbagai kursus jangka pendek yang relevant dengan keperluan masa kini. Antara contoh seperti “patch work”, menjahit kusyen, menjahit langsir, menjahit “soft toys”, kraftangan iaitu membuat kad, “key chain”, membuat kasut bayi, membuat gelang tangan kristal, rantai leher kristal, kerongsang kristal, anting-anting kristal, set barangan bayi dari kain termasuk comforter, menjahit beg tangan, set cadar pengantin, baju pengantin, “dress” sarung bantal, Blouse berbagai fesyen, Kurung berbagai fesyen, kebaya berbagai fesyen, seluar berbagai fesyen, jubah berbagai fesyen, baju pengantin berbagai fesyen, punjabi suit berbagai fesyen, blouse sari berbagai fesyen, jahitan fesyen cara butik dan bermacam-macam lagi. dan lain-lain lagi. Semua kelas kami akan diajarkan oleh guru yang bertauliah dan berpengalaman serta peramah. Jadual adalah tertakluk kepada siapa cepat dia dulu . Peserta hanya perlu melihat kursus yang diminati dan talipon kami untuk membuat Pendaftaran. Anda boleh memilih hari dan masa yang bersesuaian dengan kerjaya atau bidang yang diceburi. Anda cuma perlu selalu melihat tawaran mengenai jenis kursus yang ditawarkan melalui laman web kami di lynnsbc.blogspot.com

  • kusus jahitan sandakan sahaja 2015
  • tempat belajar menjahit baju pengantin Di kelantan
  • beli dan belajar jahit di kluang
  • pengalaman sertai kelas jahit di ipoh
  • belajar menjahit baju pengantin ipoh
  • kursus jahitan percuma pakaian india di pulau pinang
  • kursus jahitan percuma penang
  • kursus jahitan terengganu 2016
  • kursus jangka pendek kolej komuniti ampang 2016
  • kursus menjahit 2016 pulau pinang
  • kursus menjahit di penang 2016
  • kursus menjahit jangka pendek di terengganu 2016
  • Kursus menjahit kemas segamat
  • lokasi di perak yang menawarkan krusus menjahit
  • kursus jahitan percuma dipulau pinang
  • krusus jahitan di kluang
  • cari no tel gurd perempuan yg gersang di hsnz trg
  • kelas jahit langsir kluang
  • kelas jahit tudung di kuala terengganu
  • kelas jahitan di kuala terengganu
  • kelas jahitan di terengganu 2016
  • kelas jahitan kemas kluang
  • kelas menjahit area lahad datu 2016
  • kelas menjahit di kluang johor
  • kelas menjahit jangka pendek terengganu
  • kelas menjahit kluang
  • kelas menjahit segamat 2016
  • kelas zumba di kuala terengganu
  • tempat belajar menjahit di terengganu



Iklan Teks Premium




constuction_bar

Saturday, 24 November 2012 15:59 Kategori: Pendidikan-Kursus
Label Iklan: , ,

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











INCOME Online

bebas-hutang




Iklan FB Percuma

tijarahmaya-logo-free-iklanKami sediakan tapak iklan PERCUMA untuk Anda. Kenapa nak bayar, jika boleh dapat FREE..! Iklankan TANPA HAD, produk, servis dan perniagaan anda di sini… http://www.iklanFBpercuma.com


Thursday, 05 May 2016 00:03 | 43 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , ,

Nak beli Produk MUDAH?

Kami menjual produk-produk kesihatan utk kebahagian Suami-Isteri. Jangan malu-malu, beli online jer… Mudah dan senang Layari laman web kami http://www.rezekiberkat.com


Thursday, 05 May 2016 02:48 | 42 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

PAKAR KERJA KAYU DI SELANGOR

016-3968242 sms, whatsApp, telegram encik( ZAHIR RAZALI) *PAKAR KERJA KAYU & UBAH SUAI RUMAH. Rasai Sentuhan Ajaib Dari Kami. Kerja-kerja berkaitan rumah iaitu membina GAZEBO, PERGOLA, AWNING KAYU/BESI, FOUNTAIN, UBAH SUAI RUMAH, RUMAH KAYU, PAGAR KAYU/BESI, PLASTER SYILING, KITCHEN CABINET, WARDROBE , 24JAM SERVIES WIRING, ELEKTRIK , RUMPUT TIRUAN, DAN BANYAK LAGI. PERCUMA – Khidmat Nasihat PERCUMA-…


Monday, 28 March 2016 07:03 | 193 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan: ,

KAPSUL BIJI APRIKOT ANTI KANSER

Sebotol (100 kapsul). Kapsul Biji Aprikot NdLife dapat mengurangkan migrain dan juga stress. Hanya telan 3 biji setiap hari dan rasai kesan ketara seawal 3 hari. VITAMIN B17 TERAPI METABOLIK KANSER & KETUMBUHAN Sumber Vitamin B17 banyak dikesan dalam biji aprikot yang pahit dan mampu mengubati penyakit-penyakit metabolik seperti kanser & ketumbuhan. TEMPAHAN secara SMS / Whatsapp : +6011-11577 206 hantar…


Tuesday, 08 March 2016 01:44 | 292 views | Kategori: Perubatan
Label Iklan: , , ,

PromosiNiaga.net – Hantar Iklan Tanpa Daftar

Promosikan Perniagaan dan perkhidmatan yang anda jalankan secara online. Ini akan membantu anda mendapat pelanggan dari seluruh Malaysia. PromosiNiaga.net menyediakan perkhidmatan iklan secara online PERCUMA kepada seluruh rakyat Malaysia. Perkhidmatan ini disediakan oleh: www.JaguhInternet.net – See more at: http://www.promosiniaga.net/perkhidmatan/hantar-iklan-tanpa-daftar.htm


Tuesday, 26 April 2016 07:26 | 1,347 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , ,

Kapsul Daun Durian Belanda

NDLife Kapsul Daun Durian Belanda Kapsul Daun Durian Belanda Kapsul daub durian belanda 1 Khasiat Kapsul Daun Durian Belanda NDLife : * Membantu merawat kanser. * Anti-sembelit. * Menurunkan asid urik (Gout). * Membantu antibodi tubuh. * Memudakan sel badan. * Mencegah selsema. * Mengatasi masalah kencing tidak lawas. kapsul daun durian belanda 2 CARA PENGAMBILAN :- 3 biji pagi, 3 biji malam.…


Tuesday, 08 March 2016 01:41 | 334 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: ,

Tips dan Petua Kesihatan LELAKI

Salam Sejahtera, Umur dah meningkat? Badan kian lemah? Dapatkan produk dan tips kesihatan untuk lelaki dan wanita di sini. Pelbagai produk tempatan berkualiti dgn harga berpatutan dapatkan segera klik Web di bawah http://www.iklanproduk.biz


Wednesday, 27 April 2016 00:52 | 69 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).