DanaNiaga2u

http://www.dananiaga2u.com/starthttp://www.kedaipaklong.com/produk-lelaki/vxgra-men-cream.htmlhttp://www.khasiatherba.com/produk-herba/minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.kedaipaklong.com/produk-kesihatan/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlMiniLove Gelhttp://www.DanaNiaga2u.com/startvgrip kedaimesra



Kelas Menjahit Express



Berminat untuk belajar menjahit ? Masih baru di dalam bidang jahitan ? Ingin menambah kemahiran menjahit ?

Lynns Boutique & Collections memberikan peluang keemasan kepada mereka yang berminat untuk menyertai kelas jahitan kami. Kelas terbuka kepada sesiapa samaada mempunyai pengetahuan menjahit atau tidak. Kelas terhad kepada wanita sahaja.

Pakej menjahit pakaian kami adalah seperti kategori berikut:

Kelas Permulaan (Basic) 50 Sessi – Terbuka kepada semua, sama ada mempunyai pengalaman menjahit atau pun tidak.

Kelas Pertengahan (Intermediate) 100 Sessi – Terbuka kepada yang mempunyai pengetahuan asas menjahit.
Kelas Lanjutan (Advance) 150 Sessi – Terbuka kepada mereka yang mempunyai asas menjahit dan ingin melanjutkan atau menambah kepakaran dalam bidang jahitan.
Kelas jahitan Express (6 bulan penuh masa dan boleh dipendekkan mengikut keupayaan sendiri). Keterangan lanjut boleh di lihat di Project Spesifikasi Pakaian
Kursus pendek – Kami menawarkan pelbagai kursus jangka pendek yang relevant dengan keperluan masa kini. Antara contoh seperti “patch work”, menjahit kusyen, menjahit langsir, menjahit “soft toys”, kraftangan iaitu membuat kad, “key chain”, membuat kasut bayi, membuat gelang tangan kristal, rantai leher kristal, kerongsang kristal, anting-anting kristal, set barangan bayi dari kain termasuk comforter, menjahit beg tangan, set cadar pengantin, baju pengantin, “dress” sarung bantal, Blouse berbagai fesyen, Kurung berbagai fesyen, kebaya berbagai fesyen, seluar berbagai fesyen, jubah berbagai fesyen, baju pengantin berbagai fesyen, punjabi suit berbagai fesyen, blouse sari berbagai fesyen, jahitan fesyen cara butik dan bermacam-macam lagi. dan lain-lain lagi. Semua kelas kami akan diajarkan oleh guru yang bertauliah dan berpengalaman serta peramah. Jadual adalah tertakluk kepada siapa cepat dia dulu . Peserta hanya perlu melihat kursus yang diminati dan talipon kami untuk membuat Pendaftaran. Anda boleh memilih hari dan masa yang bersesuaian dengan kerjaya atau bidang yang diceburi. Anda cuma perlu selalu melihat tawaran mengenai jenis kursus yang ditawarkan melalui laman web kami di lynnsbc.blogspot.com

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • kursus menjahit di lahad datu
  • belajar menjahit di kluang
  • kelas menjahit di segamat
  • kelas menjahit johor bahru 2016
  • kursua menjahit penang area pulau 2016
  • kursus jahitan bergaji di lahad datu/
  • kursus jahitan saree blouse dan punjabi suit percuma in klang
  • kursus jahitan saree blouse dan punjabi suits percuma
  • tempat belajar jahit baju kluang
  • kelas menjahit blouse di segamat
  • kelas menjahit area lahad datu 2016
  • kelas jahitan percuma di port dickson
  • belajar menjahit lahad datu
  • belajar menjahit pulau pinang 2016
  • cara jahit saree blouse
  • diamanakah khursus menjahit di langkawi
  • jadual gaji guru akademik jahitan kota kinabalu
  • jahitan saree blouse
  • kelas jahit kemas jerteh
  • Kelas jahitan Lahad Datu
  • vacancy guru menjahit melaka



Iklan Teks Premium




constuction_bar

Saturday, 24 November 2012 15:59 Kategori: Pendidikan-Kursus
Label Iklan: , ,

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











INCOME Online

bebas-hutang




Iklan FB Percuma

tijarahmaya-logo-free-iklanKami sediakan tapak iklan PERCUMA untuk Anda. Kenapa nak bayar, jika boleh dapat FREE..! Iklankan TANPA HAD, produk, servis dan perniagaan anda di sini… http://www.iklanFBpercuma.com


Thursday, 05 May 2016 00:03 | 169 views | Kategori: Internet
Label Iklan: , , ,

Nak beli Produk MUDAH?

Kami menjual produk-produk kesihatan utk kebahagian Suami-Isteri. Jangan malu-malu, beli online jer… Mudah dan senang Layari laman web kami http://www.rezekiberkat.com


Thursday, 05 May 2016 02:48 | 178 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Tips dan Petua Kesihatan LELAKI

Salam Sejahtera, Umur dah meningkat? Badan kian lemah? Dapatkan produk dan tips kesihatan untuk lelaki dan wanita di sini. Pelbagai produk tempatan berkualiti dgn harga berpatutan dapatkan segera klik Web di bawah http://www.iklanproduk.biz


Wednesday, 27 April 2016 00:52 | 190 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).