IklanHarian2u.comKhasiatHerba.comHomestay LangkawiOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelAzizul NasriHUB - TerunaSejati.com
jawatan kosong

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Kelas Menjahit Express



Berminat untuk belajar menjahit ? Masih baru di dalam bidang jahitan ? Ingin menambah kemahiran menjahit ?

Lynns Boutique & Collections memberikan peluang keemasan kepada mereka yang berminat untuk menyertai kelas jahitan kami. Kelas terbuka kepada sesiapa samaada mempunyai pengetahuan menjahit atau tidak. Kelas terhad kepada wanita sahaja.

Pakej menjahit pakaian kami adalah seperti kategori berikut:

Kelas Permulaan (Basic) 50 Sessi – Terbuka kepada semua, sama ada mempunyai pengalaman menjahit atau pun tidak.

Kelas Pertengahan (Intermediate) 100 Sessi – Terbuka kepada yang mempunyai pengetahuan asas menjahit.
Kelas Lanjutan (Advance) 150 Sessi – Terbuka kepada mereka yang mempunyai asas menjahit dan ingin melanjutkan atau menambah kepakaran dalam bidang jahitan.
Kelas jahitan Express (6 bulan penuh masa dan boleh dipendekkan mengikut keupayaan sendiri). Keterangan lanjut boleh di lihat di Project Spesifikasi Pakaian
Kursus pendek – Kami menawarkan pelbagai kursus jangka pendek yang relevant dengan keperluan masa kini. Antara contoh seperti “patch work”, menjahit kusyen, menjahit langsir, menjahit “soft toys”, kraftangan iaitu membuat kad, “key chain”, membuat kasut bayi, membuat gelang tangan kristal, rantai leher kristal, kerongsang kristal, anting-anting kristal, set barangan bayi dari kain termasuk comforter, menjahit beg tangan, set cadar pengantin, baju pengantin, “dress” sarung bantal, Blouse berbagai fesyen, Kurung berbagai fesyen, kebaya berbagai fesyen, seluar berbagai fesyen, jubah berbagai fesyen, baju pengantin berbagai fesyen, punjabi suit berbagai fesyen, blouse sari berbagai fesyen, jahitan fesyen cara butik dan bermacam-macam lagi. dan lain-lain lagi. Semua kelas kami akan diajarkan oleh guru yang bertauliah dan berpengalaman serta peramah. Jadual adalah tertakluk kepada siapa cepat dia dulu . Peserta hanya perlu melihat kursus yang diminati dan talipon kami untuk membuat Pendaftaran. Anda boleh memilih hari dan masa yang bersesuaian dengan kerjaya atau bidang yang diceburi. Anda cuma perlu selalu melihat tawaran mengenai jenis kursus yang ditawarkan melalui laman web kami di lynnsbc.blogspot.com

Incoming search terms:

  • kelas menjahit kuala terengganu 2014 (6)
  • kelas menjahit di ipoh (6)
  • kelas menjahit alor setar (5)
  • kelas menjahit di alor setar (3)
  • kelas menjahit di terengganu 2015 (3)
  • belajar menjahit di segamat (3)
  • kelas belajar menjahit di kluang (2)
  • kursus jahitan kemas kuala terengganu (2)
  • fesyen beg cara menjahit (2)
  • kursus percuma jangka pendek di sabah (2)
  • kursus jahitan di segamat (2)
  • kursus jahitan jangka pendek di perak (2)
  • kursus jahitan butik di sri iskandar perak (2)
  • Tempat belajar kemudi kereta di ipoh perak (2)
  • pusat khusus jahitan kuala berang] (2)
  • pulau pinang (2)
  • belajar menjahit di kluang (2)
  • khusus menjahit kuala terengganu 2015 (2)
  • kursus belajar menjahit di k trg (1)
  • Kursus Jahitansaree blouse (1)
  • kursus jahitan tudung di pasir gudang (1)
  • kursus jahitan percuma di terengganu (1)
  • kursus jangka pendek di seremban (1)
  • kursus jahitan (1)
  • kursus jahitan mara perak (1)
  • kursus jahitan kolej komuniti negeri sembilan (1)
  • kursus jahitan baju sehari terengganu (1)
  • kelas jahitan murah putrajaya 2015 (1)
  • kursus jangka pendek jahitan di pontian (1)
  • kursus jangka pendek kolej komuniti alor setar (1)
  • kursus jangka pendek kolej komuniti kuala terengganu (1)
  • kusus jahitan kuala terengganu kolej komuniti (1)
  • langsir kelas di ipoh (1)
  • nak belajar jahit segera di segamat (1)
  • No tel kelas menjahit area penang (1)
  • pengalaman belajar jahit di giatmara alor setar (1)
  • permohonan kursus jahitan kemas dimelaka (1)
  • SEKOLAH JAHITAN ALOR SETAR (1)
  • tempat belajar percuma di kuala terengganu (1)
  • kursus solekan asas dan lanjutan 2014 dan 2015 ipoh (1)
  • kursus pendek kemas alor setar (1)
  • kursus membuat kraftangan di negeri sembilan 2014 (1)
  • kursus menjahit di perak (1)
  • kursus menjahit di putrajaya 2015 (1)
  • kursus menjahit kemas segamat (1)
  • kursus menjahit kusyen kereta (1)
  • kursus menjahit langsir kaw pulau pinang (1)
  • kursus menjahit penang (1)
  • kursus menjahit percuma 2015 putrajaya (1)
  • tmpat yg mnawarkan kursus mnjahit di terengganu (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Saturday, 24 November 2012 15:59 Kategori: Pendidikan-Kursus
Label Iklan: , ,
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI: Homestay, Kereta Sewa dan Pakej Pelancungan ke pulau2 dan tempat menarik sekitar LANGKAWI. di uruskan oleh : UH RSA Trading (kv 0008929-h 01115055313 call @ whatapp fax 049661373 email : uhrsatrading@yahoo.com


Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 845 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 839 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).