IklanHarian2u.comKhasiatHerba.comHomestay LangkawiOkey-my Kunyit PutihMiniLove GelAzizul NasriHUB - TerunaSejati.com
jawatan kosong

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Jom selesaikan CCRIS, CTOS & MUFLIS



PERKHIDMATAN KAMI UNTUK ANDA…….

Jika anda terlibat dalam masalah :

Kad Kredit
• Menanggung beban hutang yang tinggi melebihi kemampuan .
• Menanggung beban interest yang melampau.
• Nama anda telah di Senarai Hitamkan
• Pening, Gelisah, Resah dalam mencari jalan keluar.

JANGAN BIMBANG! NPL SMART SOLUTION BERSAMA ANDA MEMBERI JALAN PENYELESAIANNYA!

a) Kami bersedia berunding dengan pihak bank bagi mendapatkan pengurangan jumlah yang rendah KHAS UNTUK ANDA.
b) Kami akan berunding untuk pihak ANDA untuk membayar jumlah yang perlu sahaja.
c) Kami akan memastikan nama anda telah digugurkan dari di Senarai Hitamkan oleh institusi kewangan.
d) Anda tidak perlu resah, gelisah serta pening lagi kerana masalah anda telah kami selesaikan.

RUMAH
• Menerima Notis Lelongan oleh pihak bank.
• Menerima Notis Saman Muflis.
• Masalah dalam penjualan perumahan
• Masalah dalam pembelian rumah lelong/ baru
• Menanggung beban interest yang tinggi

a) Kami akan menghentikan tindakan lelongan dengan segera, walaupun lelongan akan berlaku keesokkan harinya.
b) Kami juga membantu menghentikan tindakan saman muflis.
c) Membantu anda dalam penjualan dan pembelian rumah serta menyelesaikan masalah deposit dan pembayaran wang guaman terlebih dahulu.
d) Kami akan mengurangkan beban interest perumahan anda yang tidak mampu anda pikul lagi.
e) Kami juga turut menyediakan khidmat refinance untuk rumah anda.

KENDERAAN

• Notis penarikan telah dikeluarkan
• Beban INTEREST tertunggak yang meningkat setiap hari.
• Nama telah disenarai hitamkan (ctos)

JANGAN RISAU, GELISAH SERTA PENING KEPALA JUMLAHLAH KAMI DENGAN SEGERA!

a) Kami membantu menghentikan penarikan kereta anda dengan segera, maka anda tidak perlu bersusah payah memikirkan tempat untuk menyembunyikan kenderaan anda.
b) Kami membantu mengurangkan rebet supaya anda tidak disenarai hitamkan dan dijatuhkan hukuman.
c) Kami turut membeli kenderaan anda dengan harga yang tinggi dari pasaran.
d) Kami menawarkan perkhidmatan pinjaman 50% hingga ke 80% dari nilai semasa.

TANAH/ KEDAI/ PEJABAT

• Jangan biarkan harta anda tergadai begitu sahaja, kami sedia membantu anda mencari jalan keluar dan menangani masalah yang di hadapi:

a) Penghentikan tindakan lelongan harta
b) Penghentikan saman muflis
c) Pengurangan baki hutang tertunggak
d) Pengurangan kos-kos guaman

BANKRAP/ MUFLIS

• Jangan risau masih ada lagi peluang untuk anda melepasi masalah tersebut, kami sedia membantu anda:

a) Pengurangan baki hutang bank
b) Bayaran awal untuk bebas muflis
c) Pelepasan harta yang dibekukan dari Jabatan Insolvensi Malaysia.

PINJAMAN BERCAGARKAN HARTA & KENDERAAN (PERNIAGAAN/ INDIVIDU)
• Pinjaman 50% hingga ke 80% dari nilai semasa & tempoh pinjaman fleksibel/ kelulusan yang cepat.

PERKHIDMATAN LAIN:
• Menyediakan perkhidmatan menyemak status/ sejarah lampau kredit

DOKUMENT YANG DIPERLUKAN:

• Dokument berbeza-beza mengikut kes yang diutarakan oleh pihak anda, contoh sebarang surat yang dikeluarkan oleh pihak bank/ mahkamah atau surat menyurat yang menyatakan masalah yang dihadapi. (ccris/ ctos/ muflis)

• Pinjaman perniagaan/ individu yang bercagar document diperlukan:
a) Geran kereta/ tanah/ rumah (untuk dicagarkan)
b) S&P jual beli
c) Cukai pintu/ cukai tanah
d) Gambar kereta/ tanah/ rumah (untuk dicagarkan)
e) Salinan kad pengenalan
f) SSM (pendaftaran syarikat)
g) Penyata bank 6 hingga ke 12 bulan

PELUANG KEEMASAN UNTUK ANDA MENJADI RAKAN KONGSI NPL SMART SOLUTION.

Kami menjemput sahabat-sahabat bumiputra yang berminat untuk menjalankan perniagaan yang sah, mudah dan menguntungkan, bermodalkan 50k hingga ke 100k kami membuka peluang keemasan ini untuk mereka yang benar-benar ikhlas serta jujur dalam merealisasikan impian kami “bersama mengukuhkan ekonomi ummah’. Perniagaan yang kami jalankan tiada saingan di Malaysia, hanya kami satu-satunya yang menyediakan perkhidmatan permasalahan perbankan.

FAEDAH YANG BAKAL ANDA TERIMA SEBAGAI RAKAN KONGSI:

• Latihan komprensif oleh pakar-pakar kewangan kami.
• Bantuan kempen pemasaran & bahan-bahan pemasaran.
• Peluang menikmati ganjaran dan insentif menarik.
• Peluang memulihkan ekonomi ummah bersama-sama.

HUBUNGI KAMI DI TALIAN

019 253 1000 (Tuan Haji Muhammad Rosland)
019 387 1000 (Tuan Haji Muhammad Rosland)
012 684 6034 (En. Din)
012 678 7349 (En.Din)
012 697 9667 (Cik Mawar)

Incoming search terms:

  • pajak geran motor (173)
  • pajak geran kereta (148)
  • pajak geran motosikal (48)
  • pajak geran kereta di bank (38)
  • npl smart solution (37)
  • pinjaman pajak geran kereta (31)
  • pajak geran (18)
  • contoh surat pelepasan bankrap (13)
  • sandar geran kereta penang (12)
  • cara macam mana nak selesaikan bankrap (4)
  • cara selesaikan ccris (4)
  • pinjaman wang sungai petani (4)
  • penjual kereta yang menerima ccris di kuching (4)
  • cara mudah refinance kereta (3)
  • cara nak selesaikan ctos (3)
  • penyelesaian masalah ccris untuk pinjaman kereta (2)
  • di mana syarikat refinance credit kereta (2)
  • refinance kereta di seremban (2)
  • senarai nama bankrup c dalam sarawak (2)
  • cara untuk refinance motosikal (2)
  • prosedur selesaikan ccris (2)
  • cara selesaikan bayaran kereta tertunggak (2)
  • refinance rumah area seremban nama masalah (2)
  • pinjaman bercagar geran motor masai (1)
  • senarai muflis 2014 (1)
  • pinjaman bercagarkan motor di kuantan (1)
  • pinjaman bercagarkan geran kereta di johor (1)
  • senarai muflis di malaysia (1)
  • pinjaman bercagar kereta (1)
  • senarai nama individu muflis di malaysia (1)
  • ssm selesaikan hutang (1)
  • senarai nama orang muflis di malaysia (1)
  • senarai nama orang muflis di sarawak (1)
  • pinjaman becagar geran rumah dari individu kaya 2015 (1)
  • refinance motosikal dikuantan (1)
  • pinjaman macam2 boley di cagarkan area jb (1)
  • refinance loan kereta johor (1)
  • refinance kereta yang dah tertunggak dekat bank (1)
  • refinance kereta seremban (1)
  • alamat syrikat ctos di ampang (1)
  • refinance kereta di kuching (1)
  • refinance kereta dengan syarikat pinjaman (1)
  • selesaikan masalah ccris (1)
  • refinance motosikal penang (1)
  • semak nama bangkrap (1)
  • pinjaman selesai kan hutang ctos (1)
  • senarai muflis (1)
  • pinjaman bercagarkan rumah wang berlesen di kuantan (1)
  • perkhidmatan pinjaman pajak geran shah alam (1)
  • Penang geran fees? (1)

Tanya pasal iklan ni :

comments




Thursday, 07 June 2012 04:04 Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan:
adamn-power-top-sales

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 830 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 816 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI: Homestay, Kereta Sewa dan Pakej Pelancungan ke pulau2 dan tempat menarik sekitar LANGKAWI. di uruskan oleh : UH RSA Trading (kv 0008929-h 01115055313 call @ whatapp fax 049661373 email : uhrsatrading@yahoo.com


Belajar cara jualan online yang berkesan dengan web SEO

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari. Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda…


Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).