mukmin07@hotmail.comKhasiatHerba.comHomestay LangkawiOkey-my Kunyit PutihMiniLove Geljjonatota@gmail.comHUB - TerunaSejati.com
Join Free - Peluang dapat Hadiah Percuma

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

Jom selesaikan CCRIS, CTOS & MUFLIS



PERKHIDMATAN KAMI UNTUK ANDA…….

Jika anda terlibat dalam masalah :

Kad Kredit
• Menanggung beban hutang yang tinggi melebihi kemampuan .
• Menanggung beban interest yang melampau.
• Nama anda telah di Senarai Hitamkan
• Pening, Gelisah, Resah dalam mencari jalan keluar.

JANGAN BIMBANG! NPL SMART SOLUTION BERSAMA ANDA MEMBERI JALAN PENYELESAIANNYA!

a) Kami bersedia berunding dengan pihak bank bagi mendapatkan pengurangan jumlah yang rendah KHAS UNTUK ANDA.
b) Kami akan berunding untuk pihak ANDA untuk membayar jumlah yang perlu sahaja.
c) Kami akan memastikan nama anda telah digugurkan dari di Senarai Hitamkan oleh institusi kewangan.
d) Anda tidak perlu resah, gelisah serta pening lagi kerana masalah anda telah kami selesaikan.

RUMAH
• Menerima Notis Lelongan oleh pihak bank.
• Menerima Notis Saman Muflis.
• Masalah dalam penjualan perumahan
• Masalah dalam pembelian rumah lelong/ baru
• Menanggung beban interest yang tinggi

a) Kami akan menghentikan tindakan lelongan dengan segera, walaupun lelongan akan berlaku keesokkan harinya.
b) Kami juga membantu menghentikan tindakan saman muflis.
c) Membantu anda dalam penjualan dan pembelian rumah serta menyelesaikan masalah deposit dan pembayaran wang guaman terlebih dahulu.
d) Kami akan mengurangkan beban interest perumahan anda yang tidak mampu anda pikul lagi.
e) Kami juga turut menyediakan khidmat refinance untuk rumah anda.

KENDERAAN

• Notis penarikan telah dikeluarkan
• Beban INTEREST tertunggak yang meningkat setiap hari.
• Nama telah disenarai hitamkan (ctos)

JANGAN RISAU, GELISAH SERTA PENING KEPALA JUMLAHLAH KAMI DENGAN SEGERA!

a) Kami membantu menghentikan penarikan kereta anda dengan segera, maka anda tidak perlu bersusah payah memikirkan tempat untuk menyembunyikan kenderaan anda.
b) Kami membantu mengurangkan rebet supaya anda tidak disenarai hitamkan dan dijatuhkan hukuman.
c) Kami turut membeli kenderaan anda dengan harga yang tinggi dari pasaran.
d) Kami menawarkan perkhidmatan pinjaman 50% hingga ke 80% dari nilai semasa.

TANAH/ KEDAI/ PEJABAT

• Jangan biarkan harta anda tergadai begitu sahaja, kami sedia membantu anda mencari jalan keluar dan menangani masalah yang di hadapi:

a) Penghentikan tindakan lelongan harta
b) Penghentikan saman muflis
c) Pengurangan baki hutang tertunggak
d) Pengurangan kos-kos guaman

BANKRAP/ MUFLIS

• Jangan risau masih ada lagi peluang untuk anda melepasi masalah tersebut, kami sedia membantu anda:

a) Pengurangan baki hutang bank
b) Bayaran awal untuk bebas muflis
c) Pelepasan harta yang dibekukan dari Jabatan Insolvensi Malaysia.

PINJAMAN BERCAGARKAN HARTA & KENDERAAN (PERNIAGAAN/ INDIVIDU)
• Pinjaman 50% hingga ke 80% dari nilai semasa & tempoh pinjaman fleksibel/ kelulusan yang cepat.

PERKHIDMATAN LAIN:
• Menyediakan perkhidmatan menyemak status/ sejarah lampau kredit

DOKUMENT YANG DIPERLUKAN:

• Dokument berbeza-beza mengikut kes yang diutarakan oleh pihak anda, contoh sebarang surat yang dikeluarkan oleh pihak bank/ mahkamah atau surat menyurat yang menyatakan masalah yang dihadapi. (ccris/ ctos/ muflis)

• Pinjaman perniagaan/ individu yang bercagar document diperlukan:
a) Geran kereta/ tanah/ rumah (untuk dicagarkan)
b) S&P jual beli
c) Cukai pintu/ cukai tanah
d) Gambar kereta/ tanah/ rumah (untuk dicagarkan)
e) Salinan kad pengenalan
f) SSM (pendaftaran syarikat)
g) Penyata bank 6 hingga ke 12 bulan

PELUANG KEEMASAN UNTUK ANDA MENJADI RAKAN KONGSI NPL SMART SOLUTION.

Kami menjemput sahabat-sahabat bumiputra yang berminat untuk menjalankan perniagaan yang sah, mudah dan menguntungkan, bermodalkan 50k hingga ke 100k kami membuka peluang keemasan ini untuk mereka yang benar-benar ikhlas serta jujur dalam merealisasikan impian kami “bersama mengukuhkan ekonomi ummah’. Perniagaan yang kami jalankan tiada saingan di Malaysia, hanya kami satu-satunya yang menyediakan perkhidmatan permasalahan perbankan.

FAEDAH YANG BAKAL ANDA TERIMA SEBAGAI RAKAN KONGSI:

• Latihan komprensif oleh pakar-pakar kewangan kami.
• Bantuan kempen pemasaran & bahan-bahan pemasaran.
• Peluang menikmati ganjaran dan insentif menarik.
• Peluang memulihkan ekonomi ummah bersama-sama.

HUBUNGI KAMI DI TALIAN

019 253 1000 (Tuan Haji Muhammad Rosland)
019 387 1000 (Tuan Haji Muhammad Rosland)
012 684 6034 (En. Din)
012 678 7349 (En.Din)
012 697 9667 (Cik Mawar)

  • pajak geran motor
  • pajak geran kereta
  • pajak geran motosikal
  • pajak geran kereta di bank
  • npl smart solution
  • pinjaman pajak geran kereta
  • pajak geran
  • contoh surat pelepasan bankrap
  • sandar geran kereta penang
  • penjual kereta yang menerima ccris di kuching
  • cara macam mana nak selesaikan bankrap
  • cara selesaikan ccris
  • cara pajak rumah bank rakyat
  • cara nak selesaikan ctos
  • senarai nama bankrup c dalam sarawak
  • jabatan insolvensi seremban boleh tak bayar hutang bank
  • di mana syarikat refinance credit kereta
  • prosedur selesaikan ccris
  • sandar geran tanah beli kereta
  • cara untuk refinance motosikal
  • cara selesaikan bayaran kereta tertunggak
  • refinance kereta dengan syarikat pinjaman
  • senarai nama orang muflis di malaysia
  • senarai nama muflis 2014
  • senarai nama individu muflis di malaysia
  • sambung bayar kereta orang bankrap
  • senarai muflis 2014
  • pinjaman becagar geran rumah dari individu kaya 2015
  • pinjaman bercagar kereta
  • pinjaman macam2 boley di cagarkan area jb
  • senarai muflis
  • refinance motosikal dikuantan
  • pinjaman selesai kan hutang ctos
  • refinance kereta yang dah tertunggak dekat bank
  • refinance kereta seremban
  • semak nama bangkrap
  • rayuan untuk bankrup
  • refinance kereta di kuching
  • loan refinance kereta negeri sembilan
  • cara pajak surat geran kereta
  • cara nak selesaikan blacklist 2014
  • cara menyelesaikan masalah muflis
  • cara mengatasi bankrap
  • cara cara untuk semak baki kad kredit
  • bantuan untuk selesai kan hutang ctos
  • bagaimana nak semak nama disenaraihitamkan ccris
  • bagaimana nak selesaikan masalah ctos
  • bagaimana menangani ctos
  • cara pelepasan muflis
  • cara re finance tanah
  • cara selesai ccris
  • nama muflis 2014
  • alamat syrikat ctos di ampang
  • kereta untuk ccris dekat jb
  • kedai pajak geran motor area ampang
  • hutang ctos nak selesaikan
  • contoh surat rayuan pelepasan bankrap
  • cara2 nak selesaikan bayar duit kete yg tertunggak
  • cara-cara mengatasi ccris
  • cara selesaikan nama ctos
  • bagaimana cara menarik keluar CTOS



Iklan Teks Premium






Thursday, 07 June 2012 04:04 Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan:

Tanya pasal iklan ni :

comments

Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:











Beli Online


Teruna-Sejati-kedai18sx




PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 1,176 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Waiter/Waitress di Restoran Ida Murni

-Pekerja yang rajin -Lelaki dan perempuan di perlukan -Waktu operasi : 7.00 hingga 5.00 petang -Bersihkan restoran , mengangkat pinggan, serve customer dan mengira harga makanan (akan diberikan tunjuk ajar) -Perempuan :mempunyai kenderaan sendiri ke tempat kerja Berminat hubungi fida di talian /whatapp 0133510415


Saturday, 21 February 2015 01:14 | 92 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan:

PROMOSI GAZEBO TERKINI – Harga Promosi

pembinaan gazebo, pergola, TAMAN KOLAM . Untuk pengetahuan anda semua, kami menjalankan sepenuhnya proses pembuatan & pembinaan barangan yang ditempah di kilang kami, hanya pemasangan sahaja di rumah pelanggan. Ini bertujuan untuk mengelakkan kawasan kediaman pelanggan tidak kotor & tidak bising bagi keselesaan jiran tetangga. Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di 016-3968242 call/sms/whatsapp/telegram


Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


TERBARU : Cipta Income Kedua Anda Sendiri

Cipta Income Kedua Anda – Dengan 3 Langkah Mudah – Berbelanja Tanpa Usik Duit Gagi – Anda Boleh Simpan 100% Duit Gaji Anda – Ikut Sahaja Arahan Langkah Demi Langkah – Semuanya Telah Disediakan – Hanya 30% Sahaja Usaha Anda Diperlukan, 70% Lagi Sistem Yang Lakukan – BARU DILANCARKAN


PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI: Homestay, Kereta Sewa dan Pakej Pelancungan ke pulau2 dan tempat menarik sekitar LANGKAWI. di uruskan oleh : UH RSA Trading (kv 0008929-h 01115055313 call @ whatapp fax 049661373 email : uhrsatrading@yahoo.com


Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 1,225 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).