http://www.iklanterkini2u.com/promosi/vxgra-men-cream.htmlhttp://iklanniaga2u.com/rm20segerahttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/khasiat-minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlhttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/set-suami-isteri-minilove.htmlhttp://www.DanaNiaga2u.com/starthttp://www.iklanterkini2u.com/promosi/serum-vgrip-jadi-isteri-macam-malam-pertama.htmlPinjaman Peribadi – Pembiayaan on line untuk Kerajaan – Swasta PGM – Badan BerkanunPinjaman Peribadi – Pembiayaan on line untuk Kerajaan – Swasta PGM – Badan Berkanun / Kontak / Bank
DAPATKAN pinjaman peribadi koperasi dengan segera & interest yg rendah – tanpa penjamin
Menawarkan perkhidmatan menguruskan skim pinjaman peribadi mudah sehingga RM200, 000 tanpa penjamin untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun melalui KOPERASI dan BANK . Anda boleh memohon dengan mudah termasuk sektor swasta dengan pelbagai skim pinjaman peribadi , kenderaan, perumahan dan lain lain , tidak kira di mana anda berada , kami mempunyai jaringan rangkaian di seluruh Malaysia.
Kami juga merupakan perunding kewangan yang diiktiraf . Kami tidak memberi pinjaman tetapi menguruskan permohonan pembiayaan melalui Koperasi dan Bank dengan mengunakan khidmat gaya pos dan rundingan terus.

Kami juga sedang mengadakan promosi khas kepada pemohon dan agen di bawah kami. Kami menawarkan hadiah- hadiah menarik berupa wang tunai, komputer peribadi dan lain- lain kepada anda. Sila rujuk ruang promosi untuk maklumat lanjut!
PERHATIAN!!!! Pastikan Anda di dalam SEKTOR AWAM @ SWASTA Klik di ruangan yang bersesuaian dengan Anda!!!!!
Untuk kakitangan kerajaan & badan berkanun , pinjaman boleh dibuat melalui salah satu koperasi yang tersenarai. Pihak kami akan menghubungi anda setelah kami menerima pesanan. Anda juga boleh menggunakan borang untuk bertanyakan soalan kepada kami. , Pemohon boleh meminjam sehingga RM150, 000 dan pinjaman akan di luluskan biarpun nama anda berada dalam senarai hitam (sila klik Syarat dan kelayakan untuk mendapat maklumat lanjut tentang dokumen yang diperlukan untuk meminjam).

* Blacklist layak memohon.
* Pembiayaan skim ini terhad kepada 60% gaji tetap bulanan (iaitu jumlah potongan dari gaji pemohon termasuk ansuran untuk pinjaman yang di pohon tidak boleh melebihi 60% gaji tetap bulanan) bagi kakitangan kerajaan Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak. contoh kiraan (Jumlah gaji kasar x 60% – potongan sediada = Jumlah kelayakan potongan)
* Skim pembiayaan ini sah disisi undang undang, pembiayaan dari KOPERASI dan Bank melalui potongan Biro Angkasa.
* Tempoh bekerja @ perkhidmatan melebihi 2 bulan .
* Jangkamasa bayaran balik pinjaman adalah 1 tahun sehingga 20 tahun (tertakluk kepada kelayakan)
* Berumur tidak kurang daripada 18 tahun. Tidak melebihi 58 tahun (semasa tamat perkhidmatan)
* Potongan melalui Biro Angkasa

CARA BAYARAN BALIK
*Biro Perkhidmatan Angkasa(BPA)
*Potongan Gaji Majikan(PGM)
Pinjaman Peribadi – Pembiayaan on line untuk Kerajaan – Swasta PGM – Badan Berkanun / Kontak
http://pinjaman10koperasi.blogspot.com

Untuk tahu PRA-KELULUSAN jumlah pinjaman
sila SMS dengan taip
Nama penuh>Umur>Jabatan>Jumlah gaji pokok>Jumlah elaun tetap>
Junlah potongan Biro Angkasa>Jumlah gaji bersih
(Hantar kepada 0173571707)

atau layari laman web kami
di http://pinjaman10koperasi.blogspot.com

Carian dari Google untuk iklan ini....
 • pinjaman peribadi untuk pekrja swasta di batu pahat
Tempah website / System Affiliate untuk Perniagaan Anda... klik sini

Iklan Teks Premium
  constuction_bar

  Sunday, 22 July 2012 22:10 Kategori: Servis-Perkhidmatan
  Label Iklan: , , , , , ,

  Tanya pasal iklan ni :

  comments

  Tak jumpa apa yang anda cari? Gunakan SEACRH di bawah:  Tempah Website 2017  Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).