DanaNiaga2u

http://www.dananiaga2u.com/starthttp://www.kedaipaklong.com/produk-lelaki/vxgra-men-cream.htmlhttp://www.khasiatherba.com/produk-herba/minyak-kunyit-hitam.htmlhttp://www.kedaipaklong.com/produk-kesihatan/kapsul-kunyit-putih-anti-kanser.htmlMiniLove Gelhttp://www.DanaNiaga2u.com/startvgrip kedaimesra



Iklan Teks Premium : RM 40 sebulan.

(Offer) MACA Spray MURAH – Tahan Pancut AWAL

Sempena Promosi ini, kami OFFER cuma bayar RM 70.00 shj (Jimat RM30.00) TERHAD kepada 10 Pelanggan Pertama sahaja. Cara tempahan di bawah @ SMS : Maca Spray +6019-610 1095 PAK LONG (Wasap) Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubunganseks yang lebih panjang dan lama. Wieters® MACA diluluskan oleh pihak berkuasa…


Pendapatan TANPA MENAJA

Salam semua Mari kita berjimat cermat. Dapatkan diskaun bil2 anda sehingga 50%… Sambil jana pendapata santai tanpa menaja


Tab Mandi Rendam Dewasa (Promosi Hebat)

Tab mandi rendam SPA dewasa mudah alih ukuran 124 x 72 x 63 cm Diperbuat dari PP plastik, kukuh, lasak dengan air panas atau mandian ais. Baik untuk rendam badan bersama garam, rendam bersama aromaherapy oil, ais terapi dan berbagai lain kegunaan. Berat tab mandi ialah 8 kilo. Saiz 123.2 (lebar) x 71.7 x 65.8 (tinggi) cm. Ada penutup lubang laluan keluar air. Tab boleh letak di mana2, tidak perlu pemasagan…


Saturday, 12 November 2016 11:00 | 75 views | Kategori: Alatan Rumah
Label Iklan: , , ,

Rumah Sewa Di Apartment Permata (Bandar Perda, Pulau Pinang)

*Bandar Perda, Bukit Mertajam. Pulau Pinang *Tingkat 3 | Lot Tepi *3 Bilik Tidur | 1 Bilik Air *Dilengkapi Sepenuhnya Grill & Awning *Tempat Letak Kereta (Terbuka) *RM370.00/Sebulan *Kemasukan Segera…

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • rumah sewa beli kuantan
  • Rumah sewa kulai jaya nov 2016
Monday, 14 November 2016 08:34 | 28 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , , , , , , , ,

Rumah untk di sewa

Rumah Apartment low Cost 3 bilik untuk di sewa.Lokasi rumah di Seremban 2, beralamat 13-2-A, Blok Cempaka N, Garden Avenue, Seremban 2, seremban, Negeri Sembilan.Berhampiran Pasaraya Maidin, Jaya Jusco, sekolah,…

Wednesday, 27 July 2016 10:54 | 83 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , ,

rumah/bilik ns homestay untuk disewa

Rumah berkembar dua, berdekatan dengan Dewan 2020, Hotel seri malaysia, Mini Putrajaya, Kompleks KDN. Semua peralatan asas di sediakan.

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • sekolah menengah ulu tiram bohsia
Tuesday, 21 June 2016 08:01 | 74 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan: ,

Rumah Semibanglo Dan Ladang Kelapa Sawit

Ladang Kelapa sawit 10 ekar (700 pokok) serta rumah semibanglo SPNB di atas tanah suku ekar untuk dijual.Keseluruhan tanah 10 ekar suku.Direct owner.Harga boleh runding.Untuk keterangan lanjut hubungi En.Syed : 017 9720745

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • rumah sewa rm300 di jerantut
  • www urutan makyah kuantan
Friday, 10 June 2016 05:59 | 94 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , ,

Rumah Sewa Seksyen 19, Shah Alam

Rumah Teres Dua Tingkat untuk disewa di Seksyen 19 Shah Alam. Kemudahan: – Sekolah – Klinik Kesihatan – Masjid – Restoran – SALAM (Shah Alam Specialist Hospital) – Highway Plus, Kesas, LKSA Kemasukan SEGERA!!! Call Ani-0193124023

Monday, 09 May 2016 04:47 | 98 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , ,

APARTMENT TO LET

Apartment AU3 Keramat. Newly renovated, amenities, gated w covered parking. Available now..Only RM1300. Call 019-3126112

Tuesday, 09 February 2016 08:41 | 108 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: ,

RUMAH UNTUK DISEWA DI APARTMENT TERATAI, TAMAN PUTRA PERDANA

Apartment Teratai, Taman Putra Perdana, Puchong- 3 bilik dan 2 bilik air. Terletak berhampiran lebuhraya Mex dan Elit.Tiada tol untuk ke Putrajaya dan Cyberjaya.

Tuesday, 26 January 2016 02:03 | 168 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , , ,

Kontena / Cabin

Kami di SmartCon menjual pelbagai jenis kabin/ cabin baru dan second hand kontena / container yang boleh dimodifikasi sebagai GuardHouses, Storage Container, Container office,…

Monday, 18 January 2016 02:43 | 128 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan: , , , , , , , ,

Pengubasuaian dan Membaiki Rumah

Kami menyediakan perkhidmatan ubahsuai dan membaiki rumah…👉Membaiki bumbung 👉Kolam Renang dan Waterfall 👉Sistem Pam dan Pipe 👉Interior Design 👉Landscape Design

Monday, 02 November 2015 03:00 | 123 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan:

RUMAH TERES END LOT UNTUK DIJUAL

Rumah teres end lot untuk dijual diTaman Puteri Indah 8 Jln Teluk Intan Dengan Harga Rm 250k. Harga boleh dirunding lagi. Tiada masalah.

Tuesday, 06 October 2015 04:10 | 57 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: ,

rumah di taman lembah bujang utk disewa especially utk student uitm mrbok

rumah ytk disewa especially utk student uitm merbok. 10 minute dari utim merbok. berdekatan dgn mrsm merbok, bsn, kedai2, klinik dan jalanraya yang straight ke uitm merbok. rumah fully furnished. ada katil, almari, tv, peti ais, dapur and so on. satu rumah boleh duduk 4-5 org. call or message or whatsapp…

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • jual iphone 6s dimalaka secara angsuran
Monday, 25 May 2015 08:17 | 203 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan: , ,

kerja dr rumah

kerja dr rumah..promote website.. FREE REGISTER… Tiada apa2 bayaran dikenakan.. hanya promote link yg diberi, tak perlu jual barang.. Anda perlu open link dibawah dan register.. anda terus dapat USD25×3.4=RM85.00..lepas tu anda akan dapat link anda sendiri dan promote pd public, fb, tweeter, wechat,…

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • kerja kosong operator di kampung melayu subang
Monday, 04 May 2015 08:51 | 224 views | Kategori: Online Business
Label Iklan: , ,

Kontaktor Rumah

Anda memerlukan kontraktor rumah bagi membina rumah/banglo impian anda? Kami sedia membantu.. submission pelan kepada majlis, pelam arkitek, pinjaman kerajaan dan lain-lain perkhidmatan turut disediakan.. Hubungi kami di 0174428486 untuk maklumat lanjut..

Wednesday, 08 April 2015 02:30 | 196 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan: , ,

2 housemates diperlukan (Perempuan sahaja).. Kemasukan SEGERA!

2 housemates diperlukan kerana housemate sebelum ini berkahwin dan berpindah. -Pangsapuri Berembang Indah, Jelatek, Kuala Lumpur. -Mempunyai 3 bilik dan kelengkapan dapur memasak. -Berdekatang dengan LRT Jelatek dan Dato’ Keramat. -Berdekatan dengan stesen bas. -Sewa rumah RM150 seorang (termasuk api…

Tuesday, 17 February 2015 15:55 | 250 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan: , , , , ,

rumah sewa sekitar kulim

salam sy pljr unikl sdg mencari rumah utk disewa bg kemasukan bulan 3/2015 bajet rumah RM250 ke bwh dan mempunyai kelengkapan peti ais dan mesin basuh klu ada sila hubungi atau sms sy 0149026509 Terima kasih

Tuesday, 03 February 2015 04:23 | 283 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , ,

pembantu rumah dari indonesia

salam kami agensi pembantu rumah dari indonesia, kami mahu menawarkan pekerja muslim & kristin. Jujur, amanah. Tiada unsur tipu tipu 1.kost rm 7500 2.gaji rm800 3.tolak gaji 3bln 4.jaminan 3bln 5.kontrak kerja 2th NB: KAMI JUGA MELAYANI KERJASAMA DENGAN AGENSI YANG MEMBUTUHKAN.TAK KISAH KOST MAHAL,…

Friday, 30 January 2015 06:07 | 311 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan: , , ,

rumah utk disewa utk student uitm merbok

Rumah utk disewa utk student uitm merbok. Terbuka utk lelaki dan permpuan. Boleh diduduki seramai 4-5 org. Full furnished (tv, katil, almari, dapur, peti sejuk, mesin basuh dll). Rm 100/ org/bulan Di taman bujang fasa 5 (bujang utama). Berdekatan dgn uitm merbok, kedai2, mrsm merbok dll. Berminat ?…

Thursday, 22 January 2015 10:42 | 224 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan: , ,

mencarik rumah sewa ditaman wawasan kulai johor

Mencarik Rumah sewa 2 bilik pun ok..utk family di taman wawasan Kulai @ berdekatan..baject rm 300@350 sebulan..kadar segera.

Tuesday, 30 December 2014 09:46 | 315 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan: ,

PEKERJA DARI RUMAH DIPERLUKAN (SAMBILAN & SEPENUH MASA)

Hi, Jika anda nak bekerja dari rumah dan memiliki kemahiran berikut: 1: Mahir mengunakan komputer & internet. 2: Tahu mengunakan perisian Microsoft Office atau Open Office. 3: Boleh membaca dan menulis dalam berbahasa…

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • Aku nak gadis Janda Awek boleh bagi nombor talipon Main kongkek seminggu sekali duduk kawasan sekitar bandar jerantut pahang
  • nombor bohsia pontian johor
Wednesday, 17 December 2014 11:18 | 456 views | Kategori: Jawatan Kosong
Label Iklan: , , ,

urgent sale!!.rumah untuk di jual

Memerlukan pembeli dgn segera… DI TAMAN MACANG MANIS, LORONG 3… Keluasan tanah: 2445 sg.ft. Harga penilaian rumah oleh pihak bank 250k. Harga owner..kurang dr 250k.. Harga boleh dirunding dan boleh…

Monday, 15 December 2014 03:55 | 362 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: ,

tanah dan rumah

tanah di beringgis papar kk, luas 0.33, dekat jalan, brdekatan masjid beringgis, depan belakang kiri kanan jalan raya, ada rumah cuma mau kena renovte buang blanja ckit dan ikut design kmu.dijual 220k saja urgent.

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • id wechaat awek skudai tun amina
Thursday, 13 November 2014 19:27 | 417 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan:

Perkhidmatan jururawat peribadi di rumah

assalam.. sy seorang nurse terlatih n bdaftar dgn.lembaga jururawat malaysia… sy bpengalaman dlm penjagaan dan merawat psakit di rumah… selain pkhidmatan penjagaan di rumah, sy juge mnyedia kan servis insert tube feeding, urine tube, dressing, suction dan lain2 yg bkaitan dgn.nursing care… sy…

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • pondan perlis fon nombor 2015
  • id wechat pondan
  • cari No fon Maknyah Tukang Urut Kuala Krai Kelantan
  • ladyboy ganu malaysia
  • dpatkan no fon mak yah taiping
  • pondan melaka
  • nombor telefon shemale
  • no tel bapok kedah
  • cerita lucah pondan
  • id wechat nyah melaka
  • nombor bapok
  • nombor telefon bapok
  • ada no tel ponda johor
  • no phone maknyah
  • Cari No fon Pondan Kuala Krai
  • service pondan 2016 no tel
  • Lucah Mak Nyah Tukang Urut Kuala Krai Kelantan
  • mencari kenalan nyah melaka
  • no fon pondan
  • no tel maknyah kuantan
  • no tel pondan
  • nombor telefon lelaki lembut kuantan
  • number whatsapp pondan 2016
  • nombor pondan
  • ID wechat pondan Bentangor
  • ladyboy perlis
  • no telefon pondan kl
  • No Fon Bapok Kelantan l
  • nombor telefon mak nyah
  • nyah in kl wechat id
  • nyah urut ganu
  • no fon pondan service kuantan com
  • shemale perlis
  • no hp maknyah gersang
  • pondan jb
  • cari kenalan maknyah
  • pondan kota damansara
  • cari No fon Maknyah
  • cari pondan
  • cerita lucah jururawat
  • cerita pondan jb
  • id wechat bapok
  • no telefon mak nyah
  • no telefon pondan melaka
  • id wechat nyah kuala krai
  • nyah kuantan
  • id wechat pondan kelantan
  • shemale call kuantan
  • ladyboy penang
  • Myra Sofea shemale ipoh
  • myrasofea
  • no telepon mak nyah
  • nombor telefon awek jururawat
  • nombor telefon bapok shah alam
  • no fon mak nyah melaka
  • number pondan jb
  • pondan contact number service di melaka
  • no fon pondan penang
  • no fon pondan taiping
  • no henpon she male johor bharu
  • bapok 2016 nombor telefon
  • bapok di sebelah rumah
  • bapok di seremban
  • Bapok Kuantan cun2 no Hp Ada
  • bapok/kedah
  • bapok/kedah fon no
  • Bapuk Kota Baru
  • Boleh jumpa bapok di balakong
  • brunei shemel whatsapp
  • cari belen bagan ajam
  • cari no tel makyah seremban untuk
  • cari no tel pondan seremban untuk
  • Cari no telefon nyah kuala terengganu
  • Cari no telefon nyah terengganu
  • cari nombor telefon bapok kuantan
  • cari nombor telefon pondan ipoh
  • cari number telepon pundan brunei
  • cari nyah kl
  • cari nyah nak main di denkil
  • cari nyah nk isap batang
  • cerita lucah mak nyah
  • cerita main bapok
  • cerita seks hisap batang pondan 2016
  • cerita seks maknyah
  • ceritalucah maknyah
  • com ada kah ID wechat pondan Bentangor
  • com apakah ID wechat pondan Bentangor
  • com Id wechat pondan Bentangor
  • contact pondan melaka
  • Cri no tel mak nyah
  • dimana kah tempat urut yang mempunyai perkhidamatan seks di shah alam
  • free service hisap batang area kb
  • group pondan kajang
  • hisap batang nyah
  • id bapok
  • id nyah ladyboy malay
  • id pondan melayu
  • id wechat bapok kedah
  • id wechat group mak nyah
  • id wechat mak nyah
  • id wechat maknyah
  • id wechat maknyah kl
  • id wechat pondan malaysia
  • id wechat pondan/shemale
  • isap kote pondan
  • jururawat gersang
  • kenalan nyah/malaysia
  • Kerja kosong isap batang shemale
  • kisah main dengan pondan
  • klang nyah shemale
  • Kuala terengganu shemale
  • kuantan bapok no telefon
  • kuantan shemale
  • ladyboy in banting contact no
  • ladyboy jb call
  • ladyboy taiping
  • laman web shemale johor bahru
  • Lucah Mak Nyah Tukang Urut Kuala Krai Kelantan My Mudah
  • Lucah Pondan
  • main dengan ladyboy klang
  • main pondan rumah urut
  • mak mira kuat seks
  • mak nyah ipoh
  • mak nyah klang
  • mak nyah malaysia id wechat
  • mak nyah melaka
  • mak nyah service area shah alam
  • mak nyah untuk di hubungi
  • mak nyah wechat id
  • maknya jb no fon
  • maknyah contact 2016
  • maknyah escort kat penang
  • maknyah ipoh
  • maknyah klang nombor telepon
  • Maknyah kuantan
  • maknyah melayu tube
  • maknyah seks service
  • maknyah untuk dihubungi
  • maknyah urut banting
  • makyah servis badan kuantan
  • makyahnak konek banting
  • maon maknyah sebelah rumah
  • melaka nak hisap batang bapok pondan shemale 2016
  • melayu pondan nombor
  • mencari batang pondan melaka
  • mencari kenalan ladyboy melaka
  • mencari kenalan mak nyah
  • mencari kenalan nyah
  • mira sofea nyah ipoh
  • www seks rumah sebelah tube
Monday, 27 October 2014 08:32 | 4,540 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , , ,

Rumah 11/2 Tingkat Untuk Disewa

Rumah 1 1/2 tgkt utk disewa di Tasik Biru Kuang. Sila hubungi Ziha Othman di 019-3383590@0111-8773590.

Carian dari Google untuk iklan ini....
  • bandar baru klang shemale escort
Monday, 20 October 2014 03:45 | 280 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , ,

rumah teres untuk disewa

RUMAH TERES 2 TINGKAT DISERDANG RAYA UNTUK DISEWA. RM550 2+1+100 BIL AIR/ELETRIK DEKAT DENGAN UPM/PUTRAJAYA

Thursday, 16 October 2014 06:13 | 282 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan:

rumah utk dijual di sp

rumah sekali dengan perabot utk dijual area sungai petani harga 145k jika berminat blh cll sy loan diuruskan….

Tuesday, 30 September 2014 09:01 | 350 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan:

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).