IklanHarian2u.comKhasiatHerba.comHomestay LangkawiOkey-my Kunyit PutihMiniLove Geljjonatota@gmail.comHUB - TerunaSejati.com
jawatan kosong

<<  Tempah Laman Web Jualan, Affiliate, Reseller & Autodownline   >>

adamn-power-top-sales

Iklan Teks Premium : RM 40 sebulan.

Kapsul Kunyit PUTIH – Anti-KANSER

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah : RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan) Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana…


PROMOSI UBAT KUAT SUAMI

Sekiranya suami anda @ anda :- ◾Tidak Dapat Bertahan Lama ◾Tidak Cukup Besar ◾Tidak Cukup Panjang ◾Tidak Cukup Keras ◾Tidak Cukup Garang Ada berada di tempat yang betul. Produk kami mampu membantu anda. Antara produk kami yang makin terkenal dan telah membantu ramai orang ialah:- 1. Catuaba – Pembesaran zakar, panjang, keras dan mantap. 2. ANUMAX – Minyak untuk keras, panjang & tahan…


Monday, 29 December 2014 12:06 | 1,123 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , ,

Waiter/Waitress di Restoran Ida Murni

-Pekerja yang rajin -Lelaki dan perempuan di perlukan -Waktu operasi : 7.00 hingga 5.00 petang -Bersihkan restoran , mengangkat pinggan, serve customer dan mengira harga makanan (akan diberikan tunjuk ajar) -Perempuan :mempunyai kenderaan sendiri ke tempat kerja Berminat hubungi fida di talian /whatapp 0133510415


Saturday, 21 February 2015 01:14 | 72 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan:

Abang Memang NAKAL

Kami membekal produk wangian, massage oil dan lain-lain untuk kebahagian suami-isteri. Hanya yang dah berkahwin boleh lihat web ini. http://www.tekniksuamiisteri.com/ http://www.tekniksuamiisteri.com/


Thursday, 13 November 2014 00:52 | 1,170 views | Kategori: Khusus Untuk Lelaki
Label Iklan: , , , ,

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI

PAKEJ PERCUTIAN ke LANGKAWI: Homestay, Kereta Sewa dan Pakej Pelancungan ke pulau2 dan tempat menarik sekitar LANGKAWI. di uruskan oleh : UH RSA Trading (kv 0008929-h 01115055313 call @ whatapp fax 049661373 email : uhrsatrading@yahoo.com


PROMOSI GAZEBO TERKINI – Harga Promosi

pembinaan gazebo, pergola, TAMAN KOLAM . Untuk pengetahuan anda semua, kami menjalankan sepenuhnya proses pembuatan & pembinaan barangan yang ditempah di kilang kami, hanya pemasangan sahaja di rumah pelanggan. Ini bertujuan untuk mengelakkan kawasan kediaman pelanggan tidak kotor & tidak bising bagi keselesaan jiran tetangga. Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di 016-3968242 call/sms/whatsapp/telegram


2 housemates diperlukan (Perempuan sahaja).. Kemasukan SEGERA!

2 housemates diperlukan kerana housemate sebelum ini berkahwin dan berpindah. -Pangsapuri Berembang Indah, Jelatek, Kuala Lumpur. -Mempunyai 3 bilik dan kelengkapan dapur memasak. -Berdekatang dengan LRT Jelatek dan Dato’ Keramat. -Berdekatan dengan stesen bas. -Sewa rumah RM150 seorang (termasuk api…

Incoming search terms:

  • no tel pondan kuching 2015 (2)
  • kerja kosong secret resepeis di kuala selangor (1)
  • Rumah sewa di permai jaya 2015 miri (1)
  • rumah prima mukah (1)
  • rumah murah untuk diswwa sib sarawak (1)
  • rumah bawah rm 100 ribu di pekan pahang 2015 (1)
  • pembantu kedai jamu di jerantut (1)
  • nombor awek untuk seks di manjung (1)
  • mukah (1)
  • ladyboy di melaka (1)
  • serdang shemale fon number (1)
Tuesday, 17 February 2015 15:55 | 48 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan: , , , , ,

rumah sewa sekitar kulim

salam sy pljr unikl sdg mencari rumah utk disewa bg kemasukan bulan 3/2015 bajet rumah RM250 ke bwh dan mempunyai kelengkapan peti ais dan mesin basuh klu ada sila hubungi atau sms sy 0149026509 Terima kasih

Incoming search terms:

  • nombor fon awek melayu sibu sarawak (2)
  • agen sewa rumah di sibu sarawak (1)
  • rumah sewa di mukah 2015 (1)
  • perumahan permai rumah sewa sibu (1)
  • nombor awek mukah (1)
  • no telefon pondan paka terenggun (1)
  • ladyboy di banting (1)
  • hotel bajet berdekatan uitm kedah bawah 100 ringgit (1)
  • gmbr rumah kpg untuk dijual dimukah (1)
  • rumah yang nak disewa area sungai chua (1)
Tuesday, 03 February 2015 04:23 | 55 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , ,

pembantu rumah dari indonesia

salam kami agensi pembantu rumah dari indonesia, kami mahu menawarkan pekerja muslim & kristin. Jujur, amanah. Tiada unsur tipu tipu 1.kost rm 7500 2.gaji rm800 3.tolak gaji 3bln 4.jaminan 3bln 5.kontrak kerja 2th NB: KAMI JUGA MELAYANI KERJASAMA DENGAN AGENSI YANG MEMBUTUHKAN.TAK KISAH KOST MAHAL,…

Incoming search terms:

  • agensi pembantu rumah (2)
  • kuching sarawak minyak habbatus sauda jualan online 2015 (2)
  • agensi kilang yamaha elektronik di indonesia (1)
  • changlun callgirl (1)
  • permai jaya sibu (1)
  • tempat main gadis di batupahat (1)
Friday, 30 January 2015 06:07 | 74 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan: , , ,

rumah utk disewa utk student uitm merbok

Rumah utk disewa utk student uitm merbok. Terbuka utk lelaki dan permpuan. Boleh diduduki seramai 4-5 org. Full furnished (tv, katil, almari, dapur, peti sejuk, mesin basuh dll). Rm 100/ org/bulan Di taman bujang fasa 5 (bujang utama). Berdekatan dgn uitm merbok, kedai2, mrsm merbok dll. Berminat ?…

Incoming search terms:

  • bilik sewa per jam di kuching (2)
  • cytotec d kota kinabalu (2)
  • Harga sewa tapak niaga tamu 10 di sabah (2)
  • bilik sewa per hari di johor (1)
  • hotel sewa per jam di manjung (1)
  • nombor whatsapp pelacur cina 40 an di sabah (1)
  • projektor phone kelantan (1)
Thursday, 22 January 2015 10:42 | 38 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan: , ,

mencarik rumah sewa ditaman wawasan kulai johor

Mencarik Rumah sewa 2 bilik pun ok..utk family di taman wawasan Kulai @ berdekatan..baject rm 300@350 sebulan..kadar segera.

Incoming search terms:

  • rantau panjang klang (6)
  • rumah sewa sibu 2015 (2)
  • projektor phone mymudah (2)
  • awek tun aminah skudai (1)
  • sibu kereta sewa (1)
  • sewal hotel per jam di manjung (1)
  • rumah sewa di jalan masjid kuching (1)
  • pondan (1)
  • pelacur berlesen dijual disibu (1)
  • nombor telefon butik pondan parit buntar (1)
  • no tel perempuan sudal di sibu sarawak@ wechat (1)
  • ladyboy service near johor jaya (1)
  • jawatan kosong permai sibu (1)
  • id wechat nursy di keningau sabah (1)
  • bilik sewa sibu sentral (1)
  • awek untuk main sungai chua (1)
  • van sewa di sibu (1)
Tuesday, 30 December 2014 09:46 | 74 views | Kategori: Lain-lain
Label Iklan: ,

PEKERJA DARI RUMAH DIPERLUKAN (SAMBILAN & SEPENUH MASA)

Hi, Jika anda nak bekerja dari rumah dan memiliki kemahiran berikut: 1: Mahir mengunakan komputer & internet. 2: Tahu mengunakan perisian Microsoft Office atau Open Office. 3: Boleh membaca dan menulis dalam berbahasa…

Incoming search terms:

  • kerje kosong parttime di telok panglima garang (4)
  • jawatan kosong kat pizza hut setia alam (4)
  • perlu pekerja di senai 2015 (3)
  • jawatan kosong marrybrown kluang (2)
  • mencari kerja Di pusat latihan memandu Di pekan pahang (2)
  • kerja part time di gong badak untuk 2015 (2)
  • kerja kosong sekitar parit buntar (2)
  • iklan pekerjaan percuma (2)
  • ada jawatan kosong bulan deceber 2014 di 99speedmart area kota kinabalu sabah (2)
  • jawatan kosong pusat pakaian hari hari terkini (2)
  • Kerja biasa-biasa sekitar gong badak 2014 (2)
  • kerja kosong pemandu peribadi terengganu2015 (1)
  • kerja kosong nursery di alor gajah melaka 2015 (1)
  • kerja kosong kilang elektrik di senai (1)
  • kerja sampingan di rumah (1)
  • kerja kosong kedai celcom di banting (1)
  • kerja kosong di pasaraya kawasan terengganu (1)
  • kerja kosong pembantu kedai kek di ipoh 2015 (1)
  • lowongan kerja kilang di kulai johor umur 37 (1)
  • rumah untuk disewa area permai sibu (1)
  • perumahan permai jaya sibu (1)
  • percutian ke cameron highland 2015 dari parit buntar (1)
  • pembantu kedai butik kuala terengganu 2015 (1)
  • pemandu peribadi datin mukah (1)
  • pemandu lori adabi bt caves (1)
  • parit buntar kerja kosong (1)
  • no tel melayu shemale (1)
  • no pusat pakaian hari hari gong badak (1)
  • mukah call girl (1)
  • mudah com kerja kosong kelana jaya (1)
  • kerja kosong di gong badak (1)
  • kerja kosong biasa 2015 terengganu (1)
  • jawatan kosong cleaner di firth solar di kulim disember 2014 (1)
  • jawatan kosong butik 2015 kangar perlis (1)
  • harga rumah di permai sibu (1)
  • giant kangar perlis jawatan kosong (1)
  • customer servis shif mlm disember 2014 (1)
  • cari pondan kulim (1)
  • cari pondan cina kulim (1)
  • cara buat iklan untuk cari pekerjaan (1)
  • call girl melaka 2015 (1)
  • boking shemale semenyih (1)
  • jawatan kosong cleaner di tangkak terkini (1)
  • jawatan kosong di pasir mas kelantan bagi bulan disember 2014 (1)
  • Jawatan kosong giant kangar perlis (1)
  • Keja kosng cleaner jln klang lama dec (1)
  • kedai yang menyediakan servis root phone di shah alam (1)
  • kedai tudung sekolah di kipmart johor (1)
  • jawatan kosong safeguard di batu pahat 2014 (1)
  • jawatan kosong qiraati di kedah indeed (1)
Wednesday, 17 December 2014 11:18 | 155 views | Kategori: Jawatan Kosong
Label Iklan: , , ,

urgent sale!!.rumah untuk di jual

Memerlukan pembeli dgn segera… DI TAMAN MACANG MANIS, LORONG 3… Keluasan tanah: 2445 sg.ft. Harga penilaian rumah oleh pihak bank 250k. Harga owner..kurang dr 250k.. Harga boleh dirunding dan boleh…

Incoming search terms:

  • kedai yg menjual topup njoi di sungai petani (4)
  • di mana boleh dapatkan prabayar njoi di alor setar (3)
  • tempat jual top up njoi di muar johor (2)
  • sewa janda 1malam (2)
  • njoi cawangan seri kembangan (2)
  • beli njoi putrajaya (2)
  • jual top up altel sandakan (1)
  • no telefon astro janda (1)
  • pemasangan astro njoi di putrajaya (1)
  • pemasangan njoi kawasan putrajaya (1)
  • prabayar njoi galaxy ampang (1)
  • rumah sewa apartmen rantau panjang klang no tel dan harga (1)
  • cawangan njoi di sandakan (1)
  • blowjob massage at johor jaya (1)
  • topup njoi di kluang (1)
  • wakil kad topup njoi di taiping (1)
  • wakil njoi putrajaya (1)
  • njoi prabayar putrajaya (1)
  • njoi dealer putrajaya (1)
  • cawangan syarikat yg jual prepaid njoi (1)
  • kad njoi di putrajaya (1)
  • kad prabayar njoi giant melaka (1)
  • kedai beli topup njoi kawasan rantau panjang klang (1)
  • Kedai elektrik di johor yang menjual kad njoi (1)
  • kedai jusl topup njoi di pasir gudang (1)
  • kedai mana ada jual kad reload astro njoi kuching sarawak (1)
  • kedai topup astro njoi putrajaya (1)
  • kedai topup njoi dishah alam (1)
  • foto /no tel gadis /janda sewa 1malam (1)
  • lokasi topup njoi di kulai (1)
  • wechat shamale batu pahat 2014 (1)
Monday, 15 December 2014 03:55 | 132 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: ,

tanah dan rumah

tanah di beringgis papar kk, luas 0.33, dekat jalan, brdekatan masjid beringgis, depan belakang kiri kanan jalan raya, ada rumah cuma mau kena renovte buang blanja ckit dan ikut design kmu.dijual 220k saja urgent.

Incoming search terms:

  • shemales tranny gril cuma any (2)
  • no telefon ladyboy 2015 (2)
  • no fon amoi untuk seks di manjung (2)
  • pondan sungai chua (1)
  • rumah 100k di sibu sarawak (1)
  • rumah disewa atau dijual mukah 2014 (1)
  • rumah sewa di saujana impian kajang tahun 2015 (1)
  • rumah terbakar di perumahan permai sibu (1)
  • Senarai Tapak untuk disewakan kawasan sg petani tahun 2015 (1)
  • shemale malay kota tinggi (1)
  • perumahan di kawasan permai sibu untuk dijual (1)
  • perempuan boking main dikeningau (3 (1)
  • number telefon ladyboy (1)
  • nombor call girl di sibu (1)
  • no telefon shemale jb (1)
  • mukah callgirl (1)
  • mencari taska di perumahan permai sibu (1)
  • ladyboy service in kota tinggi (1)
  • inanan servis boking girl (1)
  • harga rumah kos rendah di cendrawasih kuantan (1)
  • boking shemale kajang (1)
Thursday, 13 November 2014 19:27 | 140 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan:

Perkhidmatan jururawat peribadi di rumah

assalam.. sy seorang nurse terlatih n bdaftar dgn.lembaga jururawat malaysia… sy bpengalaman dlm penjagaan dan merawat psakit di rumah… selain pkhidmatan penjagaan di rumah, sy juge mnyedia kan servis insert tube feeding, urine tube, dressing, suction dan lain2 yg bkaitan dgn.nursing care… sy…

Incoming search terms:

  • no tel pondan (5)
  • no tel shemale (4)
  • cerita lucah jururawat (3)
  • no telefon shemale Kajang (3)
  • no cantact pondan cina (2)
  • nombor telefon pondan (2)
  • nombor telefon pondan parit buntar (2)
  • blog kisah lucah shemale (2)
  • cerita lucah nurse (2)
  • no tel pondan cina terengganu (1)
  • shemale melayu (1)
  • no tel shemale melayu ayu (1)
  • no telefon pondan best di kajang (1)
  • shemala flora damansara (1)
  • nom tel pondan banting (1)
  • pondan shah alam 2015 (1)
  • pondan servis di jb (1)
  • nomor makyah cina sabah (1)
  • no phone pondan (1)
  • cerita lucah bagus jururawat sarawak (1)
  • cerita lucah pondan (1)
  • cerpen lucah jururawat (1)
  • cerpen lucah jururawat peribadi di rumag (1)
  • cerpenlucah (1)
  • jawatan kosng pondan jual badan (1)
  • kerja kosong kilang untuk pondan di shah alam (1)
  • kisah lucah servis pondan (1)
  • lucah nurse (1)
  • mencari nombo pondan di malaysia (1)
  • no fon makyah (1)
  • no fon pondan penang (1)
  • shemale phone no k trg (1)
Monday, 27 October 2014 08:32 | 334 views | Kategori: Kesihatan
Label Iklan: , , , ,

Rumah 11/2 Tingkat Untuk Disewa

Rumah 1 1/2 tgkt utk disewa di Tasik Biru Kuang. Sila hubungi Ziha Othman di 019-3383590@0111-8773590.

Incoming search terms:

  • sewa kereta di sibu (2)
  • harga sewa projector di sibu (1)
  • rumah sewa murah kawasan tasik biru (1)
  • SKUDAI taman skudai baru cari rumah pangsa 2 tingkat disewa atau dijual (1)
Monday, 20 October 2014 03:45 | 118 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , ,

rumah teres untuk disewa

RUMAH TERES 2 TINGKAT DISERDANG RAYA UNTUK DISEWA. RM550 2+1+100 BIL AIR/ELETRIK DEKAT DENGAN UPM/PUTRAJAYA

Incoming search terms:

  • rumah untuk disewa di permatang pauh yang terbaru dan terkini (1)
Thursday, 16 October 2014 06:13 | 89 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan:

rumah utk dijual di sp

rumah sekali dengan perabot utk dijual area sungai petani harga 145k jika berminat blh cll sy loan diuruskan….

Incoming search terms:

  • rumah sewa di kampung bandung sibu (2)
  • gambar amput2 (1)
  • teres seremban jaya bawah 100 ribu (1)
Tuesday, 30 September 2014 09:01 | 111 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan:

40 Soalan Sebelum Anda Membeli Rumah Di Malaysia?

Kita semua tahu yang hartanah merupakan salah satu pelaburan yang bagus dan menguntungkan. Ramai yang telah menjana wang dan mendapat keuntungan yang besar melalui pelaburan hartanah. Jumlah keuntungan itu mencecah…

Incoming search terms:

  • rumah sewa sungai merab rm500 (1)
Saturday, 27 September 2014 05:49 | 72 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , ,

Guru Mengaji Al-Quran dan Fardu Ain ke Rumah/Pejabat

Adakah anda ingin: Belajar Al-Quran daripada asas? Ingin mempelajari ilmu tajwid yang mudah serta dapat mengamalkannya dalam bacaan Al-Quran? Boleh membaca Al-Quran, namun masih kurang fasih & lancar?Ingin mempelajari Al-Quran bersama terjemahan atau tafsir? Ingin mempelajari ilmu fardhu ain secara…

Incoming search terms:

  • kelas cepat membaca kota bharu (5)
  • mengaji di rumah (4)
  • guru mengaji di bandar baru bangi (3)
  • kelas mengaji al quran di bangi (2)
  • ada tak kelas belajar fekah bahasa arab area sungai petani (1)
  • kelas mengaji kanak-kanak bangi (1)
  • kelas mengaji wanita bangi (1)
  • kerja kosong bangi mengaji 2015 (1)
  • kerja kosong pemandu peribadi di sungai ramal kajang (1)
  • menacari kelas tafsir al quran di kulim (1)
  • mencari guru mengaji di bangi (1)
  • mengaji iqra di kajang (1)
  • mini tafsir al quran bangi murah (1)
  • tenaga pengajar alquran (1)
  • kelas mengaji di serdang (1)
  • kelas mengaji alqurqn di sg ramal dalam (1)
  • kelas mengaji al-quran kajang (1)
  • BELAJAR ALQURAN 2015 DI KOTA BHARU (1)
  • guru cepat membaca bangi (1)
  • guru mengaji alquran bandar baru bangi 2015 (1)
  • guru mengaji wanita di bandar baru bangi (1)
  • guru tafsir al quran (1)
  • jawatan kosong di kota bharu tenaga pengajar al quraan (1)
  • jawatan kosong terkini 2015 guru iqra (1)
  • kelas iqra bayan baru (1)
  • kelas mengaji al quran di bandar baru bangi (1)
  • kelas mengaji al quran di serdang (1)
  • tenaga pengajar tafsir quran (1)
Sunday, 31 August 2014 01:40 | 570 views | Kategori: Servis-Perkhidmatan
Label Iklan: , , , , , , , , , ,

rumah untk dijual

Rumah dua tingkat kos sederhana, di Raman cenderawasih bkt stongkol kuantan, atas duabilik satu bilik air atas bawah ada satu bilik air, harga 135 ribu. Call 0169527178

Incoming search terms:

  • pelacur keningau (12)
  • amoi untuk disewa (9)
  • nombor fon awek mukah (6)
  • pelacur d hotel langkawi (4)
  • no tlp pelacur (3)
  • boking awek pelacur dikota kinabalu (3)
  • www id chat gadis satu malam (3)
  • boking pelacur (3)
  • pelacur daerah keningau (2)
  • perempuan kat sibu (2)
  • nombor fon pelacur mukah (2)
  • no fon awek mukah (2)
  • tempahan gadis satu malam (2)
  • amoi sewa kk (2)
  • amoi hotel samid (2)
  • www awek keningau com my (2)
  • awek sundal sabah (2)
  • whatsaap pelacur keningau (1)
  • we chat Id Amoi kampung air kota kinabalu (1)
  • pelacur malam di sibu (1)
  • perempuan boking 1malam (1)
  • wanita untuk seks di kota kinabalu (1)
  • tempat jual pelacur mukah (1)
  • number perempuan area keningau untk disewa (1)
  • nomr tlpn dan nama di selangor wanita (1)
  • sewa gadis di keningau (1)
  • nombor pelacur mukah (1)
  • nombor pelacur amoi (1)
  • » id wechat gadis kota kinabalu (4) (1)
  • pusat pelacuran di keningau (1)
  • rumah murah mukah 2014 (1)
  • tempat amoi di seremban (1)
  • tempat main perempuan (1)
  • wanita tempahan 1 malam (1)
  • sibu pelacur mana tempat (1)
  • sibu escort wechat (1)
  • sibu escort girl wechat id (1)
  • sibu escort girl wechat (1)
  • sibu escort girl (1)
  • wanita untuk main no tel (1)
  • sewa awek satu mlm (1)
  • servis blowjob di kk (1)
  • seks di keningau (1)
  • rumah urut di mukah (1)
  • rumah urut di keningau (1)
  • nombor telefon rumah pelacuran di kajang 2015 (1)
  • no tpn untk main seks kajng (1)
  • cari gadis untuk seks seremban (1)
  • cari gadis seks seremban (1)
  • cara boking awek melayu (1)
Wednesday, 06 August 2014 11:18 | 905 views | Kategori: Hartanah
Label Iklan: , ,

Powered by JaguhInternet.net | Tempah Web Iklan | Entries (RSS) and Comments (RSS).